2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

allah allah....benim doktor niye hiç ilaç vermedi ya....arayıp sorayım bende....

sizden başka kalacak kımse yok mu?? eşin ne diyor bu konuda.. gelmeyın desin.. sen çekmek zorunda degilsin kı..(((

var olmaz olur mu küçük gelin bakarmış kayınvalideye kayınpedere ablası var abisi var
bebeğime bir çorap bile almadı ilk çocuğa biz bişey yapmayız annenler yapması lazım dedi. annemle babam aldı zaten bütün herşeyimi eşim 500tl verdi sadece o kadar gücüme gittiki
allah kimseye benim yaşadığım hamileliği düşmanıma bile yaşatmasın. hiç yok yere evlerini sattırıp üstünede 25,000tl kredi çektirdiler içini yaptırttılar. sonra da biz burda oturmayız dediler evin eşyalarınnı depoya koydurtup 4 saat uzaklıkta bir tatil beldesinde kiralık dayalı döşeli ev tutturdular oraya gittiler şimdi geliyolar bence orada da yapamıyolar anlıycanız kafayı yedirttiler bana
dahası
annemlerden allah razı olsun herşeyi onlar yaptılar üstüne bu kadar şey alınırmı diye annemin aldıklarına laf ettiler of bir sürü şey şu halimle ölmek bile istedim. eşimi telefonda doldurup ailemin üstüne saldırttılar ah daha ne anlatıyım

infox göbekle ilgili yazdıkların içiml rahatlattı çünkü bizimkinde de parça kaldı. düşer umarım yakında.
prop bize de doktor pansuman yapmayı söylemedi. internetten bu konuda iki farklı görüş olduğunu okudum.

Herkese selamlar geçmişi okumaya vaktim yok oğlum ailemizin yeni üyesini sıkıştıracak diye tedirginim yazıp çıkıcam,4 kasımda 38+1 de 3020 gr minicik bir kızım oldu spinalle sezeryan oldum sezeryanım, anestezim çok başarılıydı, ama 2. gün çok ağır bir grip geçirdim sağımddan soluma dönemedim Allah kimseye göstermesin ölücem sandım kadar kötüydü yani şükürler olsun artık iyiyiz(maşallah deyin teyzeleri) inşallah herkes sağ salamet yavrusunu kucağına alır harika bir duygu emziriyorum ve çok mutluyum hep plesantayla ilgili sorunlarım olduğu için giremiyordum foruma ama pek çok şeyi takip ettim burdan.
Herşey gönlünüzce olsun, dğum yapanlara Allah analı babalı büyütsün yapacaklara Allah kurtarsın diyorum, sevgilerimle...

Saol canım. Bence kork çünkü doğurmak sorumluluk almak bambaşka bir şeymiş. Ana olmak kolay değil. Geçen babama çocuğun mu var derdin var dedim çok güldü.
Bijocum bizim sarılığımız da daha geçmedi. Bi de o var canımı sıkan ama herkes çok normal diyor. Doktor da önemsemsememişti az seviyede diye ama gözlerinin beyazı hala düzelmedi. Pof.

Bijocum toprak dogum kılosundan cok mu kaybettı ? yenı koydugun fotolarda sankı dogdugu gunkunden daha zayıf gorunuo
evet canım 400 gr falan verdi. yüzü gözü çok şişti doğduğunda. bir de doğduktan sonra 3 gün ememedi yavrum sütüm gelmedi, o da sarstı onu biraz. ama dün 600 gr almış çıktı şükür

nazar değmesin yavrularınıza bijo ve birisi ikinize de geçmiş olsun. biran önce kendinize gelin inşallah.
teşekkür ederim canım

inanamıyorum yaa. allah sabır versin canım. sen boşver sadece bebeğini düşün. takmamaya çalış

selam kızlar naasılsınız?
Bize hastanede yüzde 70lik alkol mendilleri verdiler her gün onlarla siliyorum.Dün de eve geldiler acıbademden ona sordum sizce ne zaman düşer diye daha var dediler ama görcez:S Bir de göbek düştükten 2 gün sonra yıkayın dediler.

