tek dogurmayan ben degilmisim:) 40. haftadayim ve hala sancim yok.doktorum 16 sinda gel dedi,her seferinde bi sey olur diye umitle gidiyorum ama nafileson zamanlar beklemek daha da zor.
helloooo gelebildim sonunda
ne var ne çok kimler doğurdu napıyonuz aklım sizde kaldı
ben 9 kasımda dehama kavuştum darısı bekleyenlerin başına
malesef normal doğum yapamadım gerizekalı hastane ve nöbetçi doktor yüzünden
ki suyum gelerek hastaneye gitmeme rağmen
ama çok şükür bende bebeğimde çok iyiyiz
3340 gr
48 cm aşkım sevgilim
bugün ilk kontrolümüz vardı sadece 40gr vermişiz
sarılığımızda yok çok şükür
meme manyağı kesildi başımaainek modunda dolanıyorum
neyse buralardayım artık
bekleyenleride rabbim tez zamanda kavuştursun bebebişlerine
ya bu cocuk emzıge nasıl alıscak allah aşkına 3 metre oteye tukuruyo emzıgı ya :S oglum tam ıstedıgım gıbı emzık sevmeyen bı cocuk olmuş ne kdr dua ettıysme aferın bana :S
günaydın kızlar sabah yine gaz sancımız tuttu uykusuzluktan gözlerim batıyor valla.. masalımın bugün banyo günü kayınvalidemi cağıracağım belki o arada biraz uyurum...
kızlar selammm 10 kasım da 2800 gr 50 cm boyunda doğdu doğukan dört günden beri uykusuz haldeyimilk önceleri sütüm gelmedi doğukan emmedi tam 16 saat emdirmeye uğraştım heryerden baskı geldi mama verelim dediler direttim emicek dedim en sonda doğukan beslensin diye bir defa verdik kaşıkla mama ama sonra verdirmedim kimseye ortamlar gerildi doğukan aç en sonunda zaferi ben kazandım doğukan emmeye başladı sütümde yavaş yavaş indi :):) şimdi iyiyiz geceleri uykumuz yok daha çok gündüz uyuyoruz bende o uyudukça dinleniyorum çok internete giremiyorum geçmişide okuyamadım doğum yapan arkadaşlar varsa hepsini tebrik ediyorum :)
kızlar selammm 10 kasım da 2800 gr 50 cm boyunda doğdu doğukan dört günden beri uykusuz haldeyimilk önceleri sütüm gelmedi doğukan emmedi tam 16 saat emdirmeye uğraştım heryerden baskı geldi mama verelim dediler direttim emicek dedim en sonda doğukan beslensin diye bir defa verdik kaşıkla mama ama sonra verdirmedim kimseye ortamlar gerildi doğukan aç en sonunda zaferi ben kazandım doğukan emmeye başladı sütümde yavaş yavaş indi :):) şimdi iyiyiz geceleri uykumuz yok daha çok gündüz uyuyoruz bende o uyudukça dinleniyorum çok internete giremiyorum geçmişide okuyamadım doğum yapan arkadaşlar varsa hepsini tebrik ediyorum :)
aranızda bizim gibi gaz sancıları ceken var mı tavsiye edebileceğiniz birşey var mı.. almanyadan sap diye bir ilaö getirtiğiyorum türkiye de de varmış ama deneyenler almanyaada ki daha iyi diyor almanyada yasayan arkadaşlar deneyen var mı
kızlar merhaba,
sonunda kulube girebildim.
9 kasım günü sezeryan doğum (genel anestezi) ile kızımıza kavuştuk.
kızım 3330 gr doğdu, boyu 50 cm,
38+4 haftamızda doğum gerçekleşti.
annelik harika bir duygu imiş. hele bizim için 2 yıl süren bir tedaviden sonra gelen bir mucize sude senamız. hala anne olduğuma inanamıyorum, anneciğim diyeceği günü iple çekiyorum.
benim en hayatta aldığım en güzel hediye. benim doğum günüm 10 kasımdı, kızımda 9 kasımda gelerek en değerli hediyem oldu. canım benim.
allah isteyen her kese nasip etsin,
allah herkesin bebeğini analı babalı büyütsün, sağlık sihhat versin, tüm bebeklerin bahtı açık şansı bol olsun.
allah herkesin bebişine ömür versin.
bebişlerimize iyi bakalım anneler.kolay gelsin anneler.
helloooo gelebildim sonunda
ne var ne çok kimler doğurdu napıyonuz aklım sizde kaldı
ben 9 kasımda dehama kavuştum darısı bekleyenlerin başına
malesef normal doğum yapamadım gerizekalı hastane ve nöbetçi doktor yüzünden
ki suyum gelerek hastaneye gitmeme rağmen
ama çok şükür bende bebeğimde çok iyiyiz
3340 gr
48 cm aşkım sevgilim
bugün ilk kontrolümüz vardı sadece 40gr vermişiz
sarılığımızda yok çok şükür
meme manyağı kesildi başımaainek modunda dolanıyorum
neyse buralardayım artık
bekleyenleride rabbim tez zamanda kavuştursun bebebişlerine
kızlar merhaba,
annelik harika bir duygu imiş. hele bizim için 2 yıl süren bir tedaviden sonra gelen bir mucize sude senamız. hala anne olduğuma inanamıyorum, anneciğim diyeceği günü iple çekiyorum.
benim en hayatta aldığım en güzel hediye. benim doğum günüm 10 kasımdı, kızımda 9 kasımda gelerek en değerli hediyem oldu. canım benim.
allah herkesin bebeğini analı babalı büyütsün, sağlık sihhat versin, tüm bebeklerin bahtı açık şansı bol olsun.
kızlar merhaba,
Allah anali babali buyutsun,hayirli omurler versin canim. ne guzel sende kavustun bebegine :)
ay benim gunum geçecek nerdeyse benim kizim niye gelmiyor yaaaaaaa :84::84::84:
ayyyy ne guzelll benimde dogum gunum 17 kasimda. acaba kizim benim dogum gunumdemi gelcek yoksa :)
Allah anali babali buyutsun seninkinide ,hayirli omurler versin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?