2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kızlra..biz oğlumla evimize geldik emir'im 3300gr 47 cm olarak dünyaya geldi sütüm biraz az onunla uğraşıyoruz tabi hafif hafif de ağrılarım var umarım herkes iidir geçmişe bakamadım görüşmek üzere..

allah kolaylık versin valla zor benimkide sabah 6 da kalktı yeni uyudu doymuyo bu çocuk yaaa

geçmiş olsun maşallah bebişine

Selam kızlar, nabersiniz?

Topic baya boşalmış gibi, duru uyuyo yani tilki uykusu yapıyo diyelim ona, hazır o uyumuşken bende size bi bakim dedim...

ben geldim
oğlum uyuyoken bi gelim dedim
nasıl gidiyo annişlik bakim
fınfığım evindeymiş prensesiyle Allah analı babalı büyütsün

selam kızlar..bebişler oldu anaları uykulara geçti:))
maşşalhha hemen hemen herkes dogurdu..
miracle allah analı babalı büyütsün canim

bende yarın gidiyorum hayırlsııylaa..

ben de geldim toprak uyudu gibi ama kucağımda. tak taaak üst kattan. çocuk bi dalamıyo ((((

esincim hayırlı doğumlar diliyorum
az önce yanına gittim sesler çıkarıyo ama gözü kapalı
uyanacak gibi de değil anlamadım gitti

saol ladycim..
benim kızım yani dogdugunda sürekli uyurdu..
inşallah bundada öyle olurum..
sizlerin yazidiklerina baktımda birazcık hemen hemen bütün afacanlar uyumamakta direniyormus
ulenn yatın uyuyun uyku kadar güzel bişi varmi:)

cnm Allah analı babalı büyütsün maşallah oğluna nasıl geçti doğum

esinciğim geldimi internetiniz çok sevindim
hayırlısı ile sende kurtuluyosun yarın ağrısız doğumlar diliyorum
benimde 5 gün sonra çarşamba günü kısmetse

gunduz uyuyamıyorum esincim ya :s
saat 18:00 itibariyle kuzey uyudukça uyuyorum :26:
uyku düzenim mafoldu
çalışınca ne edicim bilemim

İloş dün gece itibariyle doğurmuştur kızlar
bilginize

Hepinize Allah kolay doğum nasip etsin

Allah analı babalı büyütmeği nasip etsin, tebrik ederim...

Günaydın herkese

Birazdan çıkacaz biz 2 kişi çıkacaz evden 3 kişi döneceğiz çok garip:97:

Ne kadar güzel bi duygu ya 2 kişi çıkıp 3 kişi dönüyon, Allah herkese nasip etsin, Allah analı babalı büyütmeği nasip etsin kuzucunu canım benim...

Kız nirelerdesin sen, hadi hayırlısı olsun Allah hayırlı doğumlar nasip etsin tatlım...

ben de geldim toprak uyudu gibi ama kucağımda. tak taaak üst kattan. çocuk bi dalamıyo ((((

Ben yatağına yatırdım valla, göğüs ucumu parçaladı maymun ya, hep ısırıyo yara yapıyo göğüs ucumu, çok acıyo valla şu an...

esincim hayırlı doğumlar diliyorum
az önce yanına gittim sesler çıkarıyo ama gözü kapalı
uyanacak gibi de değil anlamadım gitti

Benimki de aynı, mırıl mırıl sesler gelio ama gözler kapalı..

o aparatı da annem 3-4 gün öce keşfetti yatıyo bi yarım saat o da eşref saatiyse. titreşimi iplemiyo ama pff..

kızlar dogurdum geldim. kızım uyuyrken 2 satr işeyler yazayım size dedim.
ay canım çok sevindim. sonunda geldi kızın demek hem de normal.. allah sağlıklı uzun ömür versin, sana da çok geçmiş olsun..

canım stres yapma geciktirmiş olursun hep öyle biliyoruz. ne zaman hayırlıysa o zaman gelsin.. şimdiden hayırlı doğumlar..

gece çok ağlaması olmuyor ama ağladığında sıkayım ?
canım gaz sancısı için nar sıktım ben. eğer gaz sorunu yoksa sadece ağlıyosahiç gerek yok..

tamam da nerde süt sezeryanda. 3 gün sonra anca bulabildi yavrum sütü :S

teşekkür ederim hayırlısı ile al sende kucağına muhteşem birşeymiş anne olmak
söylemiştim :) hayırlı olsun kızın fınfık, allah sağlıklı uzun ömür versin hayırlı evlat etsin. maratonun başladı..

