2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
napıyonuz gacılar?
Öffff bütün gün temizlik vardı evde,neyseki bitti bunaldım çünkü.Ama pırıl pırıl oldu evim,bebeğime hazır Bugünü saymazsak 8 gün kaldı sadece Bakalım ben neler yaşıcam bebeğimle,siz anlatıp duruyosunuz ama tabikide sizin kadar anlamam imkansız yaşadığınız şeyleri,merakla bekliyorum bakalım neler yaşatacak minik bi varlık bana

yasemin bizim henüz gaz sancılarımız başlamadı ama doktorumuz colinox diye bir ilaç yazdı her ihtimale karşğpı. Bir kaşığa 10 damla damlatıp veriyormuşsun. Dene istersen.

diyor Hamilelik (Gebelik) Dneminde Gvenli ecekler-gebelik.org sitesinde. ay ahududu çayi bulamadim ya belki dogumumu baslatir diye içmek istiyorum

Son düzenleme:
Herkese iyi akşamlar, bende dün kontrole gittim nstde sancı çıkmadı kanala da girmemiş. Doktorumda benden ümidini kesti sanırım 9 günlük yatile çıktı Banada hiç doğuracakmışım gibi gelmiyor zaten, sanki hep hamile olarak kalıcam gibi geliyor...

diyor Hamilelik (Gebelik) Dneminde Gvenli ecekler-gebelik.org sitesinde. ay ahududu çayi bulamadim ya belki dogumumu baslatir diye içmek istiyorum

Allah yardımcın olsun senide vaktin dolmuş, banada doktorum hergün yürüyüş yap, merdiven çık ve ilişkiye ara vermeyin dedi semenin içindeki prostoglandin isimli madde normal doğuma yardımcı oluyormuş. Biz o işleri çoktan bıraktığımız için gerçi son önerisini dikkate alamadım, ama sen bir şansını dene istersen...

Kızlar akşamları doğurmayan kasım anneleri olarak toplanılacaktı hani? kimsecikler yok ortalıkta, yoksa herkesler doğurdu da bir ben mi kaldım? (

iyi akşamlar kızlar...

benim de bugun dr kontrolum vardı . bebeğim kanala kısmen girmiş, zaten yürürken bacak aramda agırlık hıssedıyorum artık. haftaya cumartesıye randevu verdı ama bundan sonra heran gelebılır dedı düzenli sancı veya su gelmesi durumda gel hemen dedi. bekleme sürecine girdim bende:))

dogum fotografcısı işini sorduk. hastaneyle anlasmalı bı fotografcı varmıs onu arayıp fiyat sorucaz yarın. dr un sekreterı cekecek fotografcı işi olmazsa:)

herşey yolunda çokk şükür..

Gözünaydın kısmi de olsa kanala girmiş en azından, benimki aşağı inmedi bile doktor aşağı inerse nefes almandan bile hissedersin dedi, sende öyle bir rahatlama oldu mu?

Gözünaydın kısmi de olsa kanala girmiş en azından, benimki aşağı inmedi bile doktor aşağı inerse nefes almandan bile hissedersin dedi, sende öyle bir rahatlama oldu mu?

ben zaten hamılelıgım boyunca pek şikayetım olmamıştı. mide yanmalarım azaldı . benim derdim de vucudumun çok su toplaması ellerim falan çok şişti, yüzüm hariç her yerım şişti::)

ben zaten hamılelıgım boyunca pek şikayetım olmamıştı. mide yanmalarım azaldı . benim derdim de vucudumun çok su toplaması ellerim falan çok şişti, yüzüm hariç her yerım şişti::)

bende de bir dönem ödem olmuştu doktor tuzu, şekeri ve hamurişini kesti Tansiyonumda bazen yükseliyor ama protein çıkmadı çok şükür son idrar tahlilimde. Benim bebek çok yukarda olduğu için nefes alışımı etkiliyor birde yemekten sonra iyice daralıyorum.
Sen çatı muayenesi oldun mu?

selam kızlar benimde kontrolüm vardı değişen birşey yok,sancım çıkmadı sadece bir kere başta 40 oldu ama ben hiç hissetmedim..(livece seninde öyle olmuş)
bebeğim gayet memnundu yine hayatından annecim biz seni bekliyoruz sen ne zaman geliceksin dedim sanki beni duymuş gibi dil çıkardı çok güldük doktorum bu bizimle dalga geçiyor dedi :))))
pazartesi tekrar gidiyoruz 40 haftayı bitiriyorum o gün,eğer bir değişiklik olmazsa yine sancım çıkmaz bir hazırlık görmez ise doktorum artık fazla bekleyemeyiz dedi ama ben bütün ümidimle bekliyorum dilerim oğlum daha fazla bekletmez beni ve bayrama gelir

Canım 20sine randevu verdı o gün bakcak çatıma. Tırsıyorum ama bakalım:S

inşallah en kısa zamanda ve en sağlıklı şekilde gelir bebeğin canım..

Canım 20sine randevu verdı o gün bakcak çatıma. Tırsıyorum ama bakalım:S

benimki de geçen haftaydı o kadar stres yaptımki muayene öncesi tansiyonum 16 çıktı, ama korkulduğu kadar değilmiş çok acımıyor yani, kendini kasmaman gerekiyor
ayrıca benim ilk vajinal muayenemdi şimdiye kadarki o yüzdende çok gerilmiştim

İnşallah fazla bekletmeden kendiliğinden gelir, 40 haftayı geçersen doktor suni sancımı verecek sezeryanamı alacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…