2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hepinize çok tşk ederim arkadaşlar gözlerim çok acıyordoktor dnlenecek sin dedi ama nerdeee yemin edereim çarşambadan beri toplam beş saati geçmemiştir uyku şimdi hepinizi öpüyorum doğukan uyandı fırsat buldukça gelicem öpüyorum sizi :)

doğum yapan arkadaşları tekrar tebrik ediyor kutluyorum:) doğum yapacak arkadaşlarada hayırlı doğumlar diliyorum sağlıklı gelsin bebişler

vakti gelince hayırlısı ile sağ salim gelsin de güzelim, en güzel hediye olacak o sana emin ol.

insaallah ama gunu geçerse diyede korkuyorum çunku bebek ilk kakasini yapabilir karnimda zehirlenebiliriz Alah korusun. birde eltimin ilk bbegi gunu geçtigi için dogarken öldü korkuyorum

Alah kolayliklar versin

tebrikler canım,Allah analı babalı büyütsün sağlıkla inşallah

senide tebrik ediyorum yavrunuza kavuştunuz ne güzel ,Allah analı babalı büyütsün darısı başımıza

hayırlı olsun canım,sağlıkla büyüsün inşallahkaç haftalıktı doğum,neden sezeryana aldılarki?

aynen burcucum zinco bende kullanıyorum ama işe yaramıyor malesef 3 ay böyleyiz... uykusuzluktan gözlerim batıyor bide artık yalnızım yemek yapmak ev işi yapmak ta lazım offfffffff

yasemin dün yazmıştım okumadın sanırım. doktorumuz colinox diye bir ilaç yazdı. Bizim henüz ihtiyacımız olmadı. Bir dene istersen. Geçiriyormuş.

ilona,figen,chileck bebişlerinize kavuşmuşsunuz maşallahhh,analı babalı büyüsün sağlıkla
darısı biz bekleyenlerin başına...gazsız sağlıklı bebekler olsunlar inşallah...

aynen burcucum zinco bende kullanıyorum ama işe yaramıyor malesef 3 ay böyleyiz... uykusuzluktan gözlerim batıyor bide artık yalnızım yemek yapmak ev işi yapmak ta lazım offfffffff

bız de yalnızız artık yaşasınnnnn yasemıncım bu veletlerın anaları bızız mrk etme ustesınden gelırız yalnız da olsak :) bızım sımdılık cok aşırı degıl o damla yeterlı gelıo sayılır bakalım sıddetlenırse doktor ne onerıcek

prop sana geçen günde yazmıştım okudun mu bilmiyorum ama demir belki damaklı olduğu için almıyor olabilir mi emziği ben anne memesiyle aynı uç emzik aldım öyle tavsiye ettiler damaklı alma dediler,arkadaşımın bebeğide sadece avent 0-3 anne göğüs uçuna benzeyenini almış...

selam kızlar
chileck45 figen hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün

kızlar bizim gaz sancımız için doktor om-x diye bir şurup verdi bitkisel 4 çay kaşığı günde sanki baya rahatlattı nettede baktım epey tavsiye ediliyor bi deneyin bakalım

bu arada kızım dünden beri kusuyor bazen çok bazen az offf sinir oldum 2 dakka yanlız bırakamıyorum korkudan

yarın sabah doktor kontrolümüz var biran önce sabah olsun yaaa

okumadım cnm gormedım gecmısı okumaya vaktım olmuo :))
olabılır ama doktorun onerdıgı emzıge alsıtırmak ıstıorum o yuzden zorluorum en fazla 7 dk tuttu agzında smdıye kdr :) sonuna kdr zorlıcam bu emzıkle ama almazsa dıgerleırnı denmeye baslıcam dogru dıosun emzıgı kendılerı secıo ne de olsa

sema yan yatma yastığıyla yatır beklemen gerekmez başında kussa da.. cok emdıyse kusuo olabılır balık gıbı bunlar doyduklaırnı bılmıolar bence :))

nahır vallla işalla dıyım ne dıyım :) bı de emzık almamıstım bıle vermıcem cocuguma alısmasın demıstım, doktor mutlaka emzık lazım bu cocuga deyınce tıpımı gormen lazım :))

nahır vallla işalla dıyım ne dıyım :) bı de emzık almamıstım bıle vermıcem cocuguma alısmasın demıstım, doktor mutlaka emzık lazım bu cocuga deyınce tıpımı gormen lazım :))

evet tahmin edebiliyorum çünkü hiç vermek istemiyordun emzik okumuştum daha önce,bende hiç istemiyorum emzik beyine tokluk hissi gönderiyormuş ve bebekler iştahlı olmuyormuş ama aldım yinede ne olur ne olmaz diye mecbur kalırsam vericem bende...

prop yazmıştım benimki de almıyodu yavas yavas almaya başladı valla ne iyi bişeymiş. evde duruyodu ama kullanmak aklıma gelmemişti. annem ısrar et alır dedi hakat öyle oldu. tam almasa da kurtarıcı olmaya başladı bile..

bijo pes etmeyecem valla uykuya dalarken alsa agzına 10 dk tutsa o bıle yeter :) ama mıllet bala pekmeze fln batırıp verıomuş ben boş verıorum kendı sutum dısında bısıyın tadını almadın deyı bakalım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…