çook geçmiş olsun canım yaa üzüldüm en içimin ezildiği şey kan almaları. inşallah en kısa zamanda iyileşirsiniz hayatım..

allah yardımcın olsun canım. bir avazda kurtarsın inşallah..

demek öyle dedi ha. kız benimki de hep memede. ben zaten nuk emzik almıştım ama verince bakıyo ki süt gelmiyo şak atıveriyo :S çok da ümitlenme derim. gerçi annem uğraşırsan alır dedi. pes etme yani almıyo diye.

canım allah senin de yardımcın olsun hayırlı doğumlar..

bende nuk un damaklı emziğini kullıyorum yeni doğanlar içinmiş prop sanada ondanmı verdi doktor
şu beyaz olandan mı üzerinde arı gibi bişe var..

geçmiş olsun canım minicik bebe nası canın sıkılmıştır. biraz erken olmuş ama olsun hasta ola ola büyücekler..

sen de anne oldun demek sonunda :) çok geçmiş olsun canım..

Ben yatağına yatırdım valla, göğüs ucumu parçaladı maymun ya, hep ısırıyo yara yapıyo göğüs ucumu, çok acıyo valla şu an...
ay benimki de ısırıyo bi de çektiriyo o zman çok acıyo işte. geçen gün yara olcak gibi oldu 1 gün sızladı sonra kendi kendine düzeldi. krem sürüyosun ya arada kendi sütünü de sür canım göğüs ucuna..

ben söylemeyim ya maşallah benimki uslu bebek sanırım en azından şimdilik. şimdi de uyuyor karnı doysun yeter.
ama süt için içmediğim yok. şimdi gideyim bir bardak boza doldurayım hahah

Son düzenleme:

Benimki de çekiyo ya bazende sinirlenio nedense böle kıpkırmızı oluyo ısırıyo çekiştirio tepinio falan, çok şirin oluyo ama göğsüm çok acıyo valla, sütü sıkıp iyice yayıyorum göğüs ucuna ama o bile fayda etmio bazen zeynepcim, şu göğüs ucu koruyucularından sipariş verdim, bakalım işe yarayacak mı...

ben söylemeyim ya maşallah benimki uslu bebek sanırım en azından şimdilik. şimdi de uyuyor karnı doysun yeter.
ama süt için içmediğim yok. şimdi gideyim bir bardak boza doldurayım hahah

biz de tam tersi maşallah göğüs pedi dayanmıyor, ama bebişkom bazenleri huysuzluk yapıyorr..

helva ye canım tahin helvası..

çok geçmiş olsun,yazık bebeğe ya nolduğunu şaşırmıştır,minicik zaten birde hasta oldu.İnşallah iyileşir en kısa zamanda.
Benimde kayınvaldemler geliyomuş bu hafta sonu.4 kişi,aslında keşke sadece doğuma gelselerdi diyorum,çünkü ben bütün gün uzanıyorum,yatıyorum ayaklarımı dikip.Şimdi onların yanında nasıl yatıp kalkıcamki,zorlanıcam biraz :44:
Ya birde beni doğumdan sonra bebeğimle yalnız kalamamak ve herkesin herşeye karışması korkusu sardı iyimi tamam ilk 1-2 hafta birilerinin yanımda olması çok güzel,ama sonrasında inanılmaz sıkılırım ben.İşime karışılmasındanda hiç hoşlanmam,şimdi birde her kafadan bi ses çıkacak şöyle yap böyle yap diye.İyice sinirlenicem.İnşallah kimseyi kırmak zorunda kalmadan atlatırım o günleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…