ya tatlım ne guzel ıste, turkıyede olsan sımdıye sunı sancıyı dayamıslardı, bak saglık problemınız olmadıgı surece mudahale etmıolar mis gibi
zeyn sen daha buralarda mısın hastanedesindir diye düşünmüştüm ben sabah seni görmeyince
canim haklisin esimde söyledi sunu sanci verin diye ama doktor onun iyi olmadigini bebek gününü bilir gelecegi zaman gelir öylesi daha saglikli dedi bekliycez artik hayirlisi
Aynen aso, kayınvalidemler 12 gündür bizdeler ve ben çok sıkıldım. İyiler hoşlar da, emzirirken alt değiştirirken devamlı başında birisinin olması çok sinir bozucu.
Bir de şöyle doya doya ağlamak geliyor içimden ama onlar varken ağlamam. Neyse ki bugün gidiyorlar şükür.
iyi uyumuşsun cnm :) ben de toplam 4 saat uyudum, 1.5 saat, 1 saat ve kalanlar yarım saatlık 20şer dakıkalık peryodlarla :) salak gıbıyım :))
canim haklisin esimde söyledi sunu sanci verin diye ama doktor onun iyi olmadigini bebek gününü bilir gelecegi zaman gelir öylesi daha saglikli dedi bekliycez artik hayirlisi
canim daha burdayim aksam hastanedeydim kanamam bayagi artmisti gittim nstye koydular fazla sancim cikmadi rahimde sadece 2cm acikmis sancim gelirse yada suyum gelirse gel dediler simdide kalktigimdan beri kivraniyorum sancidan anlamadim gitti hayirlisi olsun
insallah canimhadi hayırlısı bakalım bugün-yarın doğurursun muhtemelen
sagol canimzeyn bı doguramadın yavrum benım, işalla cok az kaldı sabır
ya acaba benn 2 nci kızımınn doğumundan ondanmıı bu kadar etkilendimm
çünküü sunii sancıı verdilerr çokk bağırdımm çağırdımm unutamıyorumm o anıııııı
çok kötüü bir gündüü
ve benn bunuu nasıll doğuracağımm kafayıı yemek üzereyimm
canımm sizii süreklii takipp ediyorumm
kasım annlerii doğurmuşş sıra aralık annelerine geldii
sen sezeryann yaptınn öyle anlattıklarıı gibii korkulacakk birşeymii
yanii sen hemenn toparlanabildinmii
ayağa rahat kalkabildinmii dikiş ağrıları nasıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?