inşallah canım benim ya(( ateşini takip ediorum yok çok şükür ama aca.p kusuyo ya,zaten 5 saatte bir emio nerdeyse onu da çıkarıo
Merhaba kizlar nasilsiniz, ben birsüredir yoktum cunku gecen hafta bebegim dunyaya geldi, dogumum normal oldu bebegim 2950 gr. dogdu.. gecmisi okumadim yeni anneleri tebrik ediyorum beklemede olanlar da insallah bebeklerini en kisa zamanda kucaklarlar.. oglum artik kucagimda mis gibi kokuyor..ben hayatimda bu kadar güzel tatli birsey görmedim Allah hepimizin bebeklerini korusun melek onlar melekkkkkk
valla ben bugun doktora gittim kizimin kendide suyuda iyiymis. 16 sina tekrar randevu verdi. O zamana kadar gelmezse suni sanci verceklermis ama ben istemiyorummmm çok kotuymus o
beklemek ne kötü yaainşallah kendiliğinden gelir bebeğin en sağlıklı şekilde:)
valla ben bugun doktora gittim kizimin kendide suyuda iyiymis. 16 sina tekrar randevu verdi. O zamana kadar gelmezse suni sanci verceklermis ama ben istemiyorummmm çok kotuymus o
normal sancıdan biraz daha şiddetliymiş. ama daha kısa sürüyormuş sancı dönemi. hayırlısı olsun canım. günün de geçmiş...
gene kimsecikler yok
zeyn uğramamış muhtemelen doğurmuştur artık
beni her zamanki gibi uyku tutmuyor
bi de diş ve başağrım var dünden beri çektiriyor çoook kötü
neyse hadi hepinize iyi geceler
o aparatı da annem 3-4 gün öce keşfetti yatıyo bi yarım saat o da eşref saatiyse. titreşimi iplemiyo ama pff..
ay canım çok sevindim. sonunda geldi kızın demek hem de normal.. allah sağlıklı uzun ömür versin, sana da çok geçmiş olsun..
canım stres yapma geciktirmiş olursun hep öyle biliyoruz. ne zaman hayırlıysa o zaman gelsin.. şimdiden hayırlı doğumlar..
canım gaz sancısı için nar sıktım ben. eğer gaz sorunu yoksa sadece ağlıyosahiç gerek yok..
tamam da nerde süt sezeryanda. 3 gün sonra anca bulabildi yavrum sütü :S
söylemiştim :) hayırlı olsun kızın fınfık, allah sağlıklı uzun ömür versin hayırlı evlat etsin. maratonun başladı..
çook geçmiş olsun canım yaa üzüldüm en içimin ezildiği şey kan almaları. inşallah en kısa zamanda iyileşirsiniz hayatım..
allah yardımcın olsun canım. bir avazda kurtarsın inşallah..
demek öyle dedi ha. kız benimki de hep memede. ben zaten nuk emzik almıştım ama verince bakıyo ki süt gelmiyo şak atıveriyo :S çok da ümitlenme derim. gerçi annem uğraşırsan alır dedi. pes etme yani almıyo diye.
canım allah senin de yardımcın olsun hayırlı doğumlar..
şu beyaz olandan mı üzerinde arı gibi bişe var..
geçmiş olsun canım minicik bebe nası canın sıkılmıştır. biraz erken olmuş ama olsun hasta ola ola büyücekler..
sen de anne oldun demek sonunda :) çok geçmiş olsun canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?