2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hadi Allah yardımcın olsun
güzel güzel hayrılı haberlerle dönersin inşaAllah..
ağrısız kolay ve rahat bir doğumun olur inşaAllah
darısı başımızaa

sağolun kızlar yaa görümcem gitti sonuç almaya oda hiçbişey sormamış iyce delirdim karıda hiçbişey dememiş olmazsa sonuçları gönderiyim özel bi hastanenin çocuk doktoruna

ahhhh ah kendim koşmazsam bu işlere kaç kişi bi işi halledemez
şimdi nette baktım çok sık görülürmüş anladıkta

ne yapıcaaaaazzzzz bide onu söyleseydi keşke doktor bozuntusu

ne demişler el elin eşeğini türkü çığırarak ararmış

(

ay harıka ya, allah kurtarsın

semavela geçmiş olsun,inşallah biran önce iyileşir yavrun,sarılık için sık sık emzirin diyorlar,faydası olurmu acaba??

cnm ıdrar yolları enfeksıyonu oxellıkle kız bebekelrde cok sık goruluo ama bızdekı gıbı kolay atlatamıo onlar ne yazık kı o yuzden ıyıce bı arastır ogren neymıs ne degılmıs dıye.. kardesım olmustu 10 gun hastanede yattılar annemle, gec farkedıldı bı de.. yavrum benım sureklı aglıodu mınıgım sevmemıstı hastaneyı.. sen sımdıden bıl hastaysa da tedavısıne baslarsınız hemen

ne güzel yaaa az kaldı inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini,iyi haberlerini bekliyoruz

çok geçmiş olsun cnm...kanama iyi değildir herhalde istersen kendi doktoruna da bir görün cnm??
kendi doktoruma yarin gidicem bende bilemedim neyapacagimi:96:
Allah yardımcın olsun
inşaAllah hayırlı haberlerini alırız en yakın zamanda
senin yawruşun gelmeye niyetlendi artık galiba :)
canim niyetlendi ama gelesi yok baksana bi umutlandik ama simdi gene beklemedeyiz
sagol tatlim
pambık pambık prensesimle biz geldik teyzoşlarrrr
canim gözün aydin güle güle büyüt bebegini
rabbim yardimcin olsun canim benimde 2cm acilmam varmis kanamamda azda olsa var ama sancim hic yok hakkimizda hayirlisi olsun

gecmis olsun canim kizina

sağolun kızlar

prop sadece normal tahlil yapmışlar kültür istememiş acaba gerekmi duymadı çünkü bazen çok az eser miktarda olabiliyor işte kafam karıştı ben gidemedimya gitseydim soru yağmuruna tutardım neyse araştırıcam bakalım olmadı sonuçlar görümcemde evinin yakınında özel bir hastane var sabah götürüp yorumlatsın gelsin derse götürüyümde tekrar ne yapıcaksa yapsın

kültğre gerek yok idrar yolları için tahlil yeterli sen kendın nıye goturmuosun cnm sonucları ? ıcın de rahat eder..

kızlar bız bugun doktora gıttık..
emme ıcgudumuz cok kuvvetlıymıs, sutum yeterlıymıs ama boş boş emıyo ve doymuo mama verıoruz demıstım ya sırf emmek ıcın yıyomus o mamayı, acılen emzık alın dedı doktor :)) nuk emzıgı onerdı, yarın fln alıp baslıcaz emzıge bakalım hayatımızda neler degısecek :)
gogus kalkanı kullandıgım ıcın bıberon kulanıoruz sterılazator alın mutlaka dedı, avent bıberon alın dedı, ben bı tane nuk almıstım avent alcaz sımdı ıkı tane de, sterılazator ne alcaz bılmıom hıc bı fıkrım yok..
boyumuzu olcmedı yıne 1 aylık oldugunda olculcek dedı, pekı dedık mecburen..
doktor kılosuna bakmak ıcın soymustu doktorun muayenehanesını suladık bı guzel rezıl rusva olduk :))

kültğre gerek yok idrar yolları için tahlil yeterli sen kendın nıye goturmuosun cnm sonucları ? ıcın de rahat eder..

sorma devlet hastanesine götürdüler orda doğum yaptığım için ben istedim özellikle eve biraz uzak,yakında tıp fakültesi var ordada cacığını çıkartıyorlar diye istemedim güvenebilicem özel hastanede antalyanın diğer ucunda sabah ablamla eşim gittti sonuçlar öğleden sonraya kaldığı için görümcem gitti almaya acayip karışıklık oldu bugün zaten kafam patlıycak gibi şimdi
neyse sabah bakıyım olmazsa ben giderim

süper yaaa sabahta benim kızım beni sulamıştı

bizimki tartmış kilo almış iyi demiş ama şimdi unuttum ne kadar olduğunu

emziğe alıştıramadım bitürlü ben zaten hep emzik vermek istiyordum almıyo şimdilik durununda emme güdüsü çok gelişmiş saldırıyo resmen o konuda problem yokda sütüm ne alemde bilmem

sterilazöre gelince ben birazda mikrop alması taraftarıyım bağışıklık kazansın kaynar suyla yıkıyorum zaten yeter sanırım ama gerek duyulursa alırdım tabi
emziktede biberondada nuktan şaşmam beni annam nuk,prima,milupayla büyütmüş bu 3 markayada çok güveniriz
bu arada emziğin dişleri bozduğu tezinide ben çürütüyorum 4,5 yaşıma kadar emzik emdim ailede en düzgün dişler benim ablalarımın abimin hep çarpık çurpuk

halledersiiinnnnniz siz.. tez zamanda iyileşin işalla

günaydın... bugun saat 16.00 da sezaryene giricemm... çok heycanlıyım.. karışık duygular içindeyim.. merak.. sevinç.. heyecan.. korku.. hepsi birbirine girmiş durumda..

hayırlısı ile al bebeğini kucağına inş. ağrısız doğumlar dilerim

çok geçmiş olsun cnm Allah acil şifalar versdin

maşallah demir bebeğe
oyy kıyamam kullan bari emzik napcan mecburen

benimde eşim gelmek üzere doktora gidicez büyük ihtimal bu son kontrol artık bayramın 2.günüde doğurmayı düşünüyorum nasipse hayırlısı ile
bugün son kararı vericez artık

selam kızlar. sabahtan beri elektrik kesikti yeni geldi.

BAFO maşallah size. süpersin yaa. o kadar bekledin ama değdi. darısı bize.

ZEYN sıra sana geldi desene. hayırlısı canım. kolay olur inşallah. kanama olması normal miymiş peki?

arkadaşlar acaba anne karnında bebeğinin hıçkırdığını hisseden var mı?son birkaç gündür bebeğimin hıçkıyor mu acaba deyip duruyorum kendi kendime...

hissetmez miyim hiç. her gün hem de..

hadi hayırlısı. ne güzel her şey yolundaymış.

pambık pambık prensesimle biz geldik teyzoşlarrrr

oyyy maşallah.. geçmiş olsun canım.

hayırlı haberlerle dön canım.

maşallah maşallah. iyi bak sütün yetiyor demek ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…