Bijocum bizim sarılığımız da daha geçmedi. Bi de o var canımı sıkan ama herkes çok normal diyor. Doktor da önemsemsememişti az seviyede diye ama gözlerinin beyazı hala düzelmedi. Pof.

canım 10 gün içinde geçiyomuş. yani belirdikten 10 gün içinde. en son da gözlerden gidermiş. hakatten bizimki de öyle oldu en son gözlerden gitti. dr az seviyede diyorsa hiç canını sıkma dicem de elde değil ben de çok üzülüyodum gözlerini gördükçe :S
valla yapar mısın bilmiyorum ama sarılığı çabuk atlatmak için oğluna günde aralıklarla toplam 2-3 çay kaşığı kaynamış su vermeni tavsiye ederim.. ben hergün 1 kaşık zemzem veriyorum..

selam kizlar

herkes çok iidir inşallah.geçmişi okuyamiorum çok waktim olmuyor zaten nete girmek için.
bebeğim uyuduğu zamanlarda elimden geldiğince bende kestirmeye çalişiyorum.
dün gece hiç uyumadik,tabi bizimle beraber komşularda uyumamiştir
neredeyse hastaneye gidecektik
meme emerken problem yaşiyoruz uykudan kalkinca özellikle.
göbekte düşmedi henüz.yikayamiorum o yüzden ama siliyorum nemli pamukla
yorgunum oldukça tabi bi de yalniz olduğum için dahada yoruluyorum.
ama bebişimi koklayinca hepsi geçio :79:

merhaba herkese
inşallah herkes iyidir, doğum yapanlar varsa ki vardır artık, gözünüz aydın diyorum...
kızım sarılık nedeniylr fototerapi aldı şimdi değerler düştü ama beklemedyiz, bol bol emziriyorum umarım herşey yoluna girer, daha çok minik...

bizim göbeğimiz de dün düştü (8.gün) biri göbek düştükten sonra olmak üzere şimdiye kadar 3 kere banyo yaptırmış olduk. neyseki suyu seviyor... göbeğini alkolle sildik, hala siliyorum. ama vücudunda kızarıklık çok fototerapiden dolayı, bunun için losyon sürüyoruz.
başka fototerapi alan bebek var mı? insan çok kötü hissediyor minicik daha...

inanamıyorum yaa. allah sabır versin canım. sen boşver sadece bebeğini düşün. takmamaya çalış

inanın 1 haftadır şöyle hamile olduğumu anladım bebeğimin kıpırtılarıyla ilgilenmeye başladım. tam oh dedim geliyolar allah bana sabır versin çayını bile ayağına istiyo ama inan taş gibi benim annem belinde fıtık boyunda fıtık karın zarı yırtık mide fıtığı var inan deli gibi bu evde dört dönüyo allah herkesin kalbine göre versin bide oturduğu yerde sussa bizi birbirimize düşürmeye uğraşıyo of

Bijocum 2 defa sunger banyosu yaptırdım, ama yıkamadım henuz hıc..

Aso allah evıne kavustursun bıran once senı coooooooooook ıyı anlıyorum, kocam ve bebegım dısında kımseyı ıstemıorum kımseye tahammul edemıorum ben de

kızlar klasık olcak ama sarılıgın tedavısı anne sutu baska bısıye gerek yok teleş yapmayın panık olmayın doktor normal sınırlarda dıosa sorun yoktur

ben de kayınvalidemler varken boğulacak gibiydim. Kendi evimde sıkışmış gibi hissediyordum gittller de rahatladım. Kocacım bana yemek yapıyor saolsun. Şimdi bir haftalığına annem gelecek, en azından ona biraz nazım geçer.

burcucum ben de biliorum ne kadar çok emzirirsem vucüttaki bilirubin o kadar çabuk atılır.
Memelerim emzirmekten sündü sündü...
Ne kadar bilsen de endişe etmemek elinde değil insanın. işte bekliyoruz geçmesini bakalım.

Son düzenleme:

benımkı de yarın gıdıyor yarından sonra çekirdek aılemle mutlu mesut kalacam işalla :) ay ben annemı de ıstemıom onla da atısıom sureklı cıdden kocamdan baska kımseyı ıstmeıorum koca manyagı oldum :))

gecer cnm gecer yaa.. bızım bır haftada duzelmıstı tamamen, senınkının degerını bılmıorum tabı belkı daha yuksektr bızımkınden ama sızınkı de bıkac gune gecer, baska derdımız olmasın işalla butun bebeişlerimize kocaman maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…