2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben söylemeyim ya maşallah benimki uslu bebek sanırım en azından şimdilik. şimdi de uyuyor karnı doysun yeter.
ama süt için içmediğim yok. şimdi gideyim bir bardak boza doldurayım hahah

Benim sütümde artık çok ii gelio, hatta artık akıyo kendiliğinden, kaç haftadır içmediğim hoşaf kalmadı valla, kaç kutu humana still tea bitirdim, sütlü tatlıda yiyorum arada, Allaha şükür şimdilik her şey yolunda...

ah canım çok geçmiş olsun analık ne zor dimi üzülme ateşine bak geçer inşallah en kısa zamanda

hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün canım maşallah oğluna
sanada maşallah

maşallah canımm yaa bir gittin doğurdunda geldin bile darısı başımıza gözünaydın

amannn araştırdım sakın nalancım.. gaz yapıyomuş çok o göğüs uçları.. yine de sen bilirsin tabii.. acısını biliyorum ama bir şekilde geçirmeye çalışmak çok daha iyi..
ben sadece şekersiz komposto içip helva yiyorum süt için. yeterli geliyor..

fınfık, miracle ve tabii ki de bafo gözünüz aydın! başka doğuran varsa isimlerini yazamadığım için kusura bakmasınlar. Allah analı babalı büyütsün, hayırlı evlatlar olsunlar inşallah!

ben de sanırım bafonun yolundan ilerlicem. karnım hala dimdik, ağrı mağrı yok. uykusuzluk yok. dün akşam 10 da yattım, sabah 9'da kalktım ama yatsam hala uyurum. çok canım sıkılıyor çooooooook! ben de doğurmak istiyorum artık.

bijoo, okadar süt içip de nasıl uyumuyor ya topyak bey anlamadım. Hem gazlı da değil diyorsun..
Niye uyumuyor acep?

bijoo, okadar süt içip de nasıl uyumuyor ya topyak bey anlamadım. Hem gazlı da değil diyorsun..
Niye uyumuyor acep?

uyku düzeni tutturdu. saat 18 de yatıyor 2 de kalkıyor. sonra da mıy mıy yarım saatlik uykular. sabah 6 da yatıyor 9 da kalkıyor.. çok küçük düzeltemiyorum da:S

Evet bende katılcam size kızlar, banada haber verin başlarken...

doğum sonrası kaç kilonuz ggitti kızlarr?
ben 75le doğuma girdim bu saabah 67 kiloydum

ben 97 ile girdim şu an 84 kg oldum yani 5 gün önce öleydim belki biraz daha vermişimdir 5 günde, ama daha çok vermem lazım...(((

ya bölede çok acıyo göğüslerim ya, c.tsi günü işitme testi vardı duru nun, o testi yapan dr. bayan söledi çok ii diye, kullanın memnun kalacaksınız dedi, onunda ikizleri varmış hep kullanmış, çok işine yaramış öle dedi, bakalım bi denerim işe yaramazsa atarım...

bende bende...benimde karnım hala dimdik ne sancı var ne bişi ve uykum var sürekli...sabah erken kalkıyorum ama uyku hali var iştahımda kapandı acaba diyorum bunlar doğum belirtisi olabilir mi?

ben 10 kilo vermişim Bugün tartıldım. Daha 11 gün oldu. :S göbek küçülüyor günden güne şok oluyorum. Ha buarada hamileykenki iştahım uçtu gitti keşke biraz kalsaydı zorla yiyorum oğlumu beslemek için görev gibi pof.

doğum yapan arkadaşlara bişi sormak istiyorum,demir ve vitamin haplarınızı kullanıyor musun halen yoksa bıraktınız mı?

doğum yapan arkadaşlara bişi sormak istiyorum,demir ve vitamin haplarınızı kullanıyor musun halen yoksa bıraktınız mı?

bana doktorum hamilleikte kullandığın tüm ilaçları bırak dedi....ama geçen gün sağlık ocağındaki hemşire demir hapını 6 ay içmen lazım dedi....normal doğum olanlar 3 ay sezo olanlar 6 ay demir hapı alması gerekiyormuş....ama ben hiç bir hap içmiyorum şuanda...

bende bende...benimde karnım hala dimdik ne sancı var ne bişi ve uykum var sürekli...sabah erken kalkıyorum ama uyku hali var iştahımda kapandı acaba diyorum bunlar doğum belirtisi olabilir mi?

benim iştahım gayet yerinde. sürekli tatlı yemek istiyorum ama diyet yüzünden yiyemiyorum tabii ki. bebeğim henüz girmedi kanala. acaba kanala girdikten hemen sonra yerleşmesini mi beklicez yoksa girer girmez doğma ihtimali var mı? doğum yapanlar siz bilirsiniz. kanala girdikten ne kadar sonra doğdu bebişleriniz?

nehircim doktor bana her seferinde bol bol vitamin ve demir ilacı yazdı doğumdan sonra devlet karşılamaz diye. doğumdan sonra da kullanacağım için şimdiden depo yapmamı söyledi.

Evet bende katılcam size kızlar, banada haber verin başlarken...
ben 97 ile girdim şu an 84 kg oldum yani 5 gün önce öleydim belki biraz daha vermişimdir 5 günde, ama daha çok vermem lazım...(((
tamam canım haber veririz. o zaman düzenimiz daha da oturmuş olur hem..
maratonumuz uzun hayatım benim de çok vermem gereken kilo var merak etme :)

,
bana dr demir ilacı yazdı ama içmiyorum. bıktım usandım aylardır :S

cnm Allah analı babalı büyütsün maşallah oğluna nasıl geçti doğum

selam kızlar..bebişler oldu anaları uykulara geçti:))
maşşalhha hemen hemen herkes dogurdu..
miracle allah analı babalı büyütsün canim

bende yarın gidiyorum hayırlsııylaa..

esinciğim geldimi internetiniz çok sevindim
hayırlısı ile sende kurtuluyosun yarın ağrısız doğumlar diliyorum
benimde 5 gün sonra çarşamba günü kısmetse

ben de nefret ediyorum şu demir hapından siz içmiyorsanız ben de lçmeyeyim kabızlıktan bıktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…