2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benmasal ne kadar heyecanlısındır şimdi,kolay sağlıklı bir doğum diliyorum canım sana,bebeğine kavuşucaksın sağlıkla inşallahh...

selam herkese,
doktordan geldik biraz önce.çok iyi kızımın durumu 3200gr olmuş bile.boyuda çok iyi,doktorum "benim tahminlerim genelde doğru çıkar,deneyimlerimden biliyorum en fazla %10 oynar" dedi.Bakalım tutacakmı. Suyumda iyiymiş. Çok iyi bakmışsın bebeğe,göbek çevresi haftasından önde gidiyo dedi. İşte böyle.
Uyuyodu prensesim,ellerini çenesinin altına dayamış,kıpırdamadan duruyodu minik kuzum.Çok seviyom ben onu çooookkk

slm kızlar

FINFINK bebegin hayırlı olsun.. allah bagışlasın...

bugun doktor a gittik..kızım 3000 gr olmuş... bırde doktor zayıf olacak demiştı.. tombiş olcak galıba... nasıl doguracagım:))))

hehe helalllllll ama annesi evin sıcaklığına iii dikkat et,tam güneş görmüodsa soba faln yak mutlaka

canım meraba bende aralık annesi olucam inşallah,doğumum yaklaştı sana bi sorum olucak,bende konyada yaşıyorumda hangi hastanede kime doğum yaptırdın ,biraz bilgi verirmisin ? memnun kaldın mı?
şimdiden teşekkürler...

benmasal ne kadar heyecanlısındır şimdi,kolay sağlıklı bir doğum diliyorum canım sana,bebeğine kavuşucaksın sağlıkla inşallahh...

tsk ederım nehır
evet cok heyecanlıyım ınsallah saglıkla kucagıma alırım
bekleyen butun arkadaslarıda allahım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın

bugun hastane de sıra beklerken bır bayan daha vardı.. iki çocugu vardı kadının.. buyuk olan kızdı.. 5 yaşında ancak vardı.. ikincisi ise erkek tı 3.5 gıbıydı.. buyuk olan sıkıldı beklerken ve katta kı asansör dugmesıne bastı. annesi seslendi. tabı çocuk bu gelmedı.. kadın kalktı kızın yanına gıttı ve vurmaya başladı.. yuzune, kafasına pat pat indirdı resmen.. epeyde sert vuryordu.. kalkıp kadının suratına br yumruk atasım geldi.. kucuk olan sıra pencere önunde oynuyordu.. sonra koltuga çıktı.. kadın yerınden kalktı çocuga dogru gelırken zavallı çocuk kendını savunmak için elıyle başını kollamaya başladı.. şıkur kadın vurmadı çocuga alıp kucagına aşşagıya indirdi.. sıra bekleyen başka kadının kucagında ise 1.5 yaşında ancak olan bebegı vardı. kadın bebegını okşuyor, öpuyor ilgilenıyordu.. bıraz önce annesınden dayak yıyen zavallı çocuk ise o anne ve bebege öyle bır bakışı vadı ki... gözleri ise o kadar mahsun, o kadar acı bır bakış vardı kı... anlatılamaz... içim burkuldu resmen..

sağol zaten ağlayacak yer arııyorum bunu anlattın içim acıdı şimdi

ah canım benim adı üstünde çocuk. bir gün ben öyle birini yere sermiştim. oh ne iyi yapmışım. çünkü onlar savunmasız çocuklarla hayvanlar konu oldumu akan sular durur bende.

eger kadın çocuga asansörun ne oldugunu ve önemını anlatsa daha iyi olurdu.. kadın konuşmak yerıne dövdu.. bırde bakıyor öyle sankı savaş kazanmış gıbı etrafına...

ben çocuguma kıyamam.. bır gun haberleri izlıyoruz.. ögretmen çocugu dövmüş vs... tarzında haber.. eşim izlerken dedı ki, benım çocuguma bır ögretmen veya baskası tokat atsa kırarım elını.. vs saymaya başladı.. daha yenı hamıleydım o zman...

bu kadar vıcadansızlık nasıl oluyor anlamıyorum.. kocaman elı vardı kadının.. yuzune, kafasına pat pat indirdi.. yazık çocuga...

benım annem çok cahıl bır kadındı.. hıç unutmam bazı yaptıklarını.. özellıkle erkek çocukların kız çocuklarını dövmesı inancına sahıptı.. anneme göre kız çocugun hıç bır şeye hakkı yoktu.. çok basit bır nedenden dolayı annem benım sırtımda oklavı kırdırana denk dövdurtmuştu abıme.. ve hıç istifini bozmadan dıkış dıkıyordu oda.. vs.. bır çok olaydan sonra annemle aramızda hıç bag kalmamıştı... şu anda da yok zaten

selam kızlar
sezaryen olan anneler kaç günde iyileştiniz acaba.benim bugün 7. günüm hala çok zor hareket ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…