kızlar merhaba, bu sabah doktora gittim ve muayene oldum, 3 cm. açıklığım varmış ve doğumum başlamış, sabahleyin azıcık sancı hissediyordum, yarın sabah gel suni sancıyla doğurtayım seni dedi ama öğlen nişanım geldi ve kasılmalarım başladı az sonra hastaneye gidiyorum, benim için dua edin, görüşmek üzere :80:
sağolun kızlar yaa görümcem gitti sonuç almaya oda hiçbişey sormamış iyce delirdim karıda hiçbişey dememiş olmazsa sonuçları gönderiyim özel bi hastanenin çocuk doktoruna
ahhhh ah kendim koşmazsam bu işlere kaç kişi bi işi halledemez
şimdi nette baktım çok sık görülürmüş anladıkta
ne yapıcaaaaazzzzz bide onu söyleseydi keşke doktor bozuntusu
keşke o kadar kolay olsaydı
biz burda ilçedeyiz eşimin işi gereği. kayseriye 1 saat uzağız ve eşim bir hafta gündüz gidiyor işe bir hafta gece gidiyor ve bnm ilk çocuğum malum acemiyim.
annem adapazarında gelemiyor çünkü 7 yaşında yeni okula başlayan bir kardeşim var ve 25 yaşında böbrek hastası bir kardeşim var onları bırakamıyor
kayınvalidem de yaştan kurtarıyor. annem yaşında kızı var yapamaz burda.
hasılı kims egelmiyor buraya o yüzden ben gitmek zorundayım eşimden de hayır yok..
bunalım moduna gircem yine
kızlar merhaba, bu sabah doktora gittim ve muayene oldum, 3 cm. açıklığım varmış ve doğumum başlamış, sabahleyin azıcık sancı hissediyordum, yarın sabah gel suni sancıyla doğurtayım seni dedi ama öğlen nişanım geldi ve kasılmalarım başladı az sonra hastaneye gidiyorum, benim için dua edin, görüşmek üzere :80:
sağolun kızlar yaa görümcem gitti sonuç almaya oda hiçbişey sormamış iyce delirdim karıda hiçbişey dememiş olmazsa sonuçları gönderiyim özel bi hastanenin çocuk doktoruna
ahhhh ah kendim koşmazsam bu işlere kaç kişi bi işi halledemez
şimdi nette baktım çok sık görülürmüş anladıkta
ne yapıcaaaaazzzzz bide onu söyleseydi keşke doktor bozuntusu
ne güzel yaaa az kaldı inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini,iyi haberlerini bekliyoruzkızlar merhaba, bu sabah doktora gittim ve muayene oldum, 3 cm. açıklığım varmış ve doğumum başlamış, sabahleyin azıcık sancı hissediyordum, yarın sabah gel suni sancıyla doğurtayım seni dedi ama öğlen nişanım geldi ve kasılmalarım başladı az sonra hastaneye gidiyorum, benim için dua edin, görüşmek üzere :80:
kendi doktoruma yarin gidicem bende bilemedim neyapacagimi:96:çok geçmiş olsun cnm...kanama iyi değildir herhalde istersen kendi doktoruna da bir görün cnm??
canim niyetlendi ama gelesi yok baksana bi umutlandik ama simdi gene beklemedeyizAllah yardımcın olsun
inşaAllah hayırlı haberlerini alırız en yakın zamanda
senin yawruşun gelmeye niyetlendi artık galiba :)
sagol tatlimbafo ne kadar güzel cesaret verdin bize doğum hikayenide merakla bekliyorum,epiduralsiz normal doğum yapmışsın sanırım tebrik ederim canım maşallahh analı babalı büyüsün
zeyn oğluşun harekete geçmiş gözünaydın yakında gelecek gibi annesi bence sen yarına doğurursun hayırlısı olsun canım,dualarımız seninle...
naner ben uzun zamandan beri hıçkırıklarını hissediyorum,çok keyifli...
canim gözün aydin güle güle büyüt bebeginipambık pambık prensesimle biz geldik teyzoşlarrrr
rabbim yardimcin olsun canim benimde 2cm acilmam varmis kanamamda azda olsa var ama sancim hic yok hakkimizda hayirlisi olsunkızlar merhaba, bu sabah doktora gittim ve muayene oldum, 3 cm. açıklığım varmış ve doğumum başlamış, sabahleyin azıcık sancı hissediyordum, yarın sabah gel suni sancıyla doğurtayım seni dedi ama öğlen nişanım geldi ve kasılmalarım başladı az sonra hastaneye gidiyorum, benim için dua edin, görüşmek üzere :80:
offf kızlar ya canım sıkıldı kızımın sarılığı geçmemiş hala doktor idrar yolları enfeksiyonu olabilir demiş tahlil istemiş enfeksiyon çıkmış sarılıkta 15 ti 9 çıkmış düşmüş aslında ama genede yüksek
salak doktor hiçbişey dememiş isterseniz sağlık ocağında tekrarlatın demiş öküz yaaa aptal karı 9 gün tatil nerde yaptırıyoruz tahlili özel hastanelerde bile pazartesi öğlene kada çalışılıyomuş yarın zaten daha 1 gün geçmiş olucak hemen geçermi enfeksiyon delircem yaa 3 kere kan aldılar yavrum delik deşik oldu
sağolun kızlar
prop sadece normal tahlil yapmışlar kültür istememiş acaba gerekmi duymadı çünkü bazen çok az eser miktarda olabiliyor işte kafam karıştı ben gidemedimya gitseydim soru yağmuruna tutardım neyse araştırıcam bakalım olmadı sonuçlar görümcemde evinin yakınında özel bir hastane var sabah götürüp yorumlatsın gelsin derse götürüyümde tekrar ne yapıcaksa yapsın
kültğre gerek yok idrar yolları için tahlil yeterli sen kendın nıye goturmuosun cnm sonucları ? ıcın de rahat eder..
