selam kızlra..biz oğlumla evimize geldik emir'im 3300gr 47 cm olarak dünyaya geldi sütüm biraz az onunla uğraşıyoruz tabi hafif hafif de ağrılarım var umarım herkes iidir geçmişe bakamadım görüşmek üzere..
selam kızlra..biz oğlumla evimize geldik emir'im 3300gr 47 cm olarak dünyaya geldi sütüm biraz az onunla uğraşıyoruz tabi hafif hafif de ağrılarım var umarım herkes iidir geçmişe bakamadım görüşmek üzere..
selam kızlar..bebişler oldu anaları uykulara geçti:))
maşşalhha hemen hemen herkes dogurdu..
miracle allah analı babalı büyütsün canim
bende yarın gidiyorum hayırlsııylaa..
İloş dün gece itibariyle doğurmuştur kızlar
bilginize
Hepinize Allah kolay doğum nasip etsin
Günaydın herkese
Birazdan çıkacaz biz 2 kişi çıkacaz evden 3 kişi döneceğiz çok garip:97:
selam kızlar..bebişler oldu anaları uykulara geçti:))
maşşalhha hemen hemen herkes dogurdu..
miracle allah analı babalı büyütsün canim
bende yarın gidiyorum hayırlsııylaa..
ben de geldim toprak uyudu gibi ama kucağımda. tak taaak üst kattan. çocuk bi dalamıyo((((
esincim hayırlı doğumlar diliyorum
az önce yanına gittim sesler çıkarıyo ama gözü kapalı
uyanacak gibi de değil anlamadım gitti
o aparatı da annem 3-4 gün öce keşfetti yatıyo bi yarım saat o da eşref saatiyse. titreşimi iplemiyo ama pff..ana kucağı senin aldığından 3 in 1 cnmm alttaki sallanmayı önleyici aparatı açıyorum yeni doğan için yatar pozisyona geliyo titreşimide açtınmı uyuyo dünden beri mışıl mışıl şu andada onda yatıyo kuzucuğum
ay canım çok sevindim. sonunda geldi kızın demek hem de normal.. allah sağlıklı uzun ömür versin, sana da çok geçmiş olsun..kızlar dogurdum geldim. kızım uyuyrken 2 satr işeyler yazayım size dedim.
canım stres yapma geciktirmiş olursun hep öyle biliyoruz. ne zaman hayırlıysa o zaman gelsin.. şimdiden hayırlı doğumlar..selam kizlar ben geldim hastaneye gittik hemenaldilar doktor önce ultrasonla bebegi inceledi hersey iyi dedi sonra alttan bakti 2cm acilmis dedi daha sonra nstye koydular sancim 50 60 arasi cikti eve gitmemi yarin kendi kadín doktoruma gitmemi söylediler herhangi birsey olursa hemen gelin dediler hala kanamam var ama agrim yok bugün bekliycem kanama fazlalasirsa tekrar gidicem simdilik bukadar biraz dinleneyim yorucu birgündü hepinize cok tesekkür ederim dualariniz icin sonra görüsürüz
canım gaz sancısı için nar sıktım ben. eğer gaz sorunu yoksa sadece ağlıyosahiç gerek yok..gece çok ağlaması olmuyor ama ağladığında sıkayım ?
tamam da nerde süt sezeryanda. 3 gün sonra anca bulabildi yavrum sütü :SGörüldüğü üzere Resulullah -sallallahu aleyhi ve sellem- Efendimiz, yeni doğan çocuğun midesine ilk inen gıdaya dikkat etmekte ve bunun ana sütünden başka birşey olmasını istemektedir. Nitekim çeşitli rivayetler, bu ihtimamı sadece kendi torunları için göstermeyip bir prensip olarak bütün müslüman çocuklarına uyguladığını ifade etmektedir.
söylemiştim :) hayırlı olsun kızın fınfık, allah sağlıklı uzun ömür versin hayırlı evlat etsin. maratonun başladı..teşekkür ederim hayırlısı ile al sende kucağına muhteşem birşeymiş anne olmak
çook geçmiş olsun canım yaa üzüldüm en içimin ezildiği şey kan almaları. inşallah en kısa zamanda iyileşirsiniz hayatım..offf kızlar ya canım sıkıldı kızımın sarılığı geçmemiş hala doktor idrar yolları enfeksiyonu olabilir demiş tahlil istemiş enfeksiyon çıkmış sarılıkta 15 ti 9 çıkmış düşmüş aslında ama genede yüksek
salak doktor hiçbişey dememiş isterseniz sağlık ocağında tekrarlatın demiş öküz yaaa aptal karı 9 gün tatil nerde yaptırıyoruz tahlili özel hastanelerde bile pazartesi öğlene kada çalışılıyomuş yarın zaten daha 1 gün geçmiş olucak hemen geçermi enfeksiyon delircem yaa 3 kere kan aldılar yavrum delik deşik oldu
allah yardımcın olsun canım. bir avazda kurtarsın inşallah..kızlar merhaba, bu sabah doktora gittim ve muayene oldum, 3 cm. açıklığım varmış ve doğumum başlamış, sabahleyin azıcık sancı hissediyordum, yarın sabah gel suni sancıyla doğurtayım seni dedi ama öğlen nişanım geldi ve kasılmalarım başladı az sonra hastaneye gidiyorum, benim için dua edin, görüşmek üzere :80:
demek öyle dedi ha. kız benimki de hep memede. ben zaten nuk emzik almıştım ama verince bakıyo ki süt gelmiyo şak atıveriyo :S çok da ümitlenme derim. gerçi annem uğraşırsan alır dedi. pes etme yani almıyo diye.kızlar bız bugun doktora gıttık..
