2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

biz bıak parisi yan yana bile yatmıyoz. hahahaha.. bu gidişle daha doğurmayız o zaman:)

selam arkadaşlar nasılsınız?11.11.2010 günü sezeryanla melisa bebek doğdu.:)zeyn77,nehirday sizler ne durumdasınız şu an geçmişi okuyamıyorum haber vereyim dedim.iyi akşamlar.

hayırlı olsun canım doğum tarihide çok uyumlu olmuş. Allah analı babalı büyütsün, darısı başımıza hayırlısıyla...

krdln25 gözünaydın canım,gelmiş geçmiş olsun bizde gelelim doğurduk diyelim en kısa zamanda inşallahh...
sağlıkla büyütün maşallahhh

senin miniğinde hayırlı olsun canım sağlıklıysa kilosunu takma tabi. Kordonun dolandığı ultrasonda görülmüyormu acaba, benimde bazen aklıma geliyor öyle şeyler çok korkuyorum Allah korusun bütün bebeklerimizi

doğurmayan bacılar bütün hazırlıklarınızı tamamladınız mı? hasta bezi işini hemşireye sordum emici külot tarzında olanlar var onlar çok iyi oluyor hem çamaşır hiç kirlenmiyor dedi onlardan alın dedi hastane sadece pamuklu tampon gibi birşey veriyormuş

herşey hazır........

herşey hazır bekliyoruz sadece,ben geceboyu orkid aldım hasta bezi almak istemedim ihtiyaç olursa bakarız çaresine...

herşey hazır bekliyoruz sadece,ben geceboyu orkid aldım hasta bezi almak istemedim ihtiyaç olursa bakarız çaresine...

bende eşime emici külot şeklinde olan hasta bezlerinden al dedim oda bana L beden bel bantlı hasta bezi almış bir açtım kocaman bende al sen bunu kendine tak dedim ama çarşaf gibiydi resmen
kocama esofmanının üstünden takayım dedim ona bile büyük geldi:))

almadım. gerek olursa alıcam. park yatakta yatırıcam önce. sonra karyolasında.

bende park yatak almadım sadece yatak odasına beşik aldık, odada yapmadım zaten taşınma durumumuz var bizim. O yüzden salona koymak için bir tane ev tipi anakucağı almak istiyorum ama onlarda 9 kiloya kadar kullanılıyormuş sanırım

burda kullananlar vardı. memnundu çoğu ama bilmiyorum.

allah iyiliğini versin

ahahah koptum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…