2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

gözün aydın cnm Allah analı babalı büyütsün

sagolun kizlar allah yardimci olsun kizima belli etmek istemadigim icin yazmiyorum onun gitmesini bekliyorum cocugun akli bende kalicak yoksa

canımm ztn bugün kontrolün vardı Allah kolay doğum nasip etsin acısız ağrısız inşallah iyi haberlerini alırız inş. kısa zamanda

aslicim sagol canim simdi kizimi yolladim esimde yolda geliyor birazdan cikicaz hic agrim yok ama bakalim nediycekler hastanede acayip bir his kapladi icimi aglamak istiyorum nedense büyük gün geldi sonunda dokunsalar agliycam noluyor bana bilmiyorum

kizlar esim geldi biz cikiyoruz allaha emanet olun dualarinizda beni unutmayin

dualarımız seninle duygusallığın kızının arkada kalmasındandır muhtemelen cnm
bende doğumumu düşününce hemen aklıma kızım geliyor napacak evde diye düşünüp duruyorum ztn balık burcu çok hassas yavrum nasıl kandıracağım hiç bilmiyorum

gunaydınnnnnnn... mışıl mışıl uyudum saatlerce dogurunca yuzustu yatabılcenızı zannedıonuz ya cok yanılıosunuz, memelerın şişliğinden ve acısından namumkun yuzustu yatmak :))
hah bu gece aynı şeyi düşündüm. dikiş acımdan falan denememiştim hiç yüzüstü yatmayı. deniyim bakiyim dedim hevesle, memeler ağrıdı çok fena. cıks dedim uzuun bir süre daha yatamicam

9 Kasım salı sabah 8:30 da kızım EceNaz dünyaya geldi.
Bebiş huysuzlandı, görüşürüz arkadaşlar.
maşallah canım allah sağlıklı uzun ömür versin sana da çok geçmiş olsun..

kizlar esim geldi biz cikiyoruz allaha emanet olun dualarinizda beni unutmayin
ay canım benim allah yardımcın olsun bir avazda kurtarsın.

günaydınn
hergece 2 de kalkan bir daha mıy mıy edip uyutmayan toprak bugün 4 de kalktı bayram ettim valla :) şimdi de duşa giricem uyandı uyancak die giremiyorum :S
üst kat ta tadilata başladı bütün gün mutfak banyo kırma sesleri kafayı yicez oğlum zıplayıp duruyo :S

figenle konuştum az önce. sütü hiçç inmemiş morali bozuktu. biz de geçtik bu yollardan dedim hemen moral bozmak yok. epidural olmasına rağmen çok sancım var çok zormuş diyo oho dedim ben genel oldum bana mı anlatıyon :)

Son düzenleme:
günaydın... bugun saat 16.00 da sezaryene giricemm... çok heycanlıyım.. karışık duygular içindeyim.. merak.. sevinç.. heyecan.. korku.. hepsi birbirine girmiş durumda..

günaydın... bugun saat 16.00 da sezaryene giricemm... çok heycanlıyım.. karışık duygular içindeyim.. merak.. sevinç.. heyecan.. korku.. hepsi birbirine girmiş durumda..

ay canım seni anlayabiliyorum ne desek boş onu da biliyorum. allah yardımcın olsun, iyi haberlerini bekliyoruz..

zeyncim Allah kolay bir doğum nasip etsin inşallah. bir avazda kurtarsin.

hadi hayırlı haberlerle gelirsin inşaAllah
Rabbim yardımcın olsun kolayca rahat ve sağlıklı bir doğum gerçekleştirirsin inşaAllah
ayyyhh kendim doğuma gidiyomuşum gibi heyecanlanıyorum
darısı başıma

zeynep inş. doğurup gelirsin cnmm allah yardımcın olsunn bir avazda kurtarsın:94:

allah analı babalı büyütsün canım

Gözünaydın,inşallah kolaylıkla doğurur gelirsin bugün

gözünaydın canım,hadi sende kavuşuyosun bebeğine ne güzel,kolay doğumlar diliyorum

dün gece erkenden doğurayım diye çömel kalk yaparkene baldırım cıırt die yırtıldı sanki acaip bir acı girdi ayağıma
eşim soruyo nası becerdin die ben de diyom yerden bişy alacaktım eğilince oldu :S
sağ ayak telef oldu yaa

gözün aydın cnmm ayva kompostusu iç sütü arttırıyo
yüzüstü olmuyo ama ben sırt üstü yatmayıda çook özlemiştim şimdi gerşne gerine yatıyorum
ana kucağı senin aldığından 3 in 1 cnmm alttaki sallanmayı önleyici aparatı açıyorum yeni doğan için yatar pozisyona geliyo titreşimide açtınmı uyuyo dünden beri mışıl mışıl şu andada onda yatıyo kuzucuğum

geçmiş olsun sanırım lif yırtılması olmuşş cnmm

iyiym,tatlım sen nasılsın? geçmiş olsun.
Kız bizim bebekler küçük daha,neden uğraşıyosun bu kadar doğurayım diye ya,daha 38+ larda bile değiliz.Bırak çocuğu,rahat rahat büyüsün annesinin karnında.Zorla doğurcan valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…