2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İnanmıyorum yaa ne fena ne kötü :S:S:Sdiyecek bir şey bulamadım yorum yapamadım şimdi.Ne kadar vicdansızca ya olamaz böyle bir şey
selam kızlar
sezaryen olan anneler kaç günde iyileştiniz acaba.benim bugün 7. günüm hala çok zor hareket ediyorum.
ben aynı gün yürümeye başladım her geçen gün daha iyi oldum.yani tam dik yürümeye 3.gün başladım.ondan sonra da iyileştm zaten. arada içimden bir şeyler kopuyor gibi oluyor o kadar.o da çok normalmiş içimdeki kaslar düzene girene kdr böyle olurmuş. 7.günün olmuş neden geçmedi ki acaba? gittin mi kontrole?Ben bugün kontrole gittim doktor her şey süper dedi.Cilt yapımda iyiymiş o yüzden de hemen iyileşmiş ameliyat yerim

arkadaşlar merhabalar...
geçmişi bu aralar okuyamıyorum, günlerim çok yoğun geçti...
annemler, kayınvalidemler geldi..son eksikleri tamamladık artık hazırız...
ve minik prensim yarın 8:30 da allahın izniyle aramıza katılacak...
kızlar benim içinde dua edin olurmu...sağ salim bebişime kavuşayım...
bu arada yeni doğum yapan arkadaşlara da hayırlı olsun, allah hepimize bebişlerimizle bir ömür boyu mutluluk nasip etsin..

hayırlı doğumlar:) bebeğin şimdiden hayırlı olsun:)

hayırlı doğumlar dilerim darısı başıma

cnm hayırlı ve ağrısız doğumlar diliyorum sağlıkla al kucağına bebişini inşallah

kızlar bugün bende gittim doktora
bayramın 2.günü 17 kasım 2010 çarşamba günü sabah 07:30 da hastanede olacağım
en geç 8:30 da ameliyata alacak nasipse
3 kilo civarı dedi şu anda offffffffffffffffffffffffffffff kafam çorba gibi
arkamda kızım kalacak evde kendimden çok yavrumu düşünüyorum şimdiden çok zor çoook

sağol sezencim iyi olmaya yeni geldik evimize zaten 2 saat falan oldu bi bakayım dedim sizlere

burcucum msj atmışsın yavrum cevap vermedim bi türlü sana kusura bakma..

cnm gozun aydın allah analı babalı buyutsun. benım kızımda da aynı durum var dr heran emzır dıyor

off ınsallah hemen gecer

hadı allah yardımcın olsun

gripin maşallah bebişine canım...

melrah sağlıcakla al kucağına canım bebeğini,sağlıklı kolay doğumlar olsun...

aslıyılmaz seninde hayırlı olsun canım,ikinci bebekte hep annelerde aynı psikoloji oluyor o da kardeşine kavuşucak ne güzel,kolay sağlıklı bir doğum olsun canım...

zeyn doğum başlamamış demek ki güzel haberlerini bekliyoruz canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…