2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba kızlar. 11 Kasım perşembe günü 18:36'da kızım Ece'ye kavuştum. Benide listeye ekleyin. Bebeğim 38+2 de geldi. Boyu 52 cm, kilosu 3200 gr. Bebeğimin durumu Allah'a şükür iyi. Epidural normal doğum yaptım. İnternete girmeye fırsatım olmuyor. İnşallah herkes sağlıkla bebeğine kavuşur. Bebeklerine kavuşan annelerin de Allah yardımcısı olsun. Görüşmek üzere.

Son düzenleme:

hemen emziğe geçtin mi yaw

normal dogumlar cogaldı ne guzel...
hayırlı olsun

hemen emziğe geçtin mi yaw

tatlım bızım velet durmadan emıyordu, acayıp emıyodu yanı, kılo alımı cok fazla oldu, meger aclıktan degıl emmıs olmak ıcın emıomuş.. doktor bu cocuga emzık almazsanız psıkolojısı bozulur emmeye cok ıhtıycı var dedı, ama bızım sıpa emzıgı begenmıoi.. zorla emsın dıye ugrasıorus ıste bkalım ısalla kabul etcek..

sende ne var ne yok, kızçen napıo, annelık nası gıdıo

hayırlı ugurlu olsuuunnnn

ay göbeğimiz düştü şükürler olsun

ohhh mis gibi yıkanır şimdi oğluşunn...

bende doğurmadım yarın gidicem yine pofffffff...

maşallahhh kızlar normal doğumlar çoğalmaya başladı...
Allah bağışlasın bebişlerinizi maşallah darısı başımıza,bekleyenler olarak azalıyoruz...
Doğum hikayelerinizi bekliyoruz kızlar...
Kimse yazmıyor doğum hikayesini yaa :S

ya bende doğurmadım daha ama sabırsızlıkla beklişyorum
gelse bir an önce diyorum sonrada bebeği olanlar
pişman olursun diyorlar korkuyorum
her dk bebekle geçecek diyorlar

Nehircim bayramın ilk günü bi yıkıcaz babasıyla ohhhhh mis olcak oğlum.. bayramda da sahıle ındırmeyı dusunuyorum Bebek sahılıne fln, şöyle güneş gorsun hava alsın kendıne gelsın yavrum benım..

Benım dogum hıkayemden sonra kımse yazmıyo benımkı kdr guzel olmıcak dıye heuehueeu

Gözünüz aydın kızlarrr... Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.. doğum hikayelerinizi bekliyoruz:))

selam kızlar. kasılmalarım var birkaç saattir ama ağrısız ve düzensiz. geçmedi bi türlü...

biz de yetenek sizsiniz bakıyoz. o ekibi niye seçtilerse anlamadım bildiğin halkoyunu ekibi yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…