ben söylemeyim ya maşallah benimki uslu bebek sanırım en azından şimdilik. şimdi de uyuyor karnı doysun yeter.
ama süt için içmediğim yok. şimdi gideyim bir bardak boza doldurayımhahah
slm kızlar,dün kayınvalidemle kayınpederim geldi o yüzden telaşımdan hiç giremedim geçmişi de şimi okuyamadım,inşallah herkes iidir,bebeişlerimiz sağlıklıdır,doğum yapanlar varsa inşallah kolay doğum geçirmişlerdir ve doğum yapcaklara da inşallah rahat doğum yaparlar.
dün gece 10 dk dan zun süre bebeğim hiç susmadı çok çok ağladı,acaip fazla kustu,6 defa arka arkaya hapşırdı,burnu akıo((( bebişimi dün banyo yaptırmıştık üstüne bi de 2 aile bir arada herkes kucağa aldı derken üşüttü oğluşum çok kötü kızlar dua edin ne olur
selam kızlra..biz oğlumla evimize geldik emir'im 3300gr 47 cm olarak dünyaya geldi sütüm biraz az onunla uğraşıyoruz tabi hafif hafif de ağrılarım var umarım herkes iidir geçmişe bakamadım görüşmek üzere..
selam kızlra..biz oğlumla evimize geldik emir'im 3300gr 47 cm olarak dünyaya geldi sütüm biraz az onunla uğraşıyoruz tabi hafif hafif de ağrılarım var umarım herkes iidir geçmişe bakamadım görüşmek üzere..
Benimki de çekiyo ya bazende sinirlenio nedense böle kıpkırmızı oluyo ısırıyo çekiştirio tepinio falan, çok şirin oluyo ama göğsüm çok acıyo valla, sütü sıkıp iyice yayıyorum göğüs ucuna ama o bile fayda etmio bazen zeynepcim, şu göğüs ucu koruyucularından sipariş verdim, bakalım işe yarayacak mı...
bijoo, okadar süt içip de nasıl uyumuyor ya topyak bey anlamadım. Hem gazlı da değil diyorsun..
Niye uyumuyor acep?
kızım benim vermem gereken 20 kilom var sen bana yetişirsin de geçersin bile :) yılbaşında sen de katılırsın işte..
tamam sezoş haber veririm ama caymak kaçamak yapmak yok. nalan da soruyodu ona da söyleyelim :)
doğum sonrası kaç kilonuz ggitti kızlarr?
ben 75le doğuma girdim bu saabah 67 kiloydum
amannn araştırdım sakın nalancım.. gaz yapıyomuş çok o göğüs uçları.. yine de sen bilirsin tabii.. acısını biliyorum ama bir şekilde geçirmeye çalışmak çok daha iyi..
ben sadece şekersiz komposto içip helva yiyorum süt için. yeterli geliyor..
fınfık, miracle ve tabii ki de bafo gözünüz aydın! başka doğuran varsa isimlerini yazamadığım için kusura bakmasınlar. Allah analı babalı büyütsün, hayırlı evlatlar olsunlar inşallah!
ben de sanırım bafonun yolundan ilerlicem. karnım hala dimdik, ağrı mağrı yok. uykusuzluk yok. dün akşam 10 da yattım, sabah 9'da kalktım ama yatsam hala uyurum. çok canım sıkılıyor çooooooook! ben de doğurmak istiyorum artık.
doğum yapan arkadaşlara bişi sormak istiyorum,demir ve vitamin haplarınızı kullanıyor musun halen yoksa bıraktınız mı?
bende bende...benimde karnım hala dimdik ne sancı var ne bişi ve uykum var sürekli...sabah erken kalkıyorum ama uyku hali var iştahımda kapandı acaba diyorum bunlar doğum belirtisi olabilir mi?
doğum yapan arkadaşlara bişi sormak istiyorum,demir ve vitamin haplarınızı kullanıyor musun halen yoksa bıraktınız mı?
tamam canım haber veririz. o zaman düzenimiz daha da oturmuş olur hem..Evet bende katılcam size kızlar, banada haber verin başlarken...
ben 97 ile girdim şu an 84 kg oldum yani 5 gün önce öleydim belki biraz daha vermişimdir 5 günde, ama daha çok vermem lazım...(((
,doğum yapan arkadaşlara bişi sormak istiyorum,demir ve vitamin haplarınızı kullanıyor musun halen yoksa bıraktınız mı?
selam kızlar..bebişler oldu anaları uykulara geçti:))
maşşalhha hemen hemen herkes dogurdu..
miracle allah analı babalı büyütsün canim
bende yarın gidiyorum hayırlsııylaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?