hadi gözün aydın canım,bende şimdi aklımdan geçirdim sayfaya geldim sorucaktım...ay göbeğimiz düştü şükürler olsun
bijo pes etmeyecem valla uykuya dalarken alsa agzına 10 dk tutsa o bıle yeter :) ama mıllet bala pekmeze fln batırıp verıomuş ben boş verıorum kendı sutum dısında bısıyın tadını almadın deyı bakalım :))
darısı başımızaay göbeğimiz düştü şükürler olsun
Ohhhh gözün aydın prop darısı bize:))ay göbeğimiz düştü şükürler olsun
Selam arkadaşlar...uzun bir süre intrenetim arızalıydı daha sonrada doğum yaptım ve bir hafta hastanede yattım sizleri özledim ve merak ettim...
Gözün aydın senin de hayırlı olsun bebeğin:)Selam arkadaşlar...uzun bir süre intrenetim arızalıydı daha sonrada doğum yaptım ve bir hafta hastanede yattım sizleri özledim ve merak ettim...
Selam arkadaşlar...uzun bir süre intrenetim arızalıydı daha sonrada doğum yaptım ve bir hafta hastanede yattım sizleri özledim ve merak ettim...
Ah canmım inşallah ya düşsün artık içim acıyor onu gördükçe.Gerçi onun canını yakmıyormuş ama olsun:)Düşse artık bayağı kurudu parça parça bişeyler düşüyor kapkara bişey oldu ama bakalım :Saso sızınkı de durmuş epey 11 gun olmuş :) asya ayrılamıo demek kı senden :) işalla sızınkı de duser en kısa surede..
aso bısı sorcam ben doktora sormayı unuttum muayeneye gıttıgımde telefon acıp sorulmayacak kdr da sacma bı konu :) aralıga kdr da kontrolum yok.. agdayı ne zmn yaptırabılırmısız sordun mu sen hıc doktoruna ? :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?