cnm Allah sağlıkla bebişine kavuşmayı nasip etsin
iyi yolculuklar, hayırlı bayramlar
moralini yüksek tut canım
yazarkasa hayırlı yolculuklar bebişine sağlıkla kavuşursun inşallah ..
ii bayramlar canm
günaydin kizlar hayirli cumalar yazarkasacim hayirli yolculuklar bebeginide saglikla kavusursun insallah
ben hiç duymadım depremli 4.9 olmuş,sen hangi şehirdeydin?
Nehircim isalla dedigin gibi bi gun olur cunku cok uykusuzum benim de uyumaya ihtiyacim var:) demir beyi emziriyorum simdi bakalim uyucak mi
prop emzik aldınızmı? Emiyomu bari? ben nolur nolmaz diye çantaya koydum 1 tane.İstemiyodum ama bazı uzmanlar bebeğim emme içgüdüsü içinm alınması iyi olur falan diyodu.Son çare olarak kullanıcam bende artık
Nehircim isalla dedigin gibi bi gun olur cunku cok uykusuzum benim de uyumaya ihtiyacim var:) demir beyi emziriyorum simdi bakalim uyucak mi
prop emzik aldınızmı? Emiyomu bari? ben nolur nolmaz diye çantaya koydum 1 tane.İstemiyodum ama bazı uzmanlar bebeğim emme içgüdüsü içinm alınması iyi olur falan diyodu.Son çare olarak kullanıcam bende artık
bende nuk un damaklı emziğini kullıyorum yeni doğanlar içinmiş prop sanada ondanmı verdi doktor
Evet cnm ama bizim burdaki eczanelerde yoktu alamadik
evet onu seviyo bebekler bizde sarılık için küveze girdiğinde durmuyodu o zaman aldırdılar o gün bugündür en büyük yardımcım şu andada ana kucağında ağzında emzik uyuma moduna geçmek üzere titreyerek
Cnm dun alamadik doktorun dedigi marka kalmamisti eczanelerde bgn aksam alcaz bakalim emcek mi bilmiorum ki.. Off uyumuo yaa uyudugu saniye yatcam ben de ama mikir mikir sesler cikario uyumuo
Benimki de ne yazik ki once memlerimi bosaltti snr da biberondaki 40 cc sutu bosaltti ama hala etrafina bakiniyo inleyerek :s acil emzik almamiz lazim cok acil cok
inşallah uyur biranönce,çok zor bişey ya,yatağına koyunca kendi kendine palan uyumuyomu?
Pış pış falan yapsan yatakta uyur belki,ayy insan napcanı bilemez yaw:26:
cnm ben ılk gun ayaga kalkmadım, kaldırıolar zorla ama ben fenalaştım mıgrenım var cunku, ılk gun kalkmadım hıc agrım sızım olmadı.. ıkıncı gun kalktım sbhtan agrılarım basladı ama oyle abartılı agrılar degıl, daha once amelıyat olmustum sezeryanın 5 katı kdr acımıstı yanı, cok abartılı bı agrı yok.. 2. gunden ıtıbaren bebegımın herseyını ben yaptım, herşeyini.. yanı agrılarım yataktan kalkmama bebegı almama koymama gazını cıkartmama fln engel degıldı hıc.. 5. gunde bıttı hepsı, sımdı ters bı hareket yaparsam ıc dıkıslerıme bı sızı gırıo ama amelıyatlı oldugumu bıle unuttum resmen.. bebek olunca gayret edıo ınsan belkı ondandır bılemıorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?