Günaydın güüzel anneler ve anne adayları, geçmişe bakamıyorum kızım biraz huysuz durmuyor.
9 Kasım salı sabah 8:30 da kızım EceNaz dünyaya geldi.Doğum hiçte korktuğum gibi değilmiş.Epidural sezeryan oldum.O kadar konforlu ve rahattıki sorunsuz atlattım.Ağrım sızım kalmadı.Ağrı kesici ve enfeksiyon önleyici ilaçlar kullanıyorum.Tek sorunumuz sütüm tam olarak gelmedi.Humana Anne çayı ve Milupa rezene kullanıyorum.
Doğum yapan arkadaşların gözü aydın , yapacaklarında Allah yardımcıları olsun.Doğumdan korkmayın,ben başardım siz hayli hayli yapabilirsiniz.Dua eden herkesten Allah razı olsun.
Bebiş huysuzlandı, görüşürüz arkadaşlar.
günaydin kizlar yarim saat önce tuvalete gitmek icin kalktim bir baktimki kanamam gelmis halende devam ediyor agrim yok esimi bekliyorum kizimi okula yollayip hastaneye gidicem lütfen benim icinde dua edin hakkinizida helal edin nolur nolmaz hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakin birsey olursa kizim faceden burcuya bildirir
sagolun kizlar allah yardimci olsun kizima belli etmek istemadigim icin yazmiyorum onun gitmesini bekliyorum cocugun akli bende kalicak yoksa
kizlar esim geldi biz cikiyoruz allaha emanet olun dualarinizda beni unutmayin
hah bu gece aynı şeyi düşündüm. dikiş acımdan falan denememiştim hiç yüzüstü yatmayı. deniyim bakiyim dedim hevesle, memeler ağrıdı çok fena. cıks dedim uzuun bir süre daha yatamicamgunaydınnnnnnn... mışıl mışıl uyudum saatlercedogurunca yuzustu yatabılcenızı zannedıonuz ya cok yanılıosunuz, memelerın şişliğinden ve acısından namumkun yuzustu yatmak :))
9 Kasım salı sabah 8:30 da kızım EceNaz dünyaya geldi.
günaydin kizlar yarim saat önce tuvalete gitmek icin kalktim bir baktimki kanamam gelmis halende devam ediyor agrim yok esimi bekliyorum kizimi okula yollayip hastaneye gidicem lütfen benim icinde dua edin hakkinizida helal edin nolur nolmaz hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakin birsey olursa kizim faceden burcuya bildirir
ay canım benim allah yardımcın olsun bir avazda kurtarsın.kizlar esim geldi biz cikiyoruz allaha emanet olun dualarinizda beni unutmayin
günaydın... bugun saat 16.00 da sezaryene giricemm... çok heycanlıyım.. karışık duygular içindeyim.. merak.. sevinç.. heyecan.. korku.. hepsi birbirine girmiş durumda..
ay canım seni anlayabiliyorum ne desek boş onu da biliyorum. allah yardımcın olsun, iyi haberlerini bekliyoruz..
sağol canım.. direk 15 gün sonrasına ışınlanmak istiyorum şu anda :))
aslicim sagol canim simdi kizimi yolladim esimde yolda geliyor birazdan cikicaz hic agrim yok ama bakalim nediycekler hastanede acayip bir his kapladi icimi aglamak istiyorum nedense büyük gün geldi sonunda dokunsalar agliycam noluyor bana bilmiyorum
.
9 Kasım salı sabah 8:30 da kızım EceNaz dünyaya geldi.Doğum hiçte korktuğum gibi değilmiş.Epidural sezeryan oldum.O kadar konforlu ve rahattıki sorunsuz atlattım.Ağrım sızım kalmadı.Ağrı kesici ve enfeksiyon önleyici ilaçlar kullanıyorum.Tek sorunumuz sütüm tam olarak gelmedi.Humana Anne çayı ve Milupa rezene kullanıyorum.
Doğum yapan arkadaşların gözü aydın , yapacaklarında Allah yardımcıları olsun.Doğumdan korkmayın,ben başardım siz hayli hayli yapabilirsiniz.Dua eden herkesten Allah razı olsun.
.
günaydın... bugun saat 16.00 da sezaryene giricemm... çok heycanlıyım.. karışık duygular içindeyim.. merak.. sevinç.. heyecan.. korku.. hepsi birbirine girmiş durumda..
gözün aydın cnmm ayva kompostusu iç sütü arttırıyoGünaydın güüzel anneler ve anne adayları, geçmişe bakamıyorum kızım biraz huysuz durmuyor.
yüzüstü olmuyo ama ben sırt üstü yatmayıda çook özlemiştim şimdi gerşne gerine yatıyorumbusem şekerim ben seni tanımayom, ssen beni tanımayon, nıye arkadaş lısteme ekleyım allah ıyılıgını versın :))
gunaydınnnnnnn... mışıl mışıl uyudum saatlercedogurunca yuzustu yatabılcenızı zannedıonuz ya cok yanılıosunuz, memelerın şişliğinden ve acısından namumkun yuzustu yatmak :))
ana kucağı senin aldığından 3 in 1 cnmm alttaki sallanmayı önleyici aparatı açıyorum yeni doğan için yatar pozisyona geliyo titreşimide açtınmı uyuyo dünden beri mışıl mışıl şu andada onda yatıyo kuzucuğum
kısmet canım hayırlısı.. allah yardımcın olsun.
anakucağını hangisinden aldın kız merak ettim..
ayyynennn
bizimki de son zamanlarda çok nadir durmaya başladı altını açarken.. yani 5 kerede 1 kere falan susuyo, bu da bişedir :S
dün gece erkenden doğurayım diye çömel kalk yaparkene baldırım cıırt die yırtıldı sanki acaip bir acı girdi ayağıma
eşim soruyo nası becerdin die ben de diyom yerden bişy alacaktım eğilince oldu :S
sağ ayak telef oldu yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?