busem şekerim ben seni tanımayom, ssen beni tanımayon, nıye arkadaş lısteme ekleyım allah ıyılıgını versın :))
gunaydınnnnnnn... mışıl mışıl uyudum saatlercedogurunca yuzustu yatabılcenızı zannedıonuz ya cok yanılıosunuz, memelerın şişliğinden ve acısından namumkun yuzustu yatmak :))
allah analı babalı büyütsün minoş kızını bizim içinde kokla darısı diğer hamişlere inş
evet canım bende emzik vermicem diyordum ama tecrübeli ablalrım hazırladıkları çeyizlerin arasına bir tane meme atmışlargecenin bir yarısı onu bir kaynar suda ısıtıp emmeye hazırlayışım var görmek lazım bide ağlıyor sanki dövüyoruz gibi canım yandı emzik verdim benimkide nuk ve acayip emiyor ses çıkarken kıskanıyorum bazen bir plastiğe bu kadar düşkün olmasına.
heh kıyamam ben demir e rahatladıkları her yerde suluyorlar insan gerinirken çişyaparmı
Topiği okurken fotolarınla ilgili yorumlarıda doğal olarak okudum. Ben de hamileyim we 2 ay sonra kısmetse anne olucam. Sanırım sen hamile olduğun dönemindeki heyecanını we merağını çok çabuk unutmuş olmalısın ki sana yazdığım msjın nedenini algılayamadın. Arkadaş olmadığımızı ben de biliyorum. Fotolarını görmek istedim hem fikir amaçlı hem de merak için. Bununda tek sebebi benimde şuan hamile olmam. Neyse sorun değil.
Allah sağlıkla bebeğini büyütmeyi nasip etsin.
kizlar selam belirsizlikler icersindeyim hala kanamam var ve bezim sürekli islak bunada normal diyorlar eger suyum gelirse söyle bacaklarimdan akarcasina vede besdakikada bir sancim olursa ozaman gitmemi söylediler onlara göre hersey normal hala 2cm acilma var bebegin daha vakti var diyorlar simdiye kadar hersey negüzel gidiyordu niye böyle oldu anlamadim tam son günlerde böyle olmasi üzüyor insani eldende birsey gelmiyor rabbim esirgesin yavrumu hakkimda hayirlisini versin beklemekten baska care yok
ya tatlım ne guzel ıste, turkıyede olsan sımdıye sunı sancıyı dayamıslardı, bak saglık problemınız olmadıgı surece mudahale etmıolar mis gibi
günaydınnn
hayırlı cumalar
bugün mersine gidiyoruz erkenden kalktım hazırlıklarımı yapıyorum
gerçi uyuduğum da söylenemez pek
son bir vedalaşmak istedim
bana da dua ederseniz arada sevinirim
şimdiden herkese kolay ve sağlıklı doğumlar diliyorum
bebişlerine kavuşanları kıskanmakla birlikte onlara ve bebişlerine sağlık sıhhat diliyorum
şimdiden bayramınızı kutlar böyüklerimin ellerinden küçüklerimin gözlerinden yaşıtlarımın yanaklarından öperim.
günaydın kızlar
4 saatlik uyku ile güne başladım.. yine bir sürü karman çorman korku ve endişe dolu rüyalar gördüm her gece ki gibi
artık gıremıcek mısın nete? hadı allah saglıkla kurtarsın bebeğini de seni de
Aynı durumlar bende de oldu.İnsan yalnız kalmak istiyor.Müdahalelere tahammül edemiyorum.Durmadan gelen giden de var.Bir de artık evde yalnız olmak istiyorum uf.Neyse diyorum şafak sayıyorum:)
günaydınnn
hayırlı cumalar
bugün mersine gidiyoruz erkenden kalktım hazırlıklarımı yapıyorum
gerçi uyuduğum da söylenemez pek
son bir vedalaşmak istedim
bana da dua ederseniz arada sevinirim
şimdiden herkese kolay ve sağlıklı doğumlar diliyorum
bebişlerine kavuşanları kıskanmakla birlikte onlara ve bebişlerine sağlık sıhhat diliyorum
şimdiden bayramınızı kutlar böyüklerimin ellerinden küçüklerimin gözlerinden yaşıtlarımın yanaklarından öperim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?