2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cnm Allah sağlıkla bebişine kavuşmayı nasip etsin
iyi yolculuklar, hayırlı bayramlar
moralini yüksek tut canım

teşekkür ederim
valla biraz sıkılacam gibime geliyor ya
hayırlısı..

yazarkasa hayırlı yolculuklar bebişine sağlıkla kavuşursun inşallah ..
ii bayramlar canm

teşekkür ederim
inşaAllah.. sabırsızlıkla o anı bekliyorum ..

günaydin kizlar hayirli cumalar yazarkasacim hayirli yolculuklar bebeginide saglikla kavusursun insallah

teşekkürler... inşaAllah bebişlerini bekleyen herkesin Rabbim yardımcısı olsun..

biz cumadan sonra yola çıkacağız nasipse kızlar
herkese şimdiden hayırlı bayramlarrr..

yazarkasa iyi yolculuklar ve rahat doğumlar diliyorum.Kendini çok yıpratma doğuramadım hala diye,son günlerin keyfini çıkar.Doğurduktan sonra bi yolunu bulup haber verirsin belki bize.Kendine ve bebişe iyi bak

Nehircim isalla dedigin gibi bi gun olur cunku cok uykusuzum benim de uyumaya ihtiyacim var:) demir beyi emziriyorum simdi bakalim uyucak mi

prop emzik aldınızmı? Emiyomu bari? ben nolur nolmaz diye çantaya koydum 1 tane.İstemiyodum ama bazı uzmanlar bebeğim emme içgüdüsü içinm alınması iyi olur falan diyodu.Son çare olarak kullanıcam bende artık

Cnm dun alamadik doktorun dedigi marka kalmamisti eczanelerde bgn aksam alcaz bakalim emcek mi bilmiorum ki.. Off uyumuo yaa uyudugu saniye yatcam ben de ama mikir mikir sesler cikario uyumuo

Nehircim isalla dedigin gibi bi gun olur cunku cok uykusuzum benim de uyumaya ihtiyacim var:) demir beyi emziriyorum simdi bakalim uyucak mi

inşallah canım mışıl mışıl uyur :)))

bende ne olur ne olmaz avent marka aldım,arkadaşım bebeğinin sadece aventi aldığını söyledi o yüzden o markayı aldım ama hediye gelen nuk ve chicoda var,ihtiyac olursa denicez hepsini...

Evet cnm ama bizim burdaki eczanelerde yoktu alamadik

evet onu seviyo bebekler bizde sarılık için küveze girdiğinde durmuyodu o zaman aldırdılar o gün bugündür en büyük yardımcım şu andada ana kucağında ağzında emzik uyuma moduna geçmek üzere titreyerek

Benimki de ne yazik ki once memlerimi bosaltti snr da biberondaki 40 cc sutu bosaltti ama hala etrafina bakiniyo inleyerek :s acil emzik almamiz lazim cok acil cok

Cnm dun alamadik doktorun dedigi marka kalmamisti eczanelerde bgn aksam alcaz bakalim emcek mi bilmiorum ki.. Off uyumuo yaa uyudugu saniye yatcam ben de ama mikir mikir sesler cikario uyumuo

inşallah uyur biranönce,çok zor bişey ya,yatağına koyunca kendi kendine palan uyumuyomu?
Pış pış falan yapsan yatakta uyur belki,ayy insan napcanı bilemez yaw:26:

Benimki de ne yazik ki once memlerimi bosaltti snr da biberondaki 40 cc sutu bosaltti ama hala etrafina bakiniyo inleyerek :s acil emzik almamiz lazim cok acil cok

evet emme içgüdüleri fazla bizimkilerin bazen doymuyo sanıyorum ağzı meme arıyo ikinci memeyide emzirince kusuyor

Zeyn demek sende benim gibi beklemedesin..Suni sancıyla doğurmak istemediğim için pazartesi günkü kontrolümü bekliyorum.Ondan önce sancı ya da sular gelirse o zaman gideceğiz inşaAllah..Son güne kadar beklemek en iyisi.. Ama günler geçtikçe de sabırsızlanıyoruz Her taraftan telefon gelmesi de telaşlandırıyor..Hakkımızda hayırlısı..

Yazarkasa yolun açık olsun..Doğumun da, bayramın da şimdiden hayırlı olsun..

inşallah uyur biranönce,çok zor bişey ya,yatağına koyunca kendi kendine palan uyumuyomu?
Pış pış falan yapsan yatakta uyur belki,ayy insan napcanı bilemez yaw:26:

Hahahwaha gripin harikasin :) benimki tobe uyumuyo yataginda fln anca yanina yatip konuscam sarki fln soylicem o zmn uyuyo yoksavkucagimda uyucak yavda memede uyuyakalcak..

çok sağol anlattığın içinnn

hala uyumadı halaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..... ana kucagının tıtresımıyle oyle trafı seyredıo ama uyumuo.. ay benım işim iş bu cocukla :)

slm kızlar,dün kayınvalidemle kayınpederim geldi o yüzden telaşımdan hiç giremedim geçmişi de şimi okuyamadım,inşallah herkes iidir,bebeişlerimiz sağlıklıdır,doğum yapanlar varsa inşallah kolay doğum geçirmişlerdir ve doğum yapcaklara da inşallah rahat doğum yaparlar.
dün gece 10 dk dan zun süre bebeğim hiç susmadı çok çok ağladı,acaip fazla kustu,6 defa arka arkaya hapşırdı,burnu akıo((( bebişimi dün banyo yaptırmıştık üstüne bi de 2 aile bir arada herkes kucağa aldı derken üşüttü oğluşum çok kötü kızlar dua edin ne olur

seninki gene titreşime cevap veriyo benimki hiç titremiyo gibi umurunda değil :S

Son düzenleme:
ay valla bayılcam bijo cok uykusuzum dun fatmagulu seyrederken uyuyakalmısım mesela o bıle ıyı geldı yarım saat.. su anda da yarım saate razıyım (

seni gece 1 den beri uyumamış biri olarak o kadar ii anlıyorum ki :S:S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…