İnsan kimseyi kaldıramıyor çok iyi biliyorum.Hüngür hüngür ağlayasım var kendi başıma kalmak istiyorum.Sürekli bir müdahale.kocam kızım ben başbaşa kalmak istiyorummmmmmmmmmmmmmmmm...Daha yarın da ankaraya gidiyoruz ooof:S hiç istemiyorum hiç.
Bana doktor başka demir ilacı verdi.Onu içiyorum şimdi.Bir de vitamin verdi.
sizden başka kalacak kımse yok mu?? eşin ne diyor bu konuda.. gelmeyın desin.. sen çekmek zorunda degilsin kı..(((
nazar değmesin yavrularınızabijo ve birisi ikinize de geçmiş olsun. biran önce kendinize gelin inşallah. vallaa birisi korktum şindi benim de hamileliğim çok iyi geçti doğumdan sonra ben de mi öyle olurum acep??:18:
evet canım 400 gr falan verdi. yüzü gözü çok şişti doğduğunda. bir de doğduktan sonra 3 gün ememedi yavrum sütüm gelmedi, o da sarstı onu biraz. ama dün 600 gr almış çıktı şükürBijocum toprak dogum kılosundan cok mu kaybettı ? yenı koydugun fotolarda sankı dogdugu gunkunden daha zayıf gorunuo
teşekkür ederim canımnazar değmesin yavrularınızabijo ve birisi ikinize de geçmiş olsun. biran önce kendinize gelin inşallah.
var olmaz olur mu küçük gelin bakarmış kayınvalideye kayınpedere ablası var abisi var
bebeğime bir çorap bile almadı ilk çocuğa biz bişey yapmayız annenler yapması lazım dedi. annemle babam aldı zaten bütün herşeyimi eşim 500tl verdi sadece o kadar gücüme gittiki
allah kimseye benim yaşadığım hamileliği düşmanıma bile yaşatmasın. hiç yok yere evlerini sattırıp üstünede 25,000tl kredi çektirdiler içini yaptırttılar. sonra da biz burda oturmayız dediler evin eşyalarınnı depoya koydurtup 4 saat uzaklıkta bir tatil beldesinde kiralık dayalı döşeli ev tutturdular oraya gittiler şimdi geliyolar bence orada da yapamıyolar anlıycanız kafayı yedirttiler bana
dahası
annemlerden allah razı olsun herşeyi onlar yaptılar üstüne bu kadar şey alınırmı diye annemin aldıklarına laf ettiler of bir sürü şey şu halimle ölmek bile istedim. eşimi telefonda doldurup ailemin üstüne saldırttılar ah daha ne anlatıyım
Bijocum bizim sarılığımız da daha geçmedi. Bi de o var canımı sıkan ama herkes çok normal diyor. Doktor da önemsemsememişti az seviyede diye ama gözlerinin beyazı hala düzelmedi. Pof.
inanamıyorum yaa. allah sabır versin canım. sen boşver sadece bebeğini düşün. takmamaya çalış
ben de kayınvalidemler varken boğulacak gibiydim. Kendi evimde sıkışmış gibi hissediyordum gittller de rahatladım. Kocacım bana yemek yapıyor saolsun. Şimdi bir haftalığına annem gelecek, en azından ona biraz nazım geçer.
benımkı de yarın gıdıyor yarından sonra çekirdek aılemle mutlu mesut kalacam işalla :) ay ben annemı de ıstemıom onla da atısıom sureklı cıdden kocamdan baska kımseyı ıstmeıorum koca manyagı oldum :))burcucum ben de biliorum ne kadar çok emzirirsem vucüttaki bilrubin o kadar çabuk atılır.
Memelerim emzirmekten sündü sündü...
Ne kadar bilsen de endişe etmemek elinde değil insanın. işte bekliyoruz geçmesini bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?