hiç korkma arkadasım inan allah o sancılar dayanma gucunu de verıyor ınan nasıl gectıgını anlamayacaksın bılevalla Allah razı olsun herkes moralimi bozuyordu cesaret verdin moral verdin bafo saol
Rabbim sana ve bebeğine sağlık sıhhat versin uzun ve güzel bir ömür versin inşaAllah..
Allah yardimcin olsun
çok geçmis olsun canim, doktora falan gittiniz mi ya bi gostereydin.
hiç korkma arkadasım inan allah o sancılar dayanma gucunu de verıyor ınan nasıl gectıgını anlamayacaksın bıle
slm arkadaşlar kısmet olursa bende yarın 8:30 da sezaryana giricem dualarınızı eksik etmeyin allah bekleyen herkesi yavrularına kavuşursun kavuşanlara da analı babalı büyütmek nasip etsin ilk çocukta hiçbirşey değilmişmeğer benim 4 yaşındaki oğlumda şimdi beni bekleyecek dışarda buda gerçekten zormuş inş yarın bu saatlerde hem elifime hemde bizi dışarda bekleyen oğluma kavuşmuş olurum herkese hayırlı doğumlar...
kızlar dogurdum geldim. kızım uyuyrken 2 satr işeyler yazayım size dedim. birazdan dogum hikayemi yazacagım.
henuz dıgurmayanlara tavsyeler
normal dogumda sancı beklerken cok fazla ıslak mendile ihtiyac oluor.pijama takım giyemedim hiç. gecelik en rahatı
nomal dogum yaptıgım ıcın corap hıc gerekmedı dogumdan sonra cok usunuyor demıslerdı ben yandım hala yanıyorum:)
vallahı hıc korkulacak bısey yokmus.allah herkese nasip etsın. 11 kilomu hastanede bırakmısım. 2 gun dıkıs acısı dısında harmandalı bıle oynayacak kıvamdayım :)
şaka bir yana ne lavmandan, ne epizyomdan, ne sancılar, ne eegın basının cıkması halı kesınlıkle okuuklarımız gıbı değl...
hersey cok guzeldı.. allah hepinize sağlıkla evlatlarınızı kucagınıza almak nasip etsin hep öyle dua ettım arkadaslar
selam kizlar ben geldim hastaneye gittik hemenaldilar doktor önce ultrasonla bebegi inceledi hersey iyi dedi sonra alttan bakti 2cm acilmis dedi daha sonra nstye koydular sancim 50 60 arasi cikti eve gitmemi yarin kendi kadín doktoruma gitmemi söylediler herhangi birsey olursa hemen gelin dediler hala kanamam var ama agrim yok bugün bekliycem kanama fazlalasirsa tekrar gidicem simdilik bukadar biraz dinleneyim yorucu birgündü hepinize cok tesekkür ederim dualariniz icin sonra görüsürüz
oho kaç kere çıktım :) ben duramam o kadar evde eskidenmiş onlarrr
bebeğin ağzına mı 3 damla nar?ladycim toprak doğduğunda 3 tane nar sıktı annem ağzına. tembihlemiştim. şükür gaz sorunumuz olmadı hiç bugüne kadarama şimdi de deneyebilirsin belki yine de işe yarar. burdaki bi topikten öğrenmiştim ben..
az önce figenin bebeğinin ağzına da kendi ellerimle 3 nar tanesi sıktım :) bana sıktırdılar küçük bebeğim var diye. inşallah doğukanın da olmaz gaz sorunu.
ayy ben gülemiyordum ağlıcak gibi oluyordum çok fena :say allah korusun amelıyattan snr bı kez hapşurdum da 10 dk agladım snr :S
üniversiteye gömecem inşallahkızlar düşen göbekleri ne yapmayı düşünüyorsunuz...??
Galatasaray Lisesine gömcez :)))
selam kizlar ben geldim hastaneye gittik hemenaldilar doktor önce ultrasonla bebegi inceledi hersey iyi dedi sonra alttan bakti 2cm acilmis dedi daha sonra nstye koydular sancim 50 60 arasi cikti eve gitmemi yarin kendi kadín doktoruma gitmemi söylediler herhangi birsey olursa hemen gelin dediler hala kanamam var ama agrim yok bugün bekliycem kanama fazlalasirsa tekrar gidicem simdilik bukadar biraz dinleneyim yorucu birgündü hepinize cok tesekkür ederim dualariniz icin sonra görüsürüz
arkadaşlar acaba anne karnında bebeğinin hıçkırdığını hisseden var mı?son birkaç gündür bebeğimin hıçkıyor mu acaba deyip duruyorum kendi kendime...
pambık pambık prensesimle biz geldik teyzoşlarrrr
pambık pambık prensesimle biz geldik teyzoşlarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?