2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben de çıkayım iyi geceler kızlarrr.. sohbete katılamadım baska seylerle ugrasmaktan. yarın gece devam ederız doguramayanlar olarakD

herkes devamlı erkek bebekler geç geliyor diye söylüyorlar ya bende ekim sonu rüyamda doğumuma daha 5 hafta varmış diye gördüm bu gidişle ben aralık annelerine katılıcam sanırım bebek hiç aşağı inmedi daha

Vallahi ben bu partiden bişey anlamadım bende yatayım bari yarın temizlik var zaten herkese hayırlı geceler....

busem şekerim ben seni tanımayom, ssen beni tanımayon, nıye arkadaş lısteme ekleyım allah ıyılıgını versın :))

gunaydınnnnnnn... mışıl mışıl uyudum saatlerce dogurunca yuzustu yatabılcenızı zannedıonuz ya cok yanılıosunuz, memelerın şişliğinden ve acısından namumkun yuzustu yatmak :))

Günaydın güüzel anneler ve anne adayları, geçmişe bakamıyorum kızım biraz huysuz durmuyor.

9 Kasım salı sabah 8:30 da kızım EceNaz dünyaya geldi.Doğum hiçte korktuğum gibi değilmiş.Epidural sezeryan oldum.O kadar konforlu ve rahattıki sorunsuz atlattım.Ağrım sızım kalmadı.Ağrı kesici ve enfeksiyon önleyici ilaçlar kullanıyorum.Tek sorunumuz sütüm tam olarak gelmedi.Humana Anne çayı ve Milupa rezene kullanıyorum.

Doğum yapan arkadaşların gözü aydın , yapacaklarında Allah yardımcıları olsun.Doğumdan korkmayın,ben başardım siz hayli hayli yapabilirsiniz.Dua eden herkesten Allah razı olsun.

Bebiş huysuzlandı, görüşürüz arkadaşlar.

canim gözün aydin

hayırlı ve de uğurlu olsun

Allah analı babalı büyütsün cnm benim..ne güzel ağrın sızın kalmaması...darısı bizim başımıza..

günaydin kizlar yarim saat önce tuvalete gitmek icin kalktim bir baktimki kanamam gelmis halende devam ediyor agrim yok esimi bekliyorum kizimi okula yollayip hastaneye gidicem lütfen benim icinde dua edin hakkinizida helal edin nolur nolmaz hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakin birsey olursa kizim faceden burcuya bildirir

Son düzenleme:

hadi bakalım bebiş geliyoooo...dualarımız seninle..Allah yardımcın olsun..

ohhh çok şükür cnm.. az kaldı doğuma hadi sağlıkla gidin gelin, dualarımız seninle

hadi bakalım bebiş geliyoooo...dualarımız seninle..Allah yardımcın olsun..

ohhh çok şükür cnm.. az kaldı doğuma hadi sağlıkla gidin gelin, dualarımız seninle

sagolun kizlar allah yardimci olsun kizima belli etmek istemadigim icin yazmiyorum onun gitmesini bekliyorum cocugun akli bende kalicak yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…