selam kızlar. kontrolden geliyorum. hala kanala girmemiş oğlum. ne zaman doğcak çok merak ediyorum artık.......
selam kızlar. kontrolden geliyorum. hala kanala girmemiş oğlum. ne zaman doğcak çok merak ediyorum artık.......
valla benimki dogumdan 3 gun once kanala girmisti hemende dogdu oglum bazilarinki kanala girse dahi dogmuomus hayirlisi olsun bakalim eninde sonunda cikacak baska secenegi yok sen simdi en iyisi bol dinlen yat uyu ciktiktan sonra bu gunleride ararsin benim gibi
selam kızlar
biz bütün gece uyumadık. normalde bu kadar huysuz degildik. bir altını açtım ki makatı pişmiş oğlumun :S zırt pırt alt değiştirmeme sürekli krem sürmeme rağmen hem de( ee tabi her bezde kaka sürekli kaka yapa yapa kıç dayanmadı. neyse zeytinyağı sürdü annem. rahatladık biraz, şimdi nerdeyse yarım saatte bir kontrol ediyorum kaka yapmışsa anında değiştiriyorum off çok canım sıkıldı bu küçücük şeye bile. hasta olduğunda ne yaparım hiç bilmiyorum :S :S neyse rahatladı biraz sabahtan beri de uyuyo minik oğlum..
ha prop bu arada fotoğraflarınıza baktım. ne şirin bir bebek o yaa! yerim ben onu. mini minnacık görünüyor, sevmeye bile kıyamaz insan onu. maşallah küçük adama
göbek için de üzülme düşer elbet. annesinden kalan son parçadan ayrılmak istemiyor demek ki. çok bağlı olacak sana.
oy oy taze annelere bak sen, nasilda uzelerine titriyorlar bebislerinin amann amannnn yesinler :))) ah bizimkilerde gelsede bizde boyle seyler yazabilsekkkkkk :95:
tşk ederiz teyzesi. şimdi huzurlu huzurlu uyuyor demek ki rahat..bijocum geçmiş olsun cnm
üff öyle oluyor di mi.. sarılık başlangıcı var dediklerinde de deli gibi ağladım. çoğu bebekte oluyor halbuki, kan bile aldırmadan geçti ama insanın elinde değil.. anne olmak hakat başka bişemiş yaa :Skıyamam toprak beye ben.. Benim oğlanında burnunda bir hırıltı var sabah bunun için epey ağladım hasta ettim oğlumu diye. gündüz düzenli olarak uyurdu burundan mıdır neden bir türlü dalamadı yavrum .uyusa ben de uyuyacam. Deniz suyu yazmıştı doktor onu sıktım iyi gelir inşallah.
göbeğimiz hala düşmedi biizim 17 gun oldu.. ılk doktor hıc bısı vermemıstı son gıttıgımız doktor alkol solusyonu verdı her gun sıl bunla dıye, kafam allak bullak oldu, 1 ay dusmeyen de oluomuş ama ben tedırgın oluorum canını yakıcam fln dıye işalla en kısa surede düşer. çok ilginç
ayy ne zor göbek olayı ya....niye vermediler ki alkol sana...bizde daha hastanede sıkmaya başladılar...evde de devam ettik 6. günde düştügerçi sonra kalan parçaları da atması zaman aldı ama neyse.... düştüğü gibi yıkadık rahatladı yavrum...
ah sorma ya ne bıleyım.. ben de sunger banyosu yaptırıyorum ogluma o bıle hoşuna gıdıo ama sonucta banyo yapması lazım yavrumunbayram sonrası dusmezse tekrar goturcem doktora
hahaha dogduktan sonra firsat bulursan yazarsinn:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?