Amin hayatım amin.Hayırlısıyla alın kucağınıza koklayın mis gibiler ah nasıl güzeller ya mis kokulularım benim:)inşallah canım,sağlıkla kavuşalım bizde sende sevgiyle güzel günlerde büyüt güzel kızını maşallah
kizlar benim gene kanamam geliyor fazlalasti simdi gene gidiyorum
Hayırlısı olsun canm geç olsun güç olmasın.Elbet gelicek.Olucak o kdr uykusuzluk ne olcak sanki hiç problem değil.Diyorum ya her şeye değer.Pamuğum o benim pamuğummmm:)
kizlar benim gene kanamam geliyor fazlalasti simdi gene gidiyorum
hehe helalllllll ama annesi evin sıcaklığına iii dikkat et,tam güneş görmüodsa soba faln yak mutlaka
benmasal ne kadar heyecanlısındır şimdi,kolay sağlıklı bir doğum diliyorum canım sana,bebeğine kavuşucaksın sağlıkla inşallahh...
bugun hastane de sıra beklerken bır bayan daha vardı.. iki çocugu vardı kadının.. buyuk olan kızdı.. 5 yaşında ancak vardı.. ikincisi ise erkek tı 3.5 gıbıydı.. buyuk olan sıkıldı beklerken ve katta kı asansör dugmesıne bastı. annesi seslendi. tabı çocuk bu gelmedı.. kadın kalktı kızın yanına gıttı ve vurmaya başladı.. yuzune, kafasına pat pat indirdı resmen.. epeyde sert vuryordu.. kalkıp kadının suratına br yumruk atasım geldi.. kucuk olan sıra pencere önunde oynuyordu.. sonra koltuga çıktı.. kadın yerınden kalktı çocuga dogru gelırken zavallı çocuk kendını savunmak için elıyle başını kollamaya başladı.. şıkur kadın vurmadı çocuga alıp kucagına aşşagıya indirdi.. sıra bekleyen başka kadının kucagında ise 1.5 yaşında ancak olan bebegı vardı. kadın bebegını okşuyor, öpuyor ilgilenıyordu.. bıraz önce annesınden dayak yıyen zavallı çocuk ise o anne ve bebege öyle bır bakışı vadı ki... gözleri ise o kadar mahsun, o kadar acı bır bakış vardı kı... anlatılamaz...burkuldu resmen..
bugun hastane de sıra beklerken bır bayan daha vardı.. iki çocugu vardı kadının.. buyuk olan kızdı.. 5 yaşında ancak vardı.. ikincisi ise erkek tı 3.5 gıbıydı.. buyuk olan sıkıldı beklerken ve katta kı asansör dugmesıne bastı. annesi seslendi. tabı çocuk bu gelmedı.. kadın kalktı kızın yanına gıttı ve vurmaya başladı.. yuzune, kafasına pat pat indirdı resmen.. epeyde sert vuryordu.. kalkıp kadının suratına br yumruk atasım geldi.. kucuk olan sıra pencere önunde oynuyordu.. sonra koltuga çıktı.. kadın yerınden kalktı çocuga dogru gelırken zavallı çocuk kendını savunmak için elıyle başını kollamaya başladı.. şıkur kadın vurmadı çocuga alıp kucagına aşşagıya indirdi.. sıra bekleyen başka kadının kucagında ise 1.5 yaşında ancak olan bebegı vardı. kadın bebegını okşuyor, öpuyor ilgilenıyordu.. bıraz önce annesınden dayak yıyen zavallı çocuk ise o anne ve bebege öyle bır bakışı vadı ki... gözleri ise o kadar mahsun, o kadar acı bır bakış vardı kı... anlatılamaz... içim burkuldu resmen..
sağol zaten ağlayacak yer arııyorum bunu anlattın içim acıdı şimdi
ben orada kötu oldum... zaten usg ye gırınce gözlerim doluyor.. aglıyorum...
zavallı çocuk..((
sagol canimaz kaldi dogurmana senin hadi bakalim hayirlisi
Allah yardımcın olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?