Canım 20sine randevu verdı o gün bakcak çatıma. Tırsıyorum ama bakalım:S
Herkese iyi akşamlar, bende dün kontrole gittim nstde sancı çıkmadı kanala da girmemiş. Doktorumda benden ümidini kesti sanırım 9 günlük yatile çıktıBanada hiç doğuracakmışım gibi gelmiyor zaten, sanki hep hamile olarak kalıcam gibi geliyor...
Kızlar akşamları doğurmayan kasım anneleri olarak toplanılacaktı hani? kimsecikler yok ortalıkta, yoksa herkesler doğurdu da bir ben mi kaldım?(
iyi akşamlar kızlar...
benim de bugun dr kontrolum vardı . bebeğim kanala kısmen girmiş, zaten yürürken bacak aramda agırlık hıssedıyorum artık. haftaya cumartesıye randevu verdı ama bundan sonra heran gelebılır dedı düzenli sancı veya su gelmesi durumda gel hemen dedi. bekleme sürecine girdim bende:))
dogum fotografcısı işini sorduk. hastaneyle anlasmalı bı fotografcı varmıs onu arayıp fiyat sorucaz yarın. dr un sekreterı cekecek fotografcı işi olmazsa:)
herşey yolunda çokk şükür..
ben zaten hamılelıgım boyunca pek şikayetım olmamıştı. mide yanmalarım azaldı . benim derdim de vucudumun çok su toplaması ellerim falan çok şişti, yüzüm hariç her yerım şişti::)
bende bekleyenlerdenim bayramdan sonra pazartesi çağırdı dr inşallah kızım bayramda gelmez dr'muz da çalışmıyormuş
selam kızlar benimde kontrolüm vardı değişen birşey yok,sancım çıkmadı sadece bir kere başta 40 oldu ama ben hiç hissetmedim..(livece seninde öyle olmuş)
bebeğim gayet memnundu yine hayatından annecim biz seni bekliyoruz sen ne zaman geliceksin dedim sanki beni duymuş gibi dil çıkardı çok güldük doktorum bu bizimle dalga geçiyor dedi :))))
pazartesi tekrar gidiyoruz 40 haftayı bitiriyorum o gün,eğer bir değişiklik olmazsa yine sancım çıkmaz bir hazırlık görmez ise doktorum artık fazla bekleyemeyiz dedi ama ben bütün ümidimle bekliyorum dilerim oğlum daha fazla bekletmez beni ve bayrama gelir
bende bekleyenlerdenim bayramdan sonra pazartesi çağırdı dr inşallah kızım bayramda gelmez dr'muz da çalışmıyormuş
İnşallah fazla bekletmeden kendiliğinden gelir, 40 haftayı geçersen doktor suni sancımı verecek sezeryanamı alacak
ben de bayramdan sonraki pazartesi gidicem. o zamana kadar doğmazsa tabi.
saol canım inşallahh...
tam olarak kanala yerleşmeden açılma olmadan suni sancı vermek istemiyor doktorum çok sancılı bir süreç diyor bende istemem,epidural yapılması içinde belirli bir açılma olması gerekiyor o yüzden o saatten sonra şansımı zorlamak istemem sezeryan olur...
benim doktorum da 9 gün yok 8 gün kaldı tabi bugünü saymazsak, ama bana haftaya doğumhaneye gel nst çektir dedi bende oraya gitmişken doğururum belki ebeler eşliğinde:))
İnşallah hayırlı olan zamanda sağlıklı sıhhatli gelirler, bayramda doktorun yoksa başka bir doktor vardır muhakkak zaten normalde de doktor hemen gelmiyormuş baştan ebe ilgileniyormuş belli bir aşamaya kadar...
kanala son anda da girebilir dedi benim dr.um. mesela suyun gelir onunla beraber girer dedi. ama genelde ilk gebelikte önceden girermiş. kanala girmezse zaten sezeryan olurmuş.
kanala son anda da girebilir dedi benim dr.um. mesela suyun gelir onunla beraber girer dedi. ama genelde ilk gebelikte önceden girermiş. kanala girmezse zaten sezeryan olurmuş.
valla bir an önce gelsin diyordum bu sefer de doktoru beklese diyorum. ne istediğimi şaşırdım. gerçi benim ne istediğim önemli değil. kendi istediği zaman gelicek..
doğurmayanlara birşey sormak istiyorum aranızda parise gidenler varmı acaba?
selam arkadaşlar nasılsınız?11.11.2010 günü sezeryanla melisa bebek doğdu.:)zeyn77,nehirday sizler ne durumdasınız şu an geçmişi okuyamıyorum haber vereyim dedim.iyi akşamlar.
selam arkadaşlar nasılsınız?11.11.2010 günü sezeryanla melisa bebek doğdu.:)zeyn77,nehirday sizler ne durumdasınız şu an geçmişi okuyamıyorum haber vereyim dedim.iyi akşamlar.
kızlarrrrrrrrrrrr prensesime kavuştum :) küçücük 2910 gram başta üzüldüm ama önemli olan sağlığı bu gün evimize geldik spinal sezeryan oldum ağrılarım oluyor ama genel anlamda rahattı diyebilirim Allah bekleyen arkadaşlarımızada bu muhteşem duyguyu yaşatsın inşallah doktorum iyiki sezeryan yapmışız boynuna 2 kez kordon dolanmıştı dedi :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?