2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canım 20sine randevu verdı o gün bakcak çatıma. Tırsıyorum ama bakalım:S

tırsıcak bişi yok canım evet o çatala yatmak hiç hoş değil ama öyle çok acımıyor yani,kendini sıkma sadece benim haberim yoktu yapacağından o an söyleyince de bundan korkarsam doğumda ne yaparım diye telkin ettim kendimi :))

benim durumum da aynı. sancı çıkmadı. kanala girmemiş. benim de dr tatile gidiyo. offff.. hiç tanımadığım biri doğurtcak bu gidişle.

Kızlar akşamları doğurmayan kasım anneleri olarak toplanılacaktı hani? kimsecikler yok ortalıkta, yoksa herkesler doğurdu da bir ben mi kaldım? (

11-12 arası toplanıyorduk. ama dün 3 kişi vardı. ben de herkes doğurdu sandm:)

gözünaydın canım. inşallah fazla bekletmez.

ben zaten hamılelıgım boyunca pek şikayetım olmamıştı. mide yanmalarım azaldı . benim derdim de vucudumun çok su toplaması ellerim falan çok şişti, yüzüm hariç her yerım şişti::)

benim de ellerim çok fena. hemen iner mi bu şişlikler acaba? yatınca daha fena oluyor sabahları falan..

bende bekleyenlerdenim bayramdan sonra pazartesi çağırdı dr inşallah kızım bayramda gelmez dr'muz da çalışmıyormuş

ben de bayramdan sonraki pazartesi gidicem. o zamana kadar doğmazsa tabi.

bende bekleyenlerdenim bayramdan sonra pazartesi çağırdı dr inşallah kızım bayramda gelmez dr'muz da çalışmıyormuş

İnşallah hayırlı olan zamanda sağlıklı sıhhatli gelirler, bayramda doktorun yoksa başka bir doktor vardır muhakkak zaten normalde de doktor hemen gelmiyormuş baştan ebe ilgileniyormuş belli bir aşamaya kadar...

İnşallah fazla bekletmeden kendiliğinden gelir, 40 haftayı geçersen doktor suni sancımı verecek sezeryanamı alacak

saol canım inşallahh...
tam olarak kanala yerleşmeden açılma olmadan suni sancı vermek istemiyor doktorum çok sancılı bir süreç diyor bende istemem,epidural yapılması içinde belirli bir açılma olması gerekiyor o yüzden o saatten sonra şansımı zorlamak istemem sezeryan olur...

kanala son anda da girebilir dedi benim dr.um. mesela suyun gelir onunla beraber girer dedi. ama genelde ilk gebelikte önceden girermiş. kanala girmezse zaten sezeryan olurmuş.

benim doktorum da 9 gün yok 8 gün kaldı tabi bugünü saymazsak, ama bana haftaya doğumhaneye gel nst çektir dedi bende oraya gitmişken doğururum belki ebeler eşliğinde:))

valla bir an önce gelsin diyordum bu sefer de doktoru beklese diyorum. ne istediğimi şaşırdım. gerçi benim ne istediğim önemli değil. kendi istediği zaman gelicek..

evet canım ya hayırlısıyla gelsin bebeklerimiz bayramda dr var ama ona muayene olmadığım için yine kendi dr'um olursa çok memnun olurum

kanala son anda da girebilir dedi benim dr.um. mesela suyun gelir onunla beraber girer dedi. ama genelde ilk gebelikte önceden girermiş. kanala girmezse zaten sezeryan olurmuş.

ayyy benim kide henüz kanala girmedi çapraz duruyor :18: gerçi doğuma daha var belli olmaz hayırlısı nasılsa o şekilde gelsin bebeklerimiz

hayırlısı artık canım en sağlıklısı olsun hepimiz için...

valla bir an önce gelsin diyordum bu sefer de doktoru beklese diyorum. ne istediğimi şaşırdım. gerçi benim ne istediğim önemli değil. kendi istediği zaman gelicek..

o gel gitler bende de oluyor canım merak etme,bir yandan biran önce kucağıma almak istiyorum bir yandan çok yaklaştı nasıl olacak diyorum gerçekten son günler çok heyecanlıymış karmakarışık oluyor insan...

selam arkadaşlar nasılsınız?11.11.2010 günü sezeryanla melisa bebek doğdu.:)zeyn77,nehirday sizler ne durumdasınız şu an geçmişi okuyamıyorum haber vereyim dedim.iyi akşamlar.

biz parise gitmiyoruz canım geçen gün doğumu başlattığından bahsettim eşime kızdı bana saçmalama dedi ve konuyu kapattı bir daha açmadım bende,gelecek olduktan sonra kendide gelir,ona bakarsan çatı muayeneside doğumu tetikliyebiliyor diyorlar ama o da olmadı bende :S

doğurmayanlara birşey sormak istiyorum aranızda parise gidenler varmı acaba?

yok canım ne parisi.. unuttuk artık parisi filan.

selam arkadaşlar nasılsınız?11.11.2010 günü sezeryanla melisa bebek doğdu.:)zeyn77,nehirday sizler ne durumdasınız şu an geçmişi okuyamıyorum haber vereyim dedim.iyi akşamlar.

hayırlı olsun canım. maşallah size. normal mi doğdu?

biraz önce seni düşündüm o sabah doğum yaptı herhalde girmedi bir daha dedim...
maşallah canım bebeğine analı babalı büyüsün,gözünaydın...
bende bir değişiklik yok tatlım beklemedeyim halen pazartesi tekrar gidicem,zeyn'ninde sancıları başlamıştı girmedi hiç o da doğum yaptı sanırım sat 8 şubattan bir ben kaldım
fırsat bulduğunda gel ayrıntıları anlat canım,sanada iyi geceler...

kızlarrrrrrrrrrrr prensesime kavuştum :) küçücük 2910 gram başta üzüldüm ama önemli olan sağlığı bu gün evimize geldik spinal sezeryan oldum ağrılarım oluyor ama genel anlamda rahattı diyebilirim Allah bekleyen arkadaşlarımızada bu muhteşem duyguyu yaşatsın inşallah doktorum iyiki sezeryan yapmışız boynuna 2 kez kordon dolanmıştı dedi :18:

doktorda her gittiğimde bana ilişkiye ara vermeyin deyip duruyor biz 2-3 aydır yapmıyoruz zaten dedim niye ben yasaklamadımki dedi aksine tavsiye ediyor yani, doğumu kolaylaştırıyormuş, bende eşime söyledim o da bana kocaman bebek var bilmiyormu dedi bende haberi yok herhalde dedim, kocamı ikna edemedim yani
kendim için bişey istiyorsam namerdim zaten herşey bebek için:))

sana da hayırlı olsun canım. hemen kilo alır o hiç merak etme. darısı başımıza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…