- 15 Haziran 2009
- 6.999
- 57
- 158
saol barays, bı ara sonsuza kadar kalacagını dusunmustum
Hayırlı olsun barays bebeğin senin de:) Benim kanamam dün durdu gibiydi akşama tekrar başladı.bayağı azaldı bitcek gibi.Aman bitsin artık sıkıldım off.Hiç özlememişim ped takmayı:skızlar birşey kanamalarınız ne durumda?
Hayırlı olsun barays bebeğin senin de:) Benim kanamam dün durdu gibiydi akşama tekrar başladı.bayağı azaldı bitcek gibi.Aman bitsin artık sıkıldım off.Hiç özlememişim ped takmayı:s
Kasım sonuna çıkar herhalde benim de bu kanamalar olduğu müddetçe hormonlar tavan yapıcaktır zaten.Hiç aklıma gelmedi cuma kontrole gitmiştim bilsem sorardım valla:Saso benım de daha tam cıkmadı tabı de kasım sonu tam gıtmelık olur :)) o arada doktor kontrolune gıtcek olan olursa sormasını rıca ederız artıkın :))
barays benım kanamam gunde bır en kucuk boy orkıd degıstırıorum resmen ve yarısını bıle doldurmuyo :S bu kdr azalcagını dusunmemıstım ben.. bı sbh bı aksam degıstırıorum bazen kan bıle olmuyo
Çok sağol canım.Ben doktora sormuştum kanamayı cuma günü.Bir gün çok olur bir gün az olur bir gün belki hiç olmaz onlar seni telaşlandırmasın dengesizleşebilir dedi.Bitsin diye ümitle bekliyorum.Dün yol boyunca rahattım hiç olmadı bitti sandım bir an ama bitmemiş.Bir de çok pimpirikliyim ben sürekli bir şey olmasa da değiştriyorum rahatsız ediyor beni :S bir de günde kaç kez duşa giriyorum kanama yüzünden kendimi kötü hissediyorum diye. bitsin kanamalar vallasağol tatlım senin kızında hayırlı olsun sağlıkla büyür inş.
benimde çok azalmıştı ama 2 gündür çok arttı o yüzden sordum
bal pekmez mi yuh o kadar da değil :Sbijo pes etmeyecem valla uykuya dalarken alsa agzına 10 dk tutsa o bıle yeter :) ama mıllet bala pekmeze fln batırıp verıomuş ben boş verıorum kendı sutum dısında bısıyın tadını almadın deyı bakalım :))
oh hadi hayırlı olsun. hemen yıka demiri, valla içim gidiyodu :))ay göbeğimiz düştü şükürler olsun
Benim kalmadı göbeğim çoktan gitti hepsi.Rahim de küçülmüş içi de tertemiz bir şey kalmamış dedi doktor.Şmdi sadece dikiş yerimde çıkıntı gibi şişlik var o da zamanla geçicek dedi doktor.karnım çok yumuşak kaslarım da hemen toparlanır inşallah.Karnım çok yumuşak garipgeliyor neyse ki düzelcekmiş.benim hala fazla kanamam ama sanki kanamayla göbeğim günden güne küçülüyor. bu kadar kısa sürede göbeğimin gideceğini beklemiyordum hem de korse falan takmadan. bakalım ne zaman sona ererecek kanama merak ediyorum.
ne manyağım ya oğlum uyusa diye gözünün içine bakıyorum. çocuk uyunca da özlemeye başlıyorum. tuhaf bir şey manyak oldum manyak iyice.
ay bijocum sen de mi:) ben de geçen doktora giderken içim gitti kızımı özledim eve gelir gelmez kokladım hemen.kokusunu özlüyorum resmen ya cimcimenin:)geçen gün kocamla keşke daha önceden yapsaymışız bunu diyebirisi hiç manyağım deme. az önce üzerime bişeler almaya gittim valla oğlumu çok özledim. evde durmayan ben evden çıkmak istemez oldum :S sanırım toprakla çıkana kadar bu böyle olcak..
benim kanamam çoook azaldı. zaten kontrolde dr rahimin baya küçülmüş oğlun iyi emiyor di mi dedi :) ama göbeğim var hala biraz. onun için de bugünden itibaren korse takmaya başladım..
Benim midem bulanmıyor ama arada terliyorum.İlk günler su gibi oluyordum şimdi olmuyorum.arada terliyorum o kadarbijocum ıkı gun sonra yıkıcam dustukten ıkı gun sonra yıkayın dıolar..
kızlar pekı bısı sorcam, sızın de mıdenız bulanıo mu garıp bı sekılde ozellıkle emzırırıken mıdem bulanıo benım salgılann bı hormondan fln heralde.. bı de terlıo musun deli danalr gıbı, su gıbıyım ben her daım(
valla benimki de söyledi aynı şeyi 5 yıl nie beklemişiz diye :) kısmet dedim..ay bijocum sen de mi:) ben de geçen doktora giderken içim gitti kızımı özledim eve gelir gelmez kokladım hemen.kokusunu özlüyorum resmen ya cimcimenin:)geçen gün kocamla keşke daha önceden yapsaymışız bunu diye
yok benimki bulanmıo ama emzirmeye başlar başlamaz çok susuyorum :S ama her seferinde bu böyle. bi de terliyorum ben de çok..bijocum ıkı gun sonra yıkıcam dustukten ıkı gun sonra yıkayın dıolar..
kızlar pekı bısı sorcam, sızın de mıdenız bulanıo mu garıp bı sekılde ozellıkle emzırırıken mıdem bulanıo benım salgılann bı hormondan fln heralde.. bı de terlıo musun deli danalr gıbı, su gıbıyım ben her daım(
ayy aynen valla üzülüyorum emzik alınca, sanki kandırıyomuşum gibi. o yüzden sadece karnının cok tok olduğundan emin olduğumda veriyorum o zaman bile üzülüyorum üff.. zaten alıyo dediğim memeyi de attı az önce bir türlü veremedim geri.bijo aslında ben de özel bir meme almıştım mem ucuna benzer olanlarından. hemen kaptı ilk denememde fakat ben vermekte kararsızım. o memeyi boş boş çekince içim gidiyor. çocuğu kandırıyormuşum gibi geliyor cokcok diye süt gelecekmiş gibi çekince kıyamıyorum.
hey yavrum hey bi zamanlar dolup taşan topiğe neler olmuş böyle:97:
Demir bey saatlerdir ağlıyor ben onla uğraşıyorum valla uyusa ben de zıbarıp yatcam azıcık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?