sezencim maşallah sana ve bebeğine,sanırım en rahat anne sensinher geldiğimde burdasın,demek bebeğin gayet uslu ve uykucu.Diğer anneler günde 1 kez girebiliyosa giriyo nete.İnşallah bende sen gibi olurum,kızım uyur durur
iyiym,tatlım sen nasılsın? geçmiş olsun.
Kız bizim bebekler küçük daha,neden uğraşıyosun bu kadar doğurayım diye ya,daha 38+ larda bile değiliz.Bırak çocuğu,rahat rahat büyüsün annesinin karnında.Zorla doğurcan valla
alt tarafta yine sancım varr. ama dayanabılıyorum . dayanılmıcak gibi olsa eşimi arıcam hastaneye gidelim diee...
bi ıslaklık oluyor suyummu geldı dıye wc ye gıdıyorum ama yok ne su ne bişiii...
inşallahhh canım artık doğurayım bugun yarın . bende kızımda rahatlıyalım artıkkk ...
duş falan alıym bnde
gelsin artık nazlı kızımsonrada senın kızın :))
bnm göbişim indi sanki
göbek dliğimi göremiyorum
otururkene böğrüme batmıyor oğluşumun ayakları artıkın...
ama daha vaktim var gibi
aaa durr bakiimm önce ben doğurayımmm :79:
kızlar dogurdum geldim. kızım uyuyrken 2 satr işeyler yazayım size dedim. birazdan dogum hikayemi yazacagım.
henuz dıgurmayanlara tavsyeler
normal dogumda sancı beklerken cok fazla ıslak mendile ihtiyac oluor.pijama takım giyemedim hiç. gecelik en rahatı
nomal dogum yaptıgım ıcın corap hıc gerekmedı dogumdan sonra cok usunuyor demıslerdı ben yandım hala yanıyorum:)
vallahı hıc korkulacak bısey yokmus.allah herkese nasip etsın. 11 kilomu hastanede bırakmısım. 2 gun dıkıs acısı dısında harmandalı bıle oynayacak kıvamdayım :)
şaka bir yana ne lavmandan, ne epizyomdan, ne sancılar, ne eegın basının cıkması halı kesınlıkle okuuklarımız gıbı değl...
hersey cok guzeldı.. allah hepinize sağlıkla evlatlarınızı kucagınıza almak nasip etsin hep öyle dua ettım arkadaslar
Allah yardimcin olsungünaydin kizlar yarim saat önce tuvalete gitmek icin kalktim bir baktimki kanamam gelmis halende devam ediyor agrim yok esimi bekliyorum kizimi okula yollayip hastaneye gidicem lütfen benim icinde dua edin hakkinizida helal edin nolur nolmaz hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakin birsey olursa kizim faceden burcuya bildirir
günaydın... bugun saat 16.00 da sezaryene giricemm... çok heycanlıyım.. karışık duygular içindeyim.. merak.. sevinç.. heyecan.. korku.. hepsi birbirine girmiş durumda..
dün gece erkenden doğurayım diye çömel kalk yaparkene baldırım cıırt die yırtıldı sanki acaip bir acı girdi ayağıma
eşim soruyo nası becerdin die ben de diyom yerden bişy alacaktım eğilince oldu :S
sağ ayak telef oldu yaa
kızlar dogurdum geldim. kızım uyuyrken 2 satr işeyler yazayım size dedim. birazdan dogum hikayemi yazacagım.
henuz dıgurmayanlara tavsyeler
normal dogumda sancı beklerken cok fazla ıslak mendile ihtiyac oluor.pijama takım giyemedim hiç. gecelik en rahatı
nomal dogum yaptıgım ıcın corap hıc gerekmedı dogumdan sonra cok usunuyor demıslerdı ben yandım hala yanıyorum:)
vallahı hıc korkulacak bısey yokmus.allah herkese nasip etsın. 11 kilomu hastanede bırakmısım. 2 gun dıkıs acısı dısında harmandalı bıle oynayacak kıvamdayım :)
şaka bir yana ne lavmandan, ne epizyomdan, ne sancılar, ne eegın basının cıkması halı kesınlıkle okuuklarımız gıbı değl...
hersey cok guzeldı.. allah hepinize sağlıkla evlatlarınızı kucagınıza almak nasip etsin hep öyle dua ettım arkadaslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?