2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim kuzum da girmedi kanala daha. karnım hala dimdik. kanala girince belirgin bir şekilde göbek aşağıya iniyor. gerçi doktor farketmez yine de her an doğurabilirsin dedi ama nasıl olacak bilemiyorum. yarın tüm gün boyunca yürümeyi düşünüyorum, belki bir işe yarar.

kızlar ben çıkıyorum artık. bugün 10 kişiyi tamamlayamadık. 9da kaldık. bakalım yarın kaç oluruz?!?!?!?
iyi geceler herkese.

ben yarından sonra yokum ama doğurdum die diil abbas yolcu durumları malum
yarın gece de gelir yoklamamı veririm nasipse sonra behlül kaçar :)

bende kaçıyorum kızlar,yarın doktor kontrolünden sonra gelir yazarım size hepinize deliksiz mışıl mışıl uykular diliyorum,iyi geceler

ay ben de çıkayım bari, belki bu gece doğururum. herkese iyi geceler, tatlı rüyalar. doğurmayanlar rüyalarında bebeklerini görsünler
doğuranlarsa; rüya görebileceklerini bile sanmıyorum

bizde beşiği yatağı ordan aldık beyaz renkli ama sallanmıyor inşallah bebişler doğunca sallanmadığı için pişman olmayız

pişman olacağımızı sanmıyorum canım. sonuçta alıştırma meselesi. çok büyük konuşmayayım ama sallamayı hiç düşünmüyorum.

bende kaçıyorum kızlar,yarın doktor kontrolünden sonra gelir yazarım size hepinize deliksiz mışıl mışıl uykular diliyorum,iyi geceler

güzel haberlerini alırız inşallah. İyi geceler!

bende gidiyorum kizlar benimde yarin doktor randevum var gelince ayrintilari yazarim hoscakalin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…