( teşekkür ederim.. şu an ana kucagına koydum titreşimi açtım ağzına emzği tıktım elımle tutuyorum ama ıteklemesın dıye zorluyorum yanı bı de bebek cd sı koydum ama hala mızırdıyo uyumayı gectım susmuyo bıle yanı ay napcamı şaşırdım valla
Merhaba kızlar. 11 Kasım perşembe günü 18:36'da kızım Ece'ye kavuştum. Benide listeye ekleyin. Bebeğim 38+2 de geldi. Boyu 52 cm, kilosu 3200 gr. Bebeğimin durumu Allah'a şükür iyi. Epidural normal doğum yaptım. İnternete girmeye fırsatım olmuyor. İnşallah herkes sağlıkla bebeğine kavuşur. Bebeklerine kavuşan annelerin de Allah yardımcısı olsun. Görüşmek üzere.
hemen emziğe geçtin mi yaw
Merhaba kızlar. 11 Kasım perşembe günü 18:36'da kızım Ece'ye kavuştum. Benide listeye ekleyin. Bebeğim 38+2 de geldi. Boyu 52 cm, kilosu 3200 gr. Bebeğimin durumu Allah'a şükür iyi. Epidural normal doğum yaptım. İnternete girmeye fırsatım olmuyor. İnşallah herkes sağlıkla bebeğine kavuşur. Bebeklerine kavuşan annelerin de Allah yardımcısı olsun. Görüşmek üzere.
ay göbeğimiz düştü şükürler olsun
selam kızzlarr
ben daha doğurmadımmmmm :95::95:
arada sancım oluyor pööffff
Allahtan eşim evde artık . yarın nst gircem bakalım
çok az kaldık doğurmayanlar olarakk ...
doğuranlar olmuş baya Allah analı babalı büyütsün sağlıkla yavrularınızı inşallahhh
hepinizin bebişine maşalllahhh
slm anneler nasınız.doğurmayan kaldı mı.uzun süredir girmiyodum.bende doğurdum.12.11.2010 da normal doğumla.oğlumu kucağıma.aldım.çok süpriz bi normal doğum oldu:)ev kalabalık kaçıyorum şimdi ayrıntıları yazarım daha sonra.İYİ AKŞAMLAR.
slm anneler nasınız.doğurmayan kaldı mı.uzun süredir girmiyodum.bende doğurdum.12.11.2010 da normal doğumla.oğlumu kucağıma.aldım.çok süpriz bi normal doğum oldu:)ev kalabalık kaçıyorum şimdi ayrıntıları yazarım daha sonra.İYİ AKŞAMLAR.
selam kızlar. kasılmalarım var birkaç saattir ama ağrısız ve düzensiz. geçmedi bi türlü...
selam kızlar. kasılmalarım var birkaç saattir ama ağrısız ve düzensiz. geçmedi bi türlü...
hayırlısı balkalım. toplamda 15 kere falan oldu saat 6dan 7den beri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?