2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar ben kaçtım. iyi geceler. doğuramazsak yarın akşam buluşuruz:)

iyi geceler canım...

ay yok nerdeeeeeeeeeeeee, dr a gittik sancim hiç yok arada iki defa 40 oldu sonra yine duzz pehh

16 sinda tekrar gitcem

benimde aynen bir kere 40 oldu hiç hissetmedim bile sonra dümdüzz sancı yok,bende
15'inde pazartesi tekrar gidicemm hayırlısı artık...

ay yok nerdeeeeeeeeeeeee, dr a gittik sancim hiç yok arada iki defa 40 oldu sonra yine duzz pehh

16 sinda tekrar gitcem

Gerçekten ya sen doğurmadıysan ben boşuna beklemeyeyim dermişim birde kızlar erken doğar diyorlar..
benim doktorumun normak doğum için tavsiyelerini okudunmu yürüyüş, merdiven çıkma ve paris seyahati önerdi

Bennur o kadar çok yürüyorum ki inanamazsın,bugün doktordan çıktım yine 40 dakika yürüdüm,evde bile aşağıda bir hareket hissedince ayağa kalkıp yürüyorum hemen ama yok yani çokta takılmamak lazım olursa olur yani...

herseyi anladimda bu paris olayi nedir?

sen önceden duymadın sanırım burdaki bir arkadaş ilişkiyi paris seyahati olarak tanımladı, şu anda kim olduğunu hatırlayamıyorumda(
doktor her gidişimde bana ilişkiye ara vermeyin deyip duruyor öncedende yazmıştım prostoglandin isimli madde normal doğumu kolaylaştırıyormuş :)) yapabilene tabi (

ay hadi ya bende diyorum ne bu paris olayi ahaha ben burnumun dibindeki parise gidemiyom siz nasil gideceksiniz diye dusunuyodum ahaha

ya biz dun iliskiye girdik ama benim vajinam ok aciyo sonra iki gun çekiyom. suanda acayip aciyo yaniyo? esimde korkuyo fazla ilerlemiyo? ole yani

biberiye çayi yada ahududu çayi okudum hatta bi kaç sayfa once yazdim buraya . o geciken dogumlari hizlandiriyormus. ama ahududu çayi bulamadim markette ya

evet çok streste yapmamak lazım oda etkiliyormuş doktor birde yatarken bacağının arasına devamlı yastık koy dedi valla bende dr un her dediğini yapıyorum paris hariç ( acaba o yüzden mi olmuyor, kocamda kızıyor bu doktor aklını bizim özel hayatımızlamı bozmuş diyor :))

ay guldurmyin beni esim uyanacak

ben çıkıyorum kızlar hepinize iyi geceler arada gelin çok sessiz kalıyor sonra topik tabi doğurmazsanız :)))

demek onunda etkisi olmuyor bende o yüzden mi diye düşünüyordum valla daha napsak bilmemki kocama söyleyeyim bari ahududu çayını alsın :))

ben çıkıyorum kızlar hepinize iyi geceler arada gelin çok sessiz kalıyor sonra topik tabi doğurmazsanız :)))

iyi geceler canım evet çok sessiz gerçekten doğuranlarda bebişleriyle ilgileniyorlar sanırım, benimse ne ilgilenecek bir bebişim, ne de benimle ilgilenen bir kocam var (

tek dogurmayan ben degilmisim:) 40. haftadayim ve hala sancim yok.doktorum 16 sinda gel dedi,her seferinde bi sey olur diye umitle gidiyorum ama nafile son zamanlar beklemek daha da zor.

tek dogurmayan ben degilmisim:) 40. haftadayim ve hala sancim yok.doktorum 16 sinda gel dedi,her seferinde bi sey olur diye umitle gidiyorum ama nafile son zamanlar beklemek daha da zor.

neyse bende en azından 40. haftaya kadar bekleyeyim bari, sende tavsiyeleri bir değerlendir, faydası olur belki umut dünyası işte....
Allah hepimize hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin...

Ben de yatayım bari kocamın senfoni orkestrası başlamıştır kaçırmayayım :))
herkese hayırlı geceler...

helloooo gelebildim sonunda
ne var ne çok kimler doğurdu napıyonuz aklım sizde kaldı
ben 9 kasımda dehama kavuştum darısı bekleyenlerin başına
malesef normal doğum yapamadım gerizekalı hastane ve nöbetçi doktor yüzünden
ki suyum gelerek hastaneye gitmeme rağmen
ama çok şükür bende bebeğimde çok iyiyiz
3340 gr
48 cm aşkım sevgilim
bugün ilk kontrolümüz vardı sadece 40gr vermişiz
sarılığımızda yok çok şükür
meme manyağı kesildi başımaa inek modunda dolanıyorum
neyse buralardayım artık
bekleyenleride rabbim tez zamanda kavuştursun bebebişlerine

canım benim tekrar gözün aydın Allah analı babalı büyütsün maşallah oğluna
sezeryanı nasıl oldun genel, spinal, epidural??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…