Yalanci memeyi kabul etmedi sipacim napcaz bilmiorum:s
selam arkadaslar öncelikle mrhaba.. bende bu sayfaya dogum yapmadan önce bir kaç kez merak ettiklerimi sormustum . 36+3 haftalıkken oglumu kucagıma aldım.
hamile arkadaslara hayırlı dogumlar dilerim.
dilemma arkadasımız vardı haberi olan varmı aranızda dogum yaptımı ?
üzüldük çok canım benim ya,küçüman şey nasıl ağlıo nasıl kötü içim sızlıo ama inşallah düzelir yaçok geçmiş olsun,yazık bebeğe ya nolduğunu şaşırmıştır,minicik zaten birde hasta oldu.İnşallah iyileşir en kısa zamanda.
Benimde kayınvaldemler geliyomuş bu hafta sonu.4 kişi,aslında keşke sadece doğuma gelselerdi diyorum,çünkü ben bütün gün uzanıyorum,yatıyorum ayaklarımı dikip.Şimdi onların yanında nasıl yatıp kalkıcamki,zorlanıcam biraz :44:
Ya birde beni doğumdan sonra bebeğimle yalnız kalamamak ve herkesin herşeye karışması korkusu sardı iyimitamam ilk 1-2 hafta birilerinin yanımda olması çok güzel,ama sonrasında inanılmaz sıkılırım ben.İşime karışılmasındanda hiç hoşlanmam,şimdi birde her kafadan bi ses çıkacak şöyle yap böyle yap diye.İyice sinirlenicem.İnşallah kimseyi kırmak zorunda kalmadan atlatırım o günleri
doğum yaptı ikizler izin vermio gelemioo fazla:26:
İnsan kimseyi kaldıramıyor çok iyi biliyorum.Hüngür hüngür ağlayasım var kendi başıma kalmak istiyorum.Sürekli bir müdahale.kocam kızım ben başbaşa kalmak istiyorummmmmmmmmmmmmmmmm...Daha yarın da ankaraya gidiyoruz ooof:S hiç istemiyorum hiç.Aynen aso, kayınvalidemler 12 gündür bizdeler ve ben çok sıkıldım. İyiler hoşlar da, emzirirken alt değiştirirken devamlı başında birisinin olması çok sinir bozucu.
Bir de şöyle doya doya ağlamak geliyor içimden ama onlar varken ağlamam. Neyse ki bugün gidiyorlar şükür.
Bana doktor başka demir ilacı verdi.Onu içiyorum şimdi.Bir de vitamin verdi.doğum yapan arkadaşlara bişi sormak istiyorum,demir ve vitamin haplarınızı kullanıyor musun halen yoksa bıraktınız mı?
inşallah canım benim yaah canım çok geçmiş olsun analık ne zor dimi üzülme ateşine bak geçer inşallah en kısa zamanda
hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün canım maşallah oğluna
sanada maşallah
doğum yapan arkadaşlara bişi sormak istiyorum,demir ve vitamin haplarınızı kullanıyor musun halen yoksa bıraktınız mı?
Yalanci memeyi kabul etmedi sipacim napcaz bilmiorum:s
inşallah canım benim ya(( ateşini takip ediorum yok çok şükür ama aca.p kusuyo ya,zaten 5 saatte bir emio nerdeyse onu da çıkarıo
demir hapını devam edilmesi gerekli birde antibiotik veriyo doktor kesinlikle kullanın.
Nasılsınız kızlar ne var ne yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?