2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya tatlım ne guzel ıste, turkıyede olsan sımdıye sunı sancıyı dayamıslardı, bak saglık problemınız olmadıgı surece mudahale etmıolar mis gibi

canim haklisin esimde söyledi sunu sanci verin diye ama doktor onun iyi olmadigini bebek gününü bilir gelecegi zaman gelir öylesi daha saglikli dedi bekliycez artik hayirlisi

günaydin kizlar hayirli cumalar yazarkasacim hayirli yolculuklar bebeginide saglikla kavusursun insallah

zeyn sen daha buralarda mısın hastanedesindir diye düşünmüştüm ben sabah seni görmeyince

canim daha burdayim aksam hastanedeydim kanamam bayagi artmisti gittim nstye koydular fazla sancim cikmadi rahimde sadece 2cm acikmis sancim gelirse yada suyum gelirse gel dediler simdide kalktigimdan beri kivraniyorum sancidan anlamadim gitti hayirlisi olsun

Son düzenleme:

kesınlıkle aynı durumdayım.. dunyanın en ıyı ınsanı olsa bıle bı sure sonra bunalır ınsan, 3 hafta oluo valla ıcldırcam artık.. neyse pazara cok az kaldı ıkı gun daha sıkıcam dişimi

iyi uyumuşsun cnm :) ben de toplam 4 saat uyudum, 1.5 saat, 1 saat ve kalanlar yarım saatlık 20şer dakıkalık peryodlarla :) salak gıbıyım :))

canımm sizii süreklii takipp ediyorumm
kasım annlerii doğurmuşş sıra aralık annelerine geldii
sen sezeryann yaptınn öyle anlattıklarıı gibii korkulacakk birşeymii
yanii sen hemenn toparlanabildinmii
ayağa rahat kalkabildinmii dikiş ağrıları nasıldı

canim haklisin esimde söyledi sunu sanci verin diye ama doktor onun iyi olmadigini bebek gününü bilir gelecegi zaman gelir öylesi daha saglikli dedi bekliycez artik hayirlisi

ya acaba benn 2 nci kızımınn doğumundan ondanmıı bu kadar etkilendimm
çünküü sunii sancıı verdilerr çokk bağırdımm çağırdımm unutamıyorumm o anıııııı
çok kötüü bir gündüü
ve benn bunuu nasıll doğuracağımm kafayıı yemek üzereyimm

Son düzenleme:
günaydınnnn
karnımın gurultusundan uyandım hemen kahvaltı yaptım . :)
dün akşam biraz sancım vardı. bikere rahmime sancı girdi yerimden zıpladım çok kötü oldum .:89:
devamı gelseydı doğuruyorum dicektim ama bikere oldu. bebişim yolu buldu doğum kanalınamı girdiki dedim.
herkesde rüyasında görüyormuş.. dün kaç kişi aradı oldumu yoksa diye :97:

yazarkasa hayırlı yolculuklar bebişine sağlıkla kavuşursun inşallah ..
ii bayramlar canm

hadi hayırlısı bakalım bugün-yarın doğurursun muhtemelen
insallah canim
zeyn bı doguramadın yavrum benım, işalla cok az kaldı sabır
sagol canim

canim insallah bu normal olur

zeynepcim bu cuma gününün hürmetine inş. çok kolay bir doğumla kavuşursun oğluna sancın kaç dakkada bir geliyo?

cnm ben ılk gun ayaga kalkmadım, kaldırıolar zorla ama ben fenalaştım mıgrenım var cunku, ılk gun kalkmadım hıc agrım sızım olmadı.. ıkıncı gun kalktım sbhtan agrılarım basladı ama oyle abartılı agrılar degıl, daha once amelıyat olmustum sezeryanın 5 katı kdr acımıstı yanı, cok abartılı bı agrı yok.. 2. gunden ıtıbaren bebegımın herseyını ben yaptım, herşeyini.. yanı agrılarım yataktan kalkmama bebegı almama koymama gazını cıkartmama fln engel degıldı hıc.. 5. gunde bıttı hepsı, sımdı ters bı hareket yaparsam ıc dıkıslerıme bı sızı gırıo ama amelıyatlı oldugumu bıle unuttum resmen.. bebek olunca gayret edıo ınsan belkı ondandır bılemıorum :))

zeyn doktorlar normal bir durum diyorsa öyledir canım hiç telaş etme bu kadar bekledin sabırla bebişin en uygun zamanda annesini bekletmeden gelecektir,annenin stresli olması sancıları çok etkiliyormuş o yüzden sakin olmaya çalış,dilerim kolay ve sağlıklı bir doğum olsun inşallahh canımm...

yazarkasa akşam iştimaya gelmedin doğurdun sandım :)))gidiyormuşsunuz artık hayırlı yolculuklar canım,güzel haberlerini bekliyoruz...ben her seferinde kendimle beraber hepinize dua ediyorum kolay ve sağlıklı doğumlar yapalım diye,allah hepimizin yardımcısı olsun,kendine iyi bak canım...

herkese sağlıklı,mutlu güzel bir gün diliyorum,bekleyen annelere dayanabilecek sancılar su gibi doğumlar diliyorum :)))
güzel annelerimize de gazsız,sancısız bol uykulu bir gün diliyorum inşallahhhhhh

günaydın millet,nasılsınız? Sıkıcı bi hava var bugün ve bende sıkıldım evde şimdiden.Akşamı nasıl ederim bilmiyorum,eşyalar bile üstüme üstüme geliyo bugün
Bu arda akşamdan beri burada deprem oluyor aralıklarla,sallanıyoruz. Dua ediyorum kötü bişey olmasın diye sürekli,baya korktum. Akşamdan beri 4 kez sallandık.Allah korusun herkesi.Böyle hamile hamile dışarılara koşturmakta zor oluyo

Nehircim isalla dedigin gibi bi gun olur cunku cok uykusuzum benim de uyumaya ihtiyacim var:) demir beyi emziriyorum simdi bakalim uyucak mi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…