2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
fınfık gözünaydın canım seninle satımız aynıydı kavuştun bebişine darısı benim başıma

pambık pambık prensesimle biz geldik teyzoşlarrrr
allah analı babalı büyütsün minoş kızını bizim içinde kokla darısı diğer hamişlere inş

evet canım bende emzik vermicem diyordum ama tecrübeli ablalrım hazırladıkları çeyizlerin arasına bir tane meme atmışlargecenin bir yarısı onu bir kaynar suda ısıtıp emmeye hazırlayışım var görmek lazım bide ağlıyor sanki dövüyoruz gibi canım yandı emzik verdim benimkide nuk ve acayip emiyor ses çıkarken kıskanıyorum bazen bir plastiğe bu kadar düşkün olmasına.
heh kıyamam ben demir e rahatladıkları her yerde suluyorlar insan gerinirken çişyaparmı

Aynı durumlar bende de oldu.İnsan yalnız kalmak istiyor.Müdahalelere tahammül edemiyorum.Durmadan gelen giden de var.Bir de artık evde yalnız olmak istiyorum uf.Neyse diyorum şafak sayıyorum:)

Selam kızlar nasılsınız bakalım.Fınfıkcım bafocum ve bilmeidğim diğer doğuran bayanlar hepinizin bebekleir hayırlı olsun:)

prop emzik vermem diyordun bide
sen sürekli emiyor doymuyormu ? falan diyince ben dicektim emzik ver bakalım dıye vermem dıyınce demedim hiç :26:
neyse sütün yetiyormuş ya önemli olan o :87: emsin dursun şimdi :82:

Son düzenleme:
bafo ne güzel anlatmışsın darısı başımızaa
bende çok bekledım inşallah benımkıde kolay doğum olur

inşallah kalmayız bayramaa :96:
Sat'a göre cumartesi tam günü bakalım . belki ozaman gelır.
bugun dua ettm inşallah bugun doğururum dıe . ne zaman geleceklr bakalım :s

ıyı aksamlar kızlar nasılsınız

Sancılarım basladı 3 gundur agrılarım varr

Allahıma sukur yarın nasıpse kızıma kavusuyorum ınsallah

cok heyecan var bu gece nasıl bıter bılmıyorum

masalcım sende kavuşuyorsun bebişine hayrlısıyla inşallahh ...
Allah yardımcın olsun canım . sağlıkla kucağına al yavrunu
bızde doğuralım artıkkk

Annelik dünyanın en güzel şeyi.Hepiniz yaşayın tez zamanda inşallah.Kokusu gülüşü varlığı her şeyi o kadar güzel kiiiii.canım kızım çok seviyorum onu hem de çokkkk

Selam yaren iyiyim sağol sen nasılsın? Kızım da iyi ben de iyiyim çok şükür. Yok hayatım şikayetlerim.Hem olsa ne olcak ki kızım için değer:)

sağol cnm bende iim bekliyorum halaa:97: benım kız gelemedi ..
aman olmasın şikayetleriniz annesini üzmüyor demekki
herkes uykusuzluktan , gazdan şikayet ediyorya ondan sordum :))

inşallah kalmayız bayramaa :96:
Sat'a göre cumartesi tam günü bakalım . belki ozaman gelır.
bugun dua ettm inşallah bugun doğururum dıe . ne zaman geleceklr bakalım :s

inşallah canım benimde dualarım hep bu hafta doğurayım diye,pazartesi normalde benimde günüm bakalım hayırlısı şuan için hiç sancım falan yok :S

sancım varrr ama doğum sancısı gbı deill
inşallah ilerleyen saatlerde çok sancım olur hastaneye giderizde doğururum .
bugun kendımı hazır hissedıyorum :94:

sağol cnm bende iim bekliyorum halaa:97: benım kız gelemedi ..
aman olmasın şikayetleriniz annesini üzmüyor demekki
herkes uykusuzluktan , gazdan şikayet ediyorya ondan sordum :))
Hayırlısı olsun canm geç olsun güç olmasın.Elbet gelicek.Olucak o kdr uykusuzluk ne olcak sanki hiç problem değil.Diyorum ya her şeye değer.Pamuğum o benim pamuğummmm:)

Annelik dünyanın en güzel şeyi.Hepiniz yaşayın tez zamanda inşallah.Kokusu gülüşü varlığı her şeyi o kadar güzel kiiiii.canım kızım çok seviyorum onu hem de çokkkk

inşallah canım,sağlıkla kavuşalım bizde sende sevgiyle güzel günlerde büyüt güzel kızını maşallah

masalcım sende kavuşuyorsun bebişine hayrlısıyla inşallahh ...
Allah yardımcın olsun canım . sağlıkla kucağına al yavrunu
bızde doğuralım artıkkk

sagol cnm ınsallah hepımız saglıklı bı sekılde kavusalım yavrularımıza

bı duygusallık coktu sureklı aglıyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…