2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hoşgeldiniz,nasılsınız ana-kız bakalım? Allah analı babalı büyütsün,ömürlü olsun bebişin fınfık. Nasıldı doğum,bebek iyimi?

hoşbulduk : ) ben fena sayılmam, bebişim de iyi teyzesi birazcık hafif sarılığı var dedi doktoru yarın tekrar muayenesi var ..
2980 gr doğdu çok minicik bişey ya zor giydiriyorum korkuyorum valla..
ama kaymağım o benim yiyiyorum her kucağıma aldığımda :)))

maşallah bebişe cnmm doğum nasıldı toparlandınmı?

13.30da evden çıktım anca geldim iyi yürüdüm bugün artık oğluşuma mesaj gitmiştir umarım

propp iyi gidiyor şimdilik : )) sevişioz bol bol : )))

sezencim iyi geçti ameliyat ağrım azaldı göğüs uçlarım fena :S

ya senın daha erken bı bekle ya :S ben 37+3de dogum yaptım elımden gelse 39a kdr beklerdım, salak gıbı acele edıodum ben de aaaaaaaaa

yarın mersine gidiyoruz kayınvalidemlere. bayram sonu eşim dönecek ben kalıp doğumu bekliicem orda.
burda doğurursam belkim onlar gelir diyom yaw yoksa hiç bi ağrım sızım sıkıntım yok da işte kayınvalidemlerde tek başıma bekliicem doğumu o kasıyo beni.
kendi ailem de adapazarında işin güzeli annem doğumdan sonra gelecek mersine
demem o ki; ben evimde doğurayım istiyorum ondan yani..

ay gıtme o zmn evınde kal zorla mı goturuolar :))

offf kızlar ya canım sıkıldı kızımın sarılığı geçmemiş hala doktor idrar yolları enfeksiyonu olabilir demiş tahlil istemiş enfeksiyon çıkmış sarılıkta 15 ti 9 çıkmış düşmüş aslında ama genede yüksek

salak doktor hiçbişey dememiş isterseniz sağlık ocağında tekrarlatın demiş öküz yaaa aptal karı 9 gün tatil nerde yaptırıyoruz tahlili özel hastanelerde bile pazartesi öğlene kada çalışılıyomuş yarın zaten daha 1 gün geçmiş olucak hemen geçermi enfeksiyon delircem yaa 3 kere kan aldılar yavrum delik deşik oldu

çok geçmiş olsun cnm ya, kıyamam yavruya.. ama sağlığı ıcın ne gerekıosa mecburen yapılcak tabı (

ay gıtme o zmn evınde kal zorla mı goturuolar :))

keşke o kadar kolay olsaydı
biz burda ilçedeyiz eşimin işi gereği. kayseriye 1 saat uzağız ve eşim bir hafta gündüz gidiyor işe bir hafta gece gidiyor ve bnm ilk çocuğum malum acemiyim.
annem adapazarında gelemiyor çünkü 7 yaşında yeni okula başlayan bir kardeşim var ve 25 yaşında böbrek hastası bir kardeşim var onları bırakamıyor
kayınvalidem de yaştan kurtarıyor. annem yaşında kızı var yapamaz burda.
hasılı kims egelmiyor buraya o yüzden ben gitmek zorundayım eşimden de hayır yok..
bunalım moduna gircem yine

çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin bebişine
devlet ahstanelerinin acil servisleri açık olmaz mı bayramda. orda tahlil yaparlar belki :S

kızlar merhaba, bu sabah doktora gittim ve muayene oldum, 3 cm. açıklığım varmış ve doğumum başlamış, sabahleyin azıcık sancı hissediyordum, yarın sabah gel suni sancıyla doğurtayım seni dedi ama öğlen nişanım geldi ve kasılmalarım başladı az sonra hastaneye gidiyorum, benim için dua edin, görüşmek üzere :80:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…