kızlar bız bugun doktora gıttık..
emme ıcgudumuz cok kuvvetlıymıs, sutum yeterlıymıs ama boş boş emıyo ve doymuo mama verıoruz demıstım ya sırf emmek ıcın yıyomus o mamayı, acılen emzık alın dedı doktor :)) nuk emzıgı onerdı, yarın fln alıp baslıcaz emzıge bakalım hayatımızda neler degısecek :)
gogus kalkanı kullandıgım ıcın bıberon kulanıoruz sterılazator alın mutlaka dedı, avent bıberon alın dedı, ben bı tane nuk almıstım avent alcaz sımdı ıkı tane de, sterılazator ne alcaz bılmıom hıc bı fıkrım yok..
boyumuzu olcmedı yıne1 aylık oldugunda olculcek dedı, pekı dedık mecburen..
doktor kılosuna bakmak ıcın soymustu doktorun muayenehanesını suladık bı guzel rezıl rusva olduk :))
sorma devlet hastanesine götürdüler orda doğum yaptığım için ben istedim özellikle eve biraz uzak,yakında tıp fakültesi var ordada cacığını çıkartıyorlar diye istemedim güvenebilicem özel hastanede antalyanın diğer ucunda sabah ablamla eşim gittti sonuçlar öğleden sonraya kaldığı için görümcem gitti almaya acayip karışıklık oldu bugün zaten kafam patlıycak gibi şimdi
neyse sabah bakıyım olmazsa ben giderim
günaydın... bugun saat 16.00 da sezaryene giricemm... çok heycanlıyım.. karışık duygular içindeyim.. merak.. sevinç.. heyecan.. korku.. hepsi birbirine girmiş durumda..
sorma devlet hastanesine götürdüler orda doğum yaptığım için ben istedim özellikle eve biraz uzak,yakında tıp fakültesi var ordada cacığını çıkartıyorlar diye istemedim güvenebilicem özel hastanede antalyanın diğer ucunda sabah ablamla eşim gittti sonuçlar öğleden sonraya kaldığı için görümcem gitti almaya acayip karışıklık oldu bugün zaten kafam patlıycak gibi şimdi
neyse sabah bakıyım olmazsa ben giderim
emme ıcgudumuz cok kuvvetlıymıs, sutum yeterlıymıs ama boş boş emıyo ve doymuo mama verıoruz demıstım ya sırf emmek ıcın yıyomus o mamayı, acılen emzık alın dedı doktor :)) nuk emzıgı onerdı, yarın fln alıp baslıcaz emzıge bakalım hayatımızda neler degısecek :)
gogus kalkanı kullandıgım ıcın bıberon kulanıoruz sterılazator alın mutlaka dedı, avent bıberon alın dedı, ben bı tane nuk almıstım avent alcaz sımdı ıkı tane de, sterılazator ne alcaz bılmıom hıc bı fıkrım yok..
doktor kılosuna bakmak ıcın soymustu doktorun muayenehanesını suladık bı guzel rezıl rusva olduk :))
arkadaşlar acaba anne karnında bebeğinin hıçkırdığını hisseden var mı?son birkaç gündür bebeğimin hıçkıyor mu acaba deyip duruyorum kendi kendime...
doktordan geliyorum kızlar oğluşum gayet hayatından memnun bize gülücükler attı,eller salladı ama hala gelmeye niyeti yok :)))
sancım çıkmadı 8'di,herşey çok normal dedi 3400gr olmuş,beklemeye devam dedi cumartesi,arefe günü ve en son bayramdan sonraki cumartesi günü gidicem hala gelmemiş olursa artık bekleyemeyiz dedi,tek dileğim oğlumun en kısa sürede sağlıkla gelmesi çünkü artık gelişimini tamamlamış,doktorum o da sancı bekliyor dedi :))) hadi hayırlısı bakalım kızlar hepimiz için,sizden de güzel haberler bekliyorum
pambık pambık prensesimle biz geldik teyzoşlarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?