hayırlı olsun allah analı babalı büütsün kısmetse bizde yarın kavuşucaz
hoşgeldiniz,nasılsınız ana-kız bakalım? Allah analı babalı büyütsün,ömürlü olsun bebişin fınfık. Nasıldı doğum,bebek iyimi?
teşekkür ederim hayırlısı ile al sende kucağına muhteşem birşeymiş anne olmak
pambık pambık prensesimle biz geldik teyzoşlarrrr
geçmiş olsun fınfıkım nasılsın?
hoşbulduk : ) ben fena sayılmam, bebişim de iyi teyzesi birazcık hafif sarılığı var dedi doktoru yarın tekrar muayenesi var ..
2980 gr doğdu çok minicik bişey ya zor giydiriyorum korkuyorum valla..
ama kaymağım o benim yiyiyorum her kucağıma aldığımda :)))
13.30da evden çıktım anca geldim iyi yürüdüm bugün artık oğluşuma mesaj gitmiştir umarım
ya senın daha erken bı bekle ya :S ben 37+3de dogum yaptım elımden gelse 39a kdr beklerdım, salak gıbı acele edıodum ben de aaaaaaaaa
yarın mersine gidiyoruz kayınvalidemlere. bayram sonu eşim dönecek ben kalıp doğumu bekliicem orda.
burda doğurursam belkim onlar gelir diyom yaw yoksa hiç bi ağrım sızım sıkıntım yok da işte kayınvalidemlerde tek başıma bekliicem doğumu o kasıyo beni.
kendi ailem de adapazarında işin güzeli annem doğumdan sonra gelecek mersine
demem o ki; ben evimde doğurayım istiyorum ondan yani..
offf kızlar ya canım sıkıldı kızımın sarılığı geçmemiş hala doktor idrar yolları enfeksiyonu olabilir demiş tahlil istemiş enfeksiyon çıkmış sarılıkta 15 ti 9 çıkmış düşmüş aslında ama genede yüksek
salak doktor hiçbişey dememiş isterseniz sağlık ocağında tekrarlatın demiş öküz yaaa aptal karı 9 gün tatil nerde yaptırıyoruz tahlili özel hastanelerde bile pazartesi öğlene kada çalışılıyomuş yarın zaten daha 1 gün geçmiş olucak hemen geçermi enfeksiyon delircem yaa 3 kere kan aldılar yavrum delik deşik oldu
ay gıtme o zmn evınde kal zorla mı goturuolar :))
offf kızlar ya canım sıkıldı kızımın sarılığı geçmemiş hala doktor idrar yolları enfeksiyonu olabilir demiş tahlil istemiş enfeksiyon çıkmış sarılıkta 15 ti 9 çıkmış düşmüş aslında ama genede yüksek
salak doktor hiçbişey dememiş isterseniz sağlık ocağında tekrarlatın demiş öküz yaaa aptal karı 9 gün tatil nerde yaptırıyoruz tahlili özel hastanelerde bile pazartesi öğlene kada çalışılıyomuş yarın zaten daha 1 gün geçmiş olucak hemen geçermi enfeksiyon delircem yaa 3 kere kan aldılar yavrum delik deşik oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?