allah yardımcınız olsunnn
karnına, altına bi daha bak gazıda olabilir çok zor seni anlayabiliorum.oğlum hastaneden çıkarttığuımızda evde çok ağlamıştı tabi bende onlaaa sen sakın bu hatayı yapmaa çareler bulmaya çalışş inşş uyurr( teşekkür ederim.. şu an ana kucagına koydum titreşimi açtım ağzına emzği tıktım elımle tutuyorum ama ıteklemesın dıye zorluyorum yanı bı de bebek cd sı koydum ama hala mızırdıyo uyumayı gectım susmuyo bıle yanı ay napcamı şaşırdım valla
ay göbeğimiz düştü şükürler olsun
Selam arkadaşlar...uzun bir süre intrenetim arızalıydı daha sonrada doğum yaptım ve bir hafta hastanede yattım sizleri özledim ve merak ettim...
celisuenis naberr
doğurmadınmı sendeee :92:
Demir bey saatlerdir ağlıyor ben onla uğraşıyorum valla uyusa ben de zıbarıp yatcam azıcık
hayirli olsunnnn, çok sukur dusmus artik rahat rahat yikarsin :)
Allah anali babali buyutsun hadi hayirlisi gule gule buyut :)
yok canim nerdeeeeee bekliuorum hala sali randevum var bakalim nolcek.
Selam arkadaşlar...uzun bir süre intrenetim arızalıydı daha sonrada doğum yaptım ve bir hafta hastanede yattım sizleri özledim ve merak ettim...
maş 41haftandasınnn nasıl sabrettein o kadar maşş sanaa.benim eller ayaklar şişti 2doğumum eşim dio buğün gdelim alalım artık diee sana helal olsunn
slm anneler nasınız.doğurmayan kaldı mı.uzun süredir girmiyodum.bende doğurdum.12.11.2010 da normal doğumla.oğlumu kucağıma.aldım.çok süpriz bi normal doğum oldu:)ev kalabalık kaçıyorum şimdi ayrıntıları yazarım daha sonra.İYİ AKŞAMLAR.
normal olsun diye bekliyoruz iste. 16 sindan sonra suni sanci ile normal dogum yaptircak hastane
slm anneler nasınız.doğurmayan kaldı mı.uzun süredir girmiyodum.bende doğurdum.12.11.2010 da normal doğumla.oğlumu kucağıma.aldım.çok süpriz bi normal doğum oldu:)ev kalabalık kaçıyorum şimdi ayrıntıları yazarım daha sonra.İYİ AKŞAMLAR.
Hayırlı olsunnn bebeğin:)slm anneler nasınız.doğurmayan kaldı mı.uzun süredir girmiyodum.bende doğurdum.12.11.2010 da normal doğumla.oğlumu kucağıma.aldım.çok süpriz bi normal doğum oldu:)ev kalabalık kaçıyorum şimdi ayrıntıları yazarım daha sonra.İYİ AKŞAMLAR.
Çok geçmiş olsun cnm ya şükür ki bir şeyi yokmuş.selaaammm
ilk acil servis ziyaretimiz gerçekleşti
kızım çok kusunca dayanamadım fakültenin acil servisine götürdüm sarılığı için kan almadılar allahtan baktı çok yok dedi idrar tahlilimizde enfeksiyon çıkmıştı hani perşembe şimdi yine verdik tertemiz çıktı çok şükür kusmasıda normalmiş olu böyle dedi doktor çok güzel muayene etti herşey normal dedi kilo alımıda iyiymiş ilaç filan vermedi hadi evinize güle güle dedi içim rahatladı ama annemden ablamdan kocamdan kocaman fırça yedim ama olsun içim rahatladı sabahta doktora götürcektim götürmiycem gerek yok dedi acildeki doktor 15 gün sonra muayene ettir yeter dedi
kuzumu yıkadık yağladık şimdi öyle bakışıyoruz
allahım ne zormuş annelik allah beterinden saklasın bugün hiçbişey yemedim başım çatlıyo
acilde dedimki eşime ben annelikten istifa ediyorum başka bişey oluyum teyze yenge ne olursa annelik çok zor
Hayırlı olsunnn bebeğin:)
Çok geçmiş olsun cnm ya şükür ki bir şeyi yokmuş.
selaaammm
ilk acil servis ziyaretimiz gerçekleşti
kızım çok kusunca dayanamadım fakültenin acil servisine götürdüm sarılığı için kan almadılar allahtan baktı çok yok dedi idrar tahlilimizde enfeksiyon çıkmıştı hani perşembe şimdi yine verdik tertemiz çıktı çok şükür kusmasıda normalmiş olu böyle dedi doktor çok güzel muayene etti herşey normal dedi kilo alımıda iyiymiş ilaç filan vermedi hadi evinize güle güle dedi içim rahatladı ama annemden ablamdan kocamdan kocaman fırça yedim ama olsun içim rahatladı sabahta doktora götürcektim götürmiycem gerek yok dedi acildeki doktor 15 gün sonra muayene ettir yeter dedi
kuzumu yıkadık yağladık şimdi öyle bakışıyoruz
allahım ne zormuş annelik allah beterinden saklasın bugün hiçbişey yemedim başım çatlıyo
acilde dedimki eşime ben annelikten istifa ediyorum başka bişey oluyum teyze yenge ne olursa annelik çok zor
normal olsun diye bekliyoruz iste. 16 sindan sonra suni sanci ile normal dogum yaptircak hastane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?