2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba kizlar nasilsiniz, ben birsüredir yoktum cunku gecen hafta bebegim dunyaya geldi, dogumum normal oldu bebegim 2950 gr. dogdu.. gecmisi okumadim yeni anneleri tebrik ediyorum beklemede olanlar da insallah bebeklerini en kisa zamanda kucaklarlar.. oglum artik kucagimda mis gibi kokuyor..ben hayatimda bu kadar güzel tatli birsey görmedim Allah hepimizin bebeklerini korusun melek onlar melekkkkkk

maşallah canım ne güzel allah bağışlasın,darısı başıma

slm kızlar... yarın 11 de kontrolun var napıyo bakalım bizim yumurcak:):) pek bi tenha burası da(

Bebişler annelerini rahat bırakmıyor.Allah yardımcınız olsun...Eee evde başka misafirler de olunca nete girmek güç oluyor..

Bizler de bugün yarın bebeklerimizi beklemeye devam ediyoruz..Hazırlıklar da bitti sayılır çok şükür..bafo çok sabretti, bekledi diyoruz ama bu gidişle bizimkiler daha da çok bekletecek.. Bakalım pazartesi ne diyecekler..Annelik işte..Daha doğmadan ne kadar da bağlanıp seviyorsun..

iyi akşamlar herkese,napıyonuz? herkes ya bebeğiyle yada kocişiyle heralde dimi? Saatlerdir anca 1 sayfa ilerelemiş

valla ben bugun doktora gittim kizimin kendide suyuda iyiymis. 16 sina tekrar randevu verdi. O zamana kadar gelmezse suni sanci verceklermis ama ben istemiyorummmm çok kotuymus o

benimde yarın kontrolüm var yine birde,çok heyecanlı bu kontroller iki günde bir gidiyorum bakalım güzel haberlerle gelelim inşallahhh

valla ben bugun doktora gittim kizimin kendide suyuda iyiymis. 16 sina tekrar randevu verdi. O zamana kadar gelmezse suni sanci verceklermis ama ben istemiyorummmm çok kotuymus o

normal sancıdan biraz daha şiddetliymiş. ama daha kısa sürüyormuş sancı dönemi. hayırlısı olsun canım. günün de geçmiş...

gene kimsecikler yok
zeyn uğramamış muhtemelen doğurmuştur artık
beni her zamanki gibi uyku tutmuyor
bi de diş ve başağrım var dünden beri çektiriyor çoook kötü

neyse hadi hepinize iyi geceler

normal sancıdan biraz daha şiddetliymiş. ama daha kısa sürüyormuş sancı dönemi. hayırlısı olsun canım. günün de geçmiş...

16 si son gu num iste. acaba yuruyus yapmiyorum diyemi gelmiyor kizim? :26:
havada o kadar sogukki hç disari çikasim yok.

gene kimsecikler yok
zeyn uğramamış muhtemelen doğurmuştur artık
beni her zamanki gibi uyku tutmuyor
bi de diş ve başağrım var dünden beri çektiriyor çoook kötü

neyse hadi hepinize iyi geceler

geçmis olsun canim. herkes dogurdugu için ya baska topikteler yada beisleriiyle :)

merhaba arkadaşlar, ben ocakta anne olucam inşallah, doğum yapan anneler bilgileri tazeyken gecelik pijama ve hastane de gerekli olan acil şeyleri biraz anlatabilirlemi, abartmaya gerek varmı yoksa şu kadarı yeterli dediğiniz şeyler nelerdir?? şimdiden teşekkürler, bebişlerinizle sağlıklı günler diliyorum...

slm kızlar.. kımse yok artık.. topık ne kadar sakın.. bız de dogurana kadar nöbet tutacagız...

doktor çarşambadan sonra gelebılır dedi.. inşallah öyle olur.. çok sıkıldım... dogsun istiyorum artık ya...

bijocum emzik beyaz üzerinde filler var bizimkinde nuk damaklı emzik deyip aldık ilk alışta tuttu

dogum olma ihtimalı oldugu için hıç bır yere gidemeyecegım... bugun forum a gitmek istiyorum.. ama gezıp dayanabılırmıyım bilmiyorum.... (((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…