emme ıcgudumuz cok kuvvetlıymıs, sutum yeterlıymıs ama boş boş emıyo ve doymuo mama verıoruz demıstım ya sırf emmek ıcın yıyomus o mamayı, acılen emzık alın dedı doktor :)) nuk emzıgı onerdı, yarın fln alıp baslıcaz emzıge bakalım hayatımızda neler degısecek :)
canım allah senin de yardımcın olsun hayırlı doğumlar..günaydınnn
hayırlı cumalar
bugün mersine gidiyoruz erkenden kalktım hazırlıklarımı yapıyorum
gerçi uyuduğum da söylenemez pek
son bir vedalaşmak istedim
bana da dua ederseniz arada sevinirim
şimdiden herkese kolay ve sağlıklı doğumlar diliyorum
bebişlerine kavuşanları kıskanmakla birlikte onlara ve bebişlerine sağlık sıhhat diliyorum
şimdiden bayramınızı kutlar böyüklerimin ellerinden küçüklerimin gözlerinden yaşıtlarımın yanaklarından öperim.
şu beyaz olandan mı üzerinde arı gibi bişe var..bende nuk un damaklı emziğini kullıyorum yeni doğanlar içinmiş prop sanada ondanmı verdi doktor
geçmiş olsun canım minicik bebe nası canın sıkılmıştır. biraz erken olmuş ama olsun hasta ola ola büyücekler..slm kızlar,dün kayınvalidemle kayınpederim geldi o yüzden telaşımdan hiç giremedim geçmişi de şimi okuyamadım,inşallah herkes iidir,bebeişlerimiz sağlıklıdır,doğum yapanlar varsa inşallah kolay doğum geçirmişlerdir ve doğum yapcaklara da inşallah rahat doğum yaparlar.
dün gece 10 dk dan zun süre bebeğim hiç susmadı çok çok ağladı,acaip fazla kustu,6 defa arka arkaya hapşırdı,burnu akıo((( bebişimi dün banyo yaptırmıştık üstüne bi de 2 aile bir arada herkes kucağa aldı derken üşüttü oğluşum çok kötü kızlar dua edin ne olur
sen de anne oldun demek sonunda :) çok geçmiş olsun canım..selam kızlra..biz oğlumla evimize geldik emir'im 3300gr 47 cm olarak dünyaya geldi sütüm biraz az onunla uğraşıyoruz tabi hafif hafif de ağrılarım var umarım herkes iidir geçmişe bakamadım görüşmek üzere..
ay benimki de ısırıyo bi de çektiriyo o zman çok acıyo işte. geçen gün yara olcak gibi oldu 1 gün sızladı sonra kendi kendine düzeldi. krem sürüyosun ya arada kendi sütünü de sür canım göğüs ucuna..Ben yatağına yatırdım valla, göğüs ucumu parçaladı maymun ya, hep ısırıyo yara yapıyo göğüs ucumu, çok acıyo valla şu an...
ay benimki de ısırıyo bi de çektiriyo o zman çok acıyo işte. geçen gün yara olcak gibi oldu 1 gün sızladı sonra kendi kendine düzeldi. krem sürüyosun ya arada kendi sütünü de sür canım göğüs ucuna..
ben söylemeyim ya maşallah benimki uslu bebek sanırım en azından şimdilik. şimdi de uyuyor karnı doysun yeter.
ama süt için içmediğim yok. şimdi gideyim bir bardak boza doldurayımhahah
slm kızlar,dün kayınvalidemle kayınpederim geldi o yüzden telaşımdan hiç giremedim geçmişi de şimi okuyamadım,inşallah herkes iidir,bebeişlerimiz sağlıklıdır,doğum yapanlar varsa inşallah kolay doğum geçirmişlerdir ve doğum yapcaklara da inşallah rahat doğum yaparlar.
dün gece 10 dk dan zun süre bebeğim hiç susmadı çok çok ağladı,acaip fazla kustu,6 defa arka arkaya hapşırdı,burnu akıo((( bebişimi dün banyo yaptırmıştık üstüne bi de 2 aile bir arada herkes kucağa aldı derken üşüttü oğluşum çok kötü kızlar dua edin ne olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?