2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben sadece 1 gün içtim,ondada kabız oldum ve bir dahada ağzıma almadım başından beri.Kesinlikle içmem bi daha

livece kanala girdikten sonra aşağı baskı olduğu için hemende doğurabilirsin zamanda alabilir bazende sancı ile girermiş son anda belli olmaz yani,benimde hala kanala girmedi ama doktorum girer merak etme diyor bakalım bekliyoruzz

teşekkür ederim kızlar cevaplarınız için bende demir hapı kabızlık yapmadı çok şükür ama içmekten bende bıktım vitamini ve demiri çünkü ben hiç hap içmem normalde,araya bayram girdiği için içime sinmedi gittim yazdırdım iki kutu...

selam kizlar naber? ben bugun doktora gittim iste. kizim iyi, suyumda yerindeymis. gelmeye niyeti yok kizimin. 16 sina tekrar randevu verdiler. 16 sindan sonra dogum olmazsa 4 gun suni sanci hakki verdiler. Insaallah o zamana kadar gelir bebegim.

inşallah gelir canım 41.haftan biticek o gün,burda açılman yoksa suni sancı vermiyor çoğu doktor sezeryan oluyorsun benim doktorumda en geç 41.haftaya kadar beklerim dedi..peki nst'ye bağlandın mı sancın falan çıktı mı yada açılman vr mı?

selam arkadaslar öncelikle mrhaba.. bende bu sayfaya dogum yapmadan önce bir kaç kez merak ettiklerimi sormustum . 36+3 haftalıkken oglumu kucagıma aldım.
hamile arkadaslara hayırlı dogumlar dilerim.
dilemma arkadasımız vardı haberi olan varmı aranızda dogum yaptımı ?

doğum yaptı ikizler izin vermio gelemioo fazla:26:

üzüldük çok canım benim ya,küçüman şey nasıl ağlıo nasıl kötü içim sızlıo ama inşallah düzelir ya(((
ben de senin gibi endişeler yaşıodum ama olumlu tarafından bakmaya çalışıorum ve şimdilik çok şükür her şey yolunda,stres sıkıntı yapmamaya çalışıorum

İnsan kimseyi kaldıramıyor çok iyi biliyorum.Hüngür hüngür ağlayasım var kendi başıma kalmak istiyorum.Sürekli bir müdahale.kocam kızım ben başbaşa kalmak istiyorummmmmmmmmmmmmmmmm...Daha yarın da ankaraya gidiyoruz ooof:S hiç istemiyorum hiç.
doğum yapan arkadaşlara bişi sormak istiyorum,demir ve vitamin haplarınızı kullanıyor musun halen yoksa bıraktınız mı?
Bana doktor başka demir ilacı verdi.Onu içiyorum şimdi.Bir de vitamin verdi.

inşallah canım benim ya(( ateşini takip ediorum yok çok şükür ama aca.p kusuyo ya,zaten 5 saatte bir emio nerdeyse onu da çıkarıo

Yalanci memeyi kabul etmedi sipacim napcaz bilmiorum:s

damaklı olduğu için olabilir mi acaba burcu çünkü ben anne memesiyle aynı uç emzik aldım öyle tavsiye ettiler damaklı alma dediler,arkadaşımın bebeğide sadece avent 0-3 anne göğüs uçuna benzeyenini almış...

inşallah canım benim ya(( ateşini takip ediorum yok çok şükür ama aca.p kusuyo ya,zaten 5 saatte bir emio nerdeyse onu da çıkarıo

kıyamam çok geçmiş olsun canım,en kısa sürede iyileşsin küçük prensin...

demir hapını devam edilmesi gerekli birde antibiotik veriyo doktor kesinlikle kullanın.

öyleymiş canım saol...

özgülgülce çok geçmiş olsun bizde öyle büyümüşüz annem öyle söylüyo iyi bak kendine sakın üzme kendini ben daha doğurmadım. 22 kasım gel dedi dr. ama sancım tutmadan gitmek istemiyorum.

slm kızlar.. yurudum geldım... ama kzıızm aşagı yerıne, yukarı çıkıyor... anlamadım gitti..
tepınıyor şu an..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…