2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam herkese,
haftasonu yine geldiğini belli etti burada,bomboş topik Bizdede sabah 9dan beri temizlik var,daha evin yarısı bitmedi.Bende temizlikçinin arkasında dolanmaktan yoruldum valla.Ne dolanıyosam artık

selamm
bende sıkıntıdan patlıcaaammmm biyere çıkamıyorumdaa
daha demın hüngür hüngür ağladımmm pöffffffff valla doğsun artık kızım yaaa
kendimi temizliğe - yemeğe verdim sonum hayrolaa

yaren neden çıkamıyorun dişarı...

bende çıkmak istiyorum ama ne kadar dayanırım bilmiyorum.. ama kocm kesinlıkle izin vermezdı biliyorum bu durumda çıkmama. :((

evde sadece mutfak ta yemek yapıyorum... geri kalan zamanda odaları dolaşıyorum sadece.. egilmek bile zor gelıyor...

biraz sancım var benim kalça ve belime vuruyor. yalancımı acaba yada sıkıntıdan mı kayınvalidemler gelicekmiş bayramda annecimle teyzecim daha yeni temizlik yaptılar. mahvedicekler çoluk çocuk yatıcaklar kalkıcaklar of of .

hamileliğim onlar sayesinde çok ama çok kötü geçti. o yüzden yüzlerini bile görmek istemiyorum aallah biliyo ya neyse

sizden başka kalacak kımse yok mu?? eşin ne diyor bu konuda.. gelmeyın desin.. sen çekmek zorunda degilsin kı..(((

sana katılıyorum ve bende artık kızımın doğmasını istiyorum temizliği yaptım çamaşır astım bende ağladım. yarın tam 39 haftalık oluyorum. nişan geldimi senden

yok canım nişan falan gelmedi. sık sık wcye gidiyorum 1 damla için :90:
ne nişan ne su hiç bişii yok :95:

yaren neden çıkamıyorun dişarı...

bende çıkmak istiyorum ama ne kadar dayanırım bilmiyorum.. ama kocm kesinlıkle izin vermezdı biliyorum bu durumda çıkmama. :((

korkuyorum yollarda sancılanırsam falan diye... yanımda biri olmadan çıkmıyorum artık nlur nlmaz. anca marketleri geziyorum burdaki :97:

ben hareket olsun diye yavaş yavaş yapıyorum bişiyler hem vakit geçiyor öteki türlü hiç geçmiyor .
biraz önce aşağıya indim . asansörden 3. katta indim , merdivenlerden çıktım

evde iş yapmama eşim çok kızıyor.. yapmıyorum... bugunde her yer kalabalıktır.. kalabalıkta gezmek te çok zor gelıyor..

ya istanbulda havalar neden sogumadı ya... resmen temmuz gibi sıcak ya... bayılacagım.. bırde alışveriş merkezlerinde sıcak klıma ları çaliştırıyorlar...

aynen burası da çok güzelll ...
bugun çıkılmaz dediğin gibi çok kalabalıktır hiç çekilmez valla

resmen hava tahmınlerınde kandırıyorlar.. bırak 100 yılın en soguk kışını, 100 yılın en sıcak kışı olacak bence...

10 dk yuruyorum kanter içinde kalıyorum.. dun bogulacaktım resmen.. sauna gibi alışveriş merkezleri..

burada çogu magazalar 24 de kadar açık ayrıca... dışarıdan gelen sesler mıtıng var sanıyorum.. sokak bile kalabalık...

slm kızlaaaarrr.. oho kimse yok artık buralarda, kımse konusmuyo bakıorum da. bızım zaten gırmemız pek mumkun olmuo yanı :S

oğlumun hastane cıkısı kucuk gelmeye basladı gıydıremedım cok mutlu oldum, boyu uzamış bayag ama daha 2 hafta ogrenemıcem ne kdr uzadıgını hayırlısı olsun.

dun akşam kocamla foruma gıttık, basbasa, cok guzeldı valla. arabada basbasa olmak sessizlik fln cok ıyı geldı, oglumun ihtiyacları vardı onları aldık geldık 1.5 saat dolaşmış olduk. bayramda da kocacıgıma bırakcam oglumu sınemaya gıtcem arkadasımla harry potter a :) yaa iyi ki gezmısım hamıleyken bol bol sımdı 10 dk cıksam kar sayıyorum :)

göbeğimiz hala düşmedi biizim 17 gun oldu.. ılk doktor hıc bısı vermemıstı son gıttıgımız doktor alkol solusyonu verdı her gun sıl bunla dıye, kafam allak bullak oldu, 1 ay dusmeyen de oluomuş ama ben tedırgın oluorum canını yakıcam fln dıye işalla en kısa surede düşer. çok ilginç

selam kızlar! ben de nst'ye girdim geldim. sancı çizgilerim dümdüz, sadece bir kere 60 olmuş onu da ben hissetmedim. pazartesi tekrar nst. bayramdan önce doğmayacak gibi bizimkisi. yarın da istanbul'dan ablam, eşi, yeğenim ve abim geliyor. annem zaten yanımda 15 gündür. ne güzel tüm ailem yanımda olacak. ah bir de onlar buradayken kızım da gelseydi tam olacaktı

ha prop bu arada fotoğraflarınıza baktım. ne şirin bir bebek o yaa! yerim ben onu. mini minnacık görünüyor, sevmeye bile kıyamaz insan onu. maşallah küçük adama
göbek için de üzülme düşer elbet. annesinden kalan son parçadan ayrılmak istemiyor demek ki. çok bağlı olacak sana.

selam kızlar. kontrolden geliyorum. hala kanala girmemiş oğlum. ne zaman doğcak çok merak ediyorum artık.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…