2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar ben yine saatlerdir ayaktayım iyice gece kuşu oldum deli miyim neyim gündüzde uyumuyorum
bugünlerimi çook arayacağımı biliyorum ama neyse
hepinize iyi geceler ya da iyisabahlar mı desem

aslı delı mısın dıvane mısın, dogurduktan snr bak ıstesen de uyuyamıcaksın ben de saatlerdır ayaktayım valla gozlerım fecı vazıyette

tek dogurmayan ben degilmisim:) 40. haftadayim ve hala sancim yok.doktorum 16 sinda gel dedi,her seferinde bi sey olur diye umitle gidiyorum ama nafile son zamanlar beklemek daha da zor.

iste benimle ayni olan biri, bende 40+5 haftamdayim hala bekliyoruz, ne sanci ne nisan hiç bisi yok. banada 16 sinda gel dedi DR. 16 sina kadar dogmazsa suni sanci isteme hakkim varmis. 16 sindan sonra hergun gidecekmisim.

ya bu cocuk emzıge nasıl alıscak allah aşkına 3 metre oteye tukuruyo emzıgı ya :S oglum tam ıstedıgım gıbı emzık sevmeyen bı cocuk olmuş ne kdr dua ettıysme aferın bana :S

günaydın kızlar sabah yine gaz sancımız tuttu uykusuzluktan gözlerim batıyor valla.. masalımın bugün banyo günü kayınvalidemi cağıracağım belki o arada biraz uyurum...

Alah anali babali buyutsun canim. ya bu turkiye niye boyle ya, yurtdisinda olmuyor boyle seyler çok sukur. Neyse sag saglim kucaginda bebegin.
insaallah bizimkilerde gelir.

kızlar selammm 10 kasım da 2800 gr 50 cm boyunda doğdu doğukan dört günden beri uykusuz haldeyim ilk önceleri sütüm gelmedi doğukan emmedi tam 16 saat emdirmeye uğraştım heryerden baskı geldi mama verelim dediler direttim emicek dedim en sonda doğukan beslensin diye bir defa verdik kaşıkla mama ama sonra verdirmedim kimseye ortamlar gerildi doğukan aç en sonunda zaferi ben kazandım doğukan emmeye başladı sütümde yavaş yavaş indi :):) şimdi iyiyiz geceleri uykumuz yok daha çok gündüz uyuyoruz bende o uyudukça dinleniyorum çok internete giremiyorum geçmişide okuyamadım doğum yapan arkadaşlar varsa hepsini tebrik ediyorum :)

kızlar merhaba,
sonunda kulube girebildim.
9 kasım günü sezeryan doğum (genel anestezi) ile kızımıza kavuştuk.
kızım 3330 gr doğdu, boyu 50 cm,
38+4 haftamızda doğum gerçekleşti.

annelik harika bir duygu imiş. hele bizim için 2 yıl süren bir tedaviden sonra gelen bir mucize sude senamız. hala anne olduğuma inanamıyorum, anneciğim diyeceği günü iple çekiyorum.

benim en hayatta aldığım en güzel hediye. benim doğum günüm 10 kasımdı, kızımda 9 kasımda gelerek en değerli hediyem oldu. canım benim.

allah isteyen her kese nasip etsin,
allah herkesin bebeğini analı babalı büyütsün, sağlık sihhat versin, tüm bebeklerin bahtı açık şansı bol olsun.
allah herkesin bebişine ömür versin.
bebişlerimize iyi bakalım anneler.kolay gelsin anneler.

aranızda bizim gibi gaz sancıları ceken var mı tavsiye edebileceğiniz birşey var mı.. almanyadan sap diye bir ilaö getirtiğiyorum türkiye de de varmış ama deneyenler almanyaada ki daha iyi diyor almanyada yasayan arkadaşlar deneyen var mı

ya bu cocuk emzıge nasıl alıscak allah aşkına 3 metre oteye tukuruyo emzıgı ya :S oglum tam ıstedıgım gıbı emzık sevmeyen bı cocuk olmuş ne kdr dua ettıysme aferın bana :S

canim bi yerde okudum bebek kendi emzigini kendi seçermis. o yuzden bir kaçtane farkli emzik alinki hangisini tutarsa ona verin yaziyor. kendi sutunede batir biraz oyle ver

günaydın kızlar sabah yine gaz sancımız tuttu uykusuzluktan gözlerim batıyor valla.. masalımın bugün banyo günü kayınvalidemi cağıracağım belki o arada biraz uyurum...

gunaydin canim. emerken çok hava yutuyor bebisler normal gaz sancisi ya. bende dun çok kestane yedim acayip gazim var. biride benimkini çikartsa

gözün aydın canım.
allah uzun ömür versin, analı babalı büyütsün, bahtı açık şansı bol olsun.

hayırlı olsun canım allah analı babalı büyütsün hoşgeldin uykusuzlar kervanına:93:

hayırlı olsun canım iyi olmanıza cok sevindim

gözün aydın canım
allah bağışlasın, uzun ömür versin, analı babalı büyütsün

Allah anali babali buyutsun,hayirli omurler versin canim. ne guzel sende kavustun bebegine :)
ay benim gunum geçecek nerdeyse benim kizim niye gelmiyor yaaaaaaa :84::84::84:

ayyyy ne guzelll benimde dogum gunum 17 kasimda. acaba kizim benim dogum gunumdemi gelcek yoksa :)

Allah anali babali buyutsun seninkinide ,hayirli omurler versin canim

hayırlı uğurlu olsun bebeişleriniz gözünüz aydın.. anneler kulübüne hoşgeldiniz, uykusuz geceler başladı hadi bakalım :))

yasemin bizim de gaz sorunumuz oluyo ve yapcak bısı yok anladıgım kadarıyla sureklı ayakta gaz cıkartma modundayız çiğ sebze, ozellıkle yeşillik yememelısın salata fln, ayrıca portakal greyfurt gaz yapıomuş, baklagıllerden zaten uzak durcaksın.. senın de kendını usutmemen lazım bebişin de ozellıkle ayakları hep sıcak olmalıymış.. zync mıdır nedır bı damla damlatıorum gunde ıkı sefer baska da bısı yok

Allah analı babalı büyütsün chileck ve figen. Bebekleriniz ve yeni sorumluluklarınız hayırlı olsun.. :) Allah yardımcınız olsun..

vakti gelince hayırlısı ile sağ salim gelsin de güzelim, en güzel hediye olacak o sana emin ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…