doktorda her gittiğimde bana ilişkiye ara vermeyin deyip duruyor biz 2-3 aydır yapmıyoruz zaten dedim niye ben yasaklamadımki dedi aksine tavsiye ediyor yani, doğumu kolaylaştırıyormuş, bende eşime söyledim o da bana kocaman bebek var bilmiyormu dedi bende haberi yok herhalde dedim, kocamı ikna edemedim yani
kendim için bişey istiyorsam namerdim zaten herşey bebek için:))
selam arkadaşlar nasılsınız?11.11.2010 günü sezeryanla melisa bebek doğdu.:)zeyn77,nehirday sizler ne durumdasınız şu an geçmişi okuyamıyorum haber vereyim dedim.iyi akşamlar.
kızlarrrrrrrrrrrr prensesime kavuştum :) küçücük 2910 gram başta üzüldüm ama önemli olan sağlığı bu gün evimize geldik spinal sezeryan oldum ağrılarım oluyor ama genel anlamda rahattı diyebilirim Allah bekleyen arkadaşlarımızada bu muhteşem duyguyu yaşatsın inşallah doktorum iyiki sezeryan yapmışız boynuna 2 kez kordon dolanmıştı dedi :18:
biz bıak parisi yan yana bile yatmıyoz. hahahaha.. bu gidişle daha doğurmayız o zaman:)
doğurmayan bacılar bütün hazırlıklarınızı tamamladınız mı? hasta bezi işini hemşireye sordum emici külot tarzında olanlar var onlar çok iyi oluyor hem çamaşır hiç kirlenmiyor dedi onlardan alın dedi hastane sadece pamuklu tampon gibi birşey veriyormuş
herşey hazır........
herşey hazır bekliyoruz sadece,ben geceboyu orkid aldım hasta bezi almak istemedim ihtiyaç olursa bakarız çaresine...
ben ev tipi ana kucağı almadım sen aldınmı?
almadım. gerek olursa alıcam. park yatakta yatırıcam önce. sonra karyolasında.
bende park yatak almadım sadece yatak odasına beşik aldık, odada yapmadım zaten taşınma durumumuz var bizim. O yüzden salona koymak için bir tane ev tipi anakucağı almak istiyorum ama onlarda 9 kiloya kadar kullanılıyormuş sanırım
bende eşime emici külot şeklinde olan hasta bezlerinden al dedim oda bana L beden bel bantlı hasta bezi almış bir açtım kocaman bende al sen bunu kendine tak dedim ama çarşaf gibiydi resmen
kocama esofmanının üstünden takayım dedim ona bile büyük geldi:))
bende eşime emici külot şeklinde olan hasta bezlerinden al dedim oda bana L beden bel bantlı hasta bezi almış bir açtım kocaman bende al sen bunu kendine tak dedim ama çarşaf gibiydi resmen
kocama esofmanının üstünden takayım dedim ona bile büyük geldi:))
ahahah koptum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?