2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sezencim maşallah sana ve bebeğine,sanırım en rahat anne sensin her geldiğimde burdasın,demek bebeğin gayet uslu ve uykucu.Diğer anneler günde 1 kez girebiliyosa giriyo nete.İnşallah bende sen gibi olurum,kızım uyur durur

inş. cnmm evet rahatım çok şükür uykuyu çok seviyo oğlumm uyanıyo altını değiştiriyorum emziriyorum biraz uyanık kalıyo kucağımda sonra gözler gidiyo bende yatırıyorum yerine darısı başına cnmm

günaydınnn
zeyn hadi hayırlı haberlerle gel inşallah Allah yardımcın olsun .
ben hala doğurmadım en son ben doğurcam heraldeeeee :84::84:

işte ben 38lerde doğurmak için çalışıyorum şimdiden zate şuan tıss yok bende.. çok beklemek istemiyorum 38 sonu doğurayım die bol hareket yapıyorum dua ediyorum çömel kalk,hurma falan.. nasip tabi de :)

leylii, Allah analı babalı büyütsün bebişini. çok sevindim. darısı bekleyenlerin başına!
iskender sana da Allah kolaylık versin. güzel haberlerini bekliyoruz.
Ve zeyn, ben demiştim siz perşembe doğurun ben de cuma doğurayım diye. Ay inşallah yarın da ben doğururum. Allah yardımcın olsun, bir avazda kurtul inşallah!

ya kızlar benim göbek hala dimdik. kızımın gelmeye niyeti yok gibi. bayramdan önce gelmesi için ne yapayım? gerçi bugün çıkıp tüm gün dolaşmayı düşünüyorum ama hemen etki eder mi acaba!

alt tarafta yine sancım varr. ama dayanabılıyorum . dayanılmıcak gibi olsa eşimi arıcam hastaneye gidelim diee...
bi ıslaklık oluyor suyummu geldı dıye wc ye gıdıyorum ama yok ne su ne bişiii...

aynen livece benımde göbek dimdik ondan herkes erkekmi die soruyor
bugun bende dışarı çıkıcaktım annemlerle ama korkuyorum artık. gelmiyim dedim.
gidip yürüsem ii olur aslında ama yollarda bişi olur die korkuyorum . :s
bende bayramdan önce gelsin istiyorumm inşallah istediğimz gibi olur cnm

Son düzenleme:
alt tarafta yine sancım varr. ama dayanabılıyorum . dayanılmıcak gibi olsa eşimi arıcam hastaneye gidelim diee...
bi ıslaklık oluyor suyummu geldı dıye wc ye gıdıyorum ama yok ne su ne bişiii...

Yaa hadi sen de doğur bugün. bak zeyn gitti hastaneye. nehirle sen kaldınız. siz de doğurun ki sıra bana gelsin. :92:

tabi canım tek çıkmamak lazım. benim annem yanımda sağolsun. onunla çıkıcaz birazdan. sen de evde yürü, iş falan yap, uzun uzun ılık duş al. belki işe yarar.

inşallahhh canım artık doğurayım bugun yarın . bende kızımda rahatlıyalım artıkkk ...
duş falan alıym bnde
gelsin artık nazlı kızım sonrada senın kızın :))

bnm göbişim indi sanki
göbek dliğimi göremiyorum
otururkene böğrüme batmıyor oğluşumun ayakları artıkın...
ama daha vaktim var gibi

kızlar dogurdum geldim. kızım uyuyrken 2 satr işeyler yazayım size dedim. birazdan dogum hikayemi yazacagım.
henuz dıgurmayanlara tavsyeler

normal dogumda sancı beklerken cok fazla ıslak mendile ihtiyac oluor.pijama takım giyemedim hiç. gecelik en rahatı
nomal dogum yaptıgım ıcın corap hıc gerekmedı dogumdan sonra cok usunuyor demıslerdı ben yandım hala yanıyorum:)

vallahı hıc korkulacak bısey yokmus.allah herkese nasip etsın. 11 kilomu hastanede bırakmısım. 2 gun dıkıs acısı dısında harmandalı bıle oynayacak kıvamdayım :)

şaka bir yana ne lavmandan, ne epizyomdan, ne sancılar, ne eegın basının cıkması halı kesınlıkle okuuklarımız gıbı değl...

hersey cok guzeldı.. allah hepinize sağlıkla evlatlarınızı kucagınıza almak nasip etsin hep öyle dua ettım arkadaslar

valla Allah razı olsun herkes moralimi bozuyordu cesaret verdin moral verdin bafo saol
Rabbim sana ve bebeğine sağlık sıhhat versin uzun ve güzel bir ömür versin inşaAllah..

Allah yardimcin olsun

ayyyy insaallah hayirlisyla dogum yaparsin canim.

günaydın... bugun saat 16.00 da sezaryene giricemm... çok heycanlıyım.. karışık duygular içindeyim.. merak.. sevinç.. heyecan.. korku.. hepsi birbirine girmiş durumda..

Allahh sanada yardim etsin canim insaallah hayirlisiyla bebegini kucagina kalirsin.

çok geçmis olsun canim, doktora falan gittiniz mi ya bi gostereydin.

Bafo darisi basimiza y benim son 5 gunum kaldi ne sanci ne nisan hiç bisi yok. detaylarida yazarsan sevinirim çatliyoruz meraktan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…