2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kizlar nasilsiniz biz oglumla geceyi gunduze karistirarak gecirioz zamani cok zamanimi alio sipam coookk ama katlancez mecbur ayy hemen buyusun istiorum yaaa :26:

selam kızlar. kontrolden geliyorum. hala kanala girmemiş oğlum. ne zaman doğcak çok merak ediyorum artık.......

valla benimki dogumdan 3 gun once kanala girmisti hemende dogdu oglum bazilarinki kanala girse dahi dogmuomus hayirlisi olsun bakalim eninde sonunda cikacak baska secenegi yok sen simdi en iyisi bol dinlen yat uyu ciktiktan sonra bu gunleride ararsin benim gibi

selam kızlar
biz bütün gece uyumadık. normalde bu kadar huysuz degildik. bir altını açtım ki makatı pişmiş oğlumun :S zırt pırt alt değiştirmeme sürekli krem sürmeme rağmen hem de ( ee tabi her bezde kaka sürekli kaka yapa yapa kıç dayanmadı. neyse zeytinyağı sürdü annem. rahatladık biraz, şimdi nerdeyse yarım saatte bir kontrol ediyorum kaka yapmışsa anında değiştiriyorum off çok canım sıkıldı bu küçücük şeye bile. hasta olduğunda ne yaparım hiç bilmiyorum :S :S neyse rahatladı biraz sabahtan beri de uyuyo minik oğlum..

oy oy taze annelere bak sen, nasilda uzelerine titriyorlar bebislerinin amann amannnn yesinler :))) ah bizimkilerde gelsede bizde boyle seyler yazabilsekkkkkk :95:

saol cnm, maşallah tabı bednım mınıgıme ama buyudu yaaa o kdr mınık degıl artık :))

kıyamam toprak beye ben.. Benim oğlanında burnunda bir hırıltı var sabah bunun için epey ağladım hasta ettim oğlumu diye. gündüz düzenli olarak uyurdu burundan mıdır neden bir türlü dalamadı yavrum .uyusa ben de uyuyacam. Deniz suyu yazmıştı doktor onu sıktım iyi gelir inşallah.

he dogru prop kendimi kaybedecegim die korkuyorum valla ole yorgun oluorumki emzirirken kafam dusuyo uykusuzluktan bi 2 3 ay olsunlar gecermis tecrubeliler ole dioo :26:

Hamileyken hiç ağlamadım çok mutlu ve rahattım.
Doğurunca ne olduysa hüngür foşurt ağlıyorum.
Lohusa depresyonunda mıyım ne. Kendimden hiç beklemezdim bunu.
uyudu sanırım. ben de yatıyorum. herkese kolaylıklar.

birisi aglama nobeti banada oluo hele karanlik cokunce aglamaya basliorum dr. normal dio bende agliyinca biraz rahatliorum

bijocum geçmiş olsun cnm
tşk ederiz teyzesi. şimdi huzurlu huzurlu uyuyor demek ki rahat..

üff öyle oluyor di mi.. sarılık başlangıcı var dediklerinde de deli gibi ağladım. çoğu bebekte oluyor halbuki, kan bile aldırmadan geçti ama insanın elinde değil.. anne olmak hakat başka bişemiş yaa :S
iyi gelir canım deniz suyu geçmiş olsun çok çokkk..

birisi size de çok geçmiş olsun.. nazar mı degıyo yavrularımıza, nazar boncugu takalım.. ıyı uyuyo cok saglıklı fln demeyın konustuklarınıza, valla nazar degıyo

Bijocum toprak dogum kılosundan cok mu kaybettı ? yenı koydugun fotolarda sankı dogdugu gunkunden daha zayıf gorunuo

nazar değmesin yavrularınıza bijo ve birisi ikinize de geçmiş olsun. biran önce kendinize gelin inşallah. vallaa birisi korktum şindi benim de hamileliğim çok iyi geçti doğumdan sonra ben de mi öyle olurum acep??:18:

ayy ne zor göbek olayı ya....niye vermediler ki alkol sana...bizde daha hastanede sıkmaya başladılar...evde de devam ettik 6. günde düştü gerçi sonra kalan parçaları da atması zaman aldı ama neyse.... düştüğü gibi yıkadık rahatladı yavrum...

ah sorma ya ne bıleyım.. ben de sunger banyosu yaptırıyorum ogluma o bıle hoşuna gıdıo ama sonucta banyo yapması lazım yavrumun bayram sonrası dusmezse tekrar goturcem doktora

ah sorma ya ne bıleyım.. ben de sunger banyosu yaptırıyorum ogluma o bıle hoşuna gıdıo ama sonucta banyo yapması lazım yavrumun bayram sonrası dusmezse tekrar goturcem doktora

muhtemelen alkol düşmesini kolaylaştırıcaktır... üzülme...düşünce bende ilginç duygular oluşmuştu....oğlumu burdan mı besledim şimdi ben dedim.....eşimde oğlumun eti koptu diye üzülmüştü :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…