2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bugun yeni doğum yapmış bi arkadasla konustum nasıl falan diye. bebegin hareketlerı yavas sanki biraz erken dogdu ya dedi. 38 i doldurmamışmıydın dedım, 39 u doldurmustum dedı. sen inşallah 40 ı doldurursun dedi:S:S:SSS

çok uykum geldi kızlar sabah erken kalktım doktora gittim,bugün de herkes erken yattı galiba iyi geceler hepinize...

Topiği okurken fotolarınla ilgili yorumlarıda doğal olarak okudum. Ben de hamileyim we 2 ay sonra kısmetse anne olucam. Sanırım sen hamile olduğun dönemindeki heyecanını we merağını çok çabuk unutmuş olmalısın ki sana yazdığım msjın nedenini algılayamadın. Arkadaş olmadığımızı ben de biliyorum. Fotolarını görmek istedim hem fikir amaçlı hem de merak için. Bununda tek sebebi benimde şuan hamile olmam. Neyse sorun değil.
Allah sağlıkla bebeğini büyütmeyi nasip etsin.

kizlar selam belirsizlikler icersindeyim hala kanamam var ve bezim sürekli islak bunada normal diyorlar eger suyum gelirse söyle bacaklarimdan akarcasina vede besdakikada bir sancim olursa ozaman gitmemi söylediler onlara göre hersey normal hala 2cm acilma var bebegin daha vakti var diyorlar simdiye kadar hersey negüzel gidiyordu niye böyle oldu anlamadim tam son günlerde böyle olmasi üzüyor insani eldende birsey gelmiyor rabbim esirgesin yavrumu hakkimda hayirlisini versin beklemekten baska care yok

nukun hangisinii alıyorsunuz canımm
slikonluu damaklıı kavuçukmuu
hangisinii alıyorlar bu bebeklerr

ben hamılelıgımde boyle bı mrk ıcerısınde degıldım cnm belkı o yuzden allgılayamamısımdır allah sana da kalan gunlerınde saglıklı bı hamılelık, kolay bı dogum ve bebegıne uzun omurler versın

ya tatlım ne guzel ıste, turkıyede olsan sımdıye sunı sancıyı dayamıslardı, bak saglık problemınız olmadıgı surece mudahale etmıolar mis gibi

günaydın kızlar

4 saatlik uyku ile güne başladım.. yine bir sürü karman çorman korku ve endişe dolu rüyalar gördüm her gece ki gibi

ya tatlım ne guzel ıste, turkıyede olsan sımdıye sunı sancıyı dayamıslardı, bak saglık problemınız olmadıgı surece mudahale etmıolar mis gibi

burcu sana tamamen katılıyorum dün hastanede kasının 2-3 cm açıklığı vardı suni sancı serumunu takmışlardı ve öyle bir bağırıyorduki
burada hemen suni sancı veriyorlar beklemek yok pek fazla

günaydınnn
hayırlı cumalar
bugün mersine gidiyoruz erkenden kalktım hazırlıklarımı yapıyorum
gerçi uyuduğum da söylenemez pek
son bir vedalaşmak istedim
bana da dua ederseniz arada sevinirim
şimdiden herkese kolay ve sağlıklı doğumlar diliyorum
bebişlerine kavuşanları kıskanmakla birlikte onlara ve bebişlerine sağlık sıhhat diliyorum
şimdiden bayramınızı kutlar böyüklerimin ellerinden küçüklerimin gözlerinden yaşıtlarımın yanaklarından öperim.

artık gıremıcek mısın nete? hadı allah saglıkla kurtarsın bebeğini de seni de

artık gıremıcek mısın nete? hadı allah saglıkla kurtarsın bebeğini de seni de

kayınvalidemlerde internet yok iki yaşlı karı koca malum
ama doğum yaparsam insaAllah bi şekilde foruma girmeye çalışıcam :)
Allah razı olsun
sana ve bebişine de Rabbim sağlık huzur versinnn....
doğum yapan anneler hiiiççç gaz sorunu yaşamaz inşaallah bayramda. bu bayramın tadını bebişlerinizle beraber çıkarırsınız ömrünüzün en güzel bayramı olur inşaAllahhhh....

Aynı durumlar bende de oldu.İnsan yalnız kalmak istiyor.Müdahalelere tahammül edemiyorum.Durmadan gelen giden de var.Bir de artık evde yalnız olmak istiyorum uf.Neyse diyorum şafak sayıyorum:)

Aynen aso, kayınvalidemler 12 gündür bizdeler ve ben çok sıkıldım. İyiler hoşlar da, emzirirken alt değiştirirken devamlı başında birisinin olması çok sinir bozucu.
Bir de şöyle doya doya ağlamak geliyor içimden ama onlar varken ağlamam. Neyse ki bugün gidiyorlar şükür.

cnm Allah sağlıkla bebişine kavuşmayı nasip etsin
iyi yolculuklar, hayırlı bayramlar
moralini yüksek tut canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…