allah analı babalı büyütsün minoş kızını bizim içinde kokla darısı diğer hamişlere inşpambık pambık prensesimle biz geldik teyzoşlarrrr
kızlar bız bugun doktora gıttık..
emme ıcgudumuz cok kuvvetlıymıs, sutum yeterlıymıs ama boş boş emıyo ve doymuo mama verıoruz demıstım ya sırf emmek ıcın yıyomus o mamayı, acılen emzık alın dedı doktor :)) nuk emzıgı onerdı, yarın fln alıp baslıcaz emzıge bakalım hayatımızda neler degısecek :)
gogus kalkanı kullandıgım ıcın bıberon kulanıoruz sterılazator alın mutlaka dedı, avent bıberon alın dedı, ben bı tane nuk almıstım avent alcaz sımdı ıkı tane de, sterılazator ne alcaz bılmıom hıc bı fıkrım yok..
boyumuzu olcmedı yıne1 aylık oldugunda olculcek dedı, pekı dedık mecburen..
doktor kılosuna bakmak ıcın soymustu doktorun muayenehanesını suladık bı guzel rezıl rusva olduk :))
Aynı durumlar bende de oldu.İnsan yalnız kalmak istiyor.Müdahalelere tahammül edemiyorum.Durmadan gelen giden de var.Bir de artık evde yalnız olmak istiyorum uf.Neyse diyorum şafak sayıyorum:)kızlar moralim çok bozuk....çoook uzun süredir kocacımla yanlız kalamıyoruz...offfffffff...doğum 25 de sezeryan olacak mecbur gene yanımda olacaklar..tek başıma yapabileceğimi bilsem herkesi evden göndericem...çocuğumla birlikte öğrenmek istiyorum herşeyiiiii.....
ay hamilelik psikolojimi çook bozdu dengesiz oldum..
Selam yaren iyiyim sağol sen nasılsın? Kızım da iyi ben de iyiyim çok şükür. Yok hayatım şikayetlerim.Hem olsa ne olcak ki kızım için değer:)selam aso nasılsın kızın nasıl ??? senınde varmı şikayetlerın :90:
Selam yaren iyiyim sağol sen nasılsın? Kızım da iyi ben de iyiyim çok şükür. Yok hayatım şikayetlerim.Hem olsa ne olcak ki kızım için değer:)
inşallah kalmayız bayramaa :96:
Sat'a göre cumartesi tam günü bakalım . belki ozaman gelır.
bugun dua ettm inşallah bugun doğururum dıe . ne zaman geleceklr bakalım :s
Hayırlısı olsun canm geç olsun güç olmasın.Elbet gelicek.Olucak o kdr uykusuzluk ne olcak sanki hiç problem değil.Diyorum ya her şeye değer.Pamuğum o benim pamuğummmm:)sağol cnm bende iim bekliyorum halaa:97: benım kız gelemedi ..
aman olmasın şikayetleriniz annesini üzmüyor demekki
herkes uykusuzluktan , gazdan şikayet ediyorya ondan sordum :))
Annelik dünyanın en güzel şeyi.Hepiniz yaşayın tez zamanda inşallah.Kokusu gülüşü varlığı her şeyi o kadar güzel kiiiii.canım kızım çok seviyorum onu hem de çokkkk
masalcım sende kavuşuyorsun bebişine hayrlısıyla inşallahh ...
Allah yardımcın olsun canım . sağlıkla kucağına al yavrunu
bızde doğuralım artıkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?