2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba arkadaşlar,güzel bir pazar günü olsun hepimize.
Figen,ilona,chilek gözünüzaydın,allah analı babalı büyütsün

ya arkadaşlar benim bebek biraz daha indi aşağıya bugün,çok net anlıyorum. Hem göğüsaltım boş hemde sürekli mesanemde bir baskı,rahat rahat kalkamıyorum ayağa hemen çişim geliyo gibi oluyo,hemen doğurmam dimi aşağıya inince? Yaa çok korkuyorum gününden önce gelecek diye,deneyimli arkadaşlar bana bi cevap verbilirmi,bebek aşağıya indikten ne kadar sonra doğuyo genelde?

Son düzenleme:
kızlar farkındamısınız neredeyse herkes sezaryanla doğum yapıyor normal doğum yapan çok az,bakalım biz ne olacağız:26:

balı sakın verme 1 yaşından önce tehlikeli solunum durmasına bile neden olabirmiş allah korusun

ay göbeğimiz düştü şükürler olsun
darısı başımıza
dün doktor az kalmış bu hafta düşer dedi ama bakalım

iloş ben senden once dogurdumdu ama sıranı bekle :) ısalla en kısa zamanda duseer cnm sızınkı de bu kdr bekletmez bızım sıpa gıbı

selam kızlar napıyosunuz bakalım.Kocam döndü istanbula bakalım biz de haftasonu döneriz herhalde.2 haftayı 1 haftaya düşürdüm evimi özledim evimde ailemle olmayı özledim valla billa

selam kızzlarr
ben daha doğurmadımmmmm :95::95:
arada sancım oluyor pööffff
Allahtan eşim evde artık . yarın nst gircem bakalım
çok az kaldık doğurmayanlar olarakk ...
doğuranlar olmuş baya Allah analı babalı büyütsün sağlıkla yavrularınızı inşallahhh
hepinizin bebişine maşalllahhh

Selam arkadaşlar...uzun bir süre intrenetim arızalıydı daha sonrada doğum yaptım ve bir hafta hastanede yattım sizleri özledim ve merak ettim...

aso sızınkı de durmuş epey 11 gun olmuş :) asya ayrılamıo demek kı senden :) işalla sızınkı de duser en kısa surede..

aso bısı sorcam ben doktora sormayı unuttum muayeneye gıttıgımde telefon acıp sorulmayacak kdr da sacma bı konu :) aralıga kdr da kontrolum yok.. agdayı ne zmn yaptırabılırmısız sordun mu sen hıc doktoruna ? :))

Ah canmım inşallah ya düşsün artık içim acıyor onu gördükçe.Gerçi onun canını yakmıyormuş ama olsun:)Düşse artık bayağı kurudu parça parça bişeyler düşüyor kapkara bişey oldu ama bakalım :S
Aaa ne saçması kız gayet güzel bir soruymuş:) Benim de hiç aklıma gelmedi ya şuan temiz ya :S ama bir şeyolcağını sanmam dikiş yerinden uzak yerini aldırabiliriz bence.Benim daha çıkmadı bence 40ım dolana kdr anca çıkar gibi.

slmmmlar
bizimde cuma günü kontrolümüz vardı 3400 gr ve 52 cm olmuşuz çok sevindim
dr umuz hergün yarım saat dışarı çıkmamızı önerdi
bu dönemde dışarı çıkarılan bebeklerin gelişim farkı 3-4 yaşında çok belirgin belli oluyormuş
göz çapakları için damla verdi
gaz içinde damla verdi dün akşam 3 saat süren bir gaz sancımız vardı uyuyamadı oğluşum gece zar zor uyuttum
ayrıca dr umuz dedi ki gaz yapar diye bazı gıdaları almamazlık yapma dedi
şimdi bebek alıcı konumda ne yersen ye sütünü alır aromaları süte geçer ama bebek seçici olmaz dedi
3 aydan sonra seçiciciliği başlar ve gaz yapar diye yemediklerinden yemeye başladdığında aromaları süte geçer bebek tadlara alışkın olmadığı için sütten uzaklaşmaya başlar dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…