benimde kasılmalarım çok ama sancı yokkk :S
Nehircim bayramın ilk günü bi yıkıcaz babasıyla ohhhhh mis olcak oğlum.. bayramda da sahıle ındırmeyı dusunuyorum Bebek sahılıne fln, şöyle güneş gorsun hava alsın kendıne gelsın yavrum benım..
Benım dogum hıkayemden sonra kımse yazmıyo benımkı kdr guzel olmıcak dıyeheuehueeu
bazı kişilerde ağrısız oluyormuş. ama anlarız heralde düzenli olmasından. öff kafayı yedim yaa..
benim hic bisim yok, ne sanci ne kasilma
evet cnm su an tam oluolar 2 haftaya kucuk gelırler
nehır valla ben sabırsızlıktan catlamıstım sımdıye kdr ıyı dayandınız:))
Merhaba kızlar. 11 Kasım perşembe günü 18:36'da kızım Ece'ye kavuştum. Benide listeye ekleyin. Bebeğim 38+2 de geldi. Boyu 52 cm, kilosu 3200 gr. Bebeğimin durumu Allah'a şükür iyi. Epidural normal doğum yaptım. İnternete girmeye fırsatım olmuyor. İnşallah herkes sağlıkla bebeğine kavuşur. Bebeklerine kavuşan annelerin de Allah yardımcısı olsun. Görüşmek üzere.
hımmm... ben de 0-3 aylık tuluma aldım bugun mothercare de kampanyalı ürüne denk geldik. tulumların içine askılı alttan cıtcıtlı atlet giydirmek yeterlı oluyormu. yoksa kısa kollu alttan cıtcıtlı mı almak lazımdı acaba ? ben askılı almıştım 7 li paket newborn hemde 1 er kere giyer kaldırırım heralde sonra:)):)
akça ben hiç askılı çıtçıtlı badi almadım hepsi yarım kollu ve uzun kollu...
sancın yok diye almamıştır,bana çatı kontrolünü 39 haftada yapmıştı...
cnm bebekler sıcaktan cok rahatsız oluolar evınız sıcaksa bı de askılı body ustune tulum kesınlıkle yeterlı.. bızım ev su anda kombı calısmadan 25-26 derece, ben bazen kolsuz bazen de kollu body ustu tulum gıydırıorum, bı de ınce penye battanıye o kdr..
İyi yapmışsın canım ben yazın almıştım gözüme güzel göründüler demekki:)) dogsunlar da sürekli kıyafet alcaz zaten .. kaldırırım bunları da napalım :))
nasıldı çatı kontrolü acıyo mu?
abartılacak kadar değil canım bir rahatsızlık hissi oluyor o kadar ama ben kendimi hiç kasmadım serbest bıraktım o yüzden çok canım acımadı sende kendini sıkmamaya çalış..
Evet ben de rahat olmaya çalışcam bakalım.. teşekkür ederim...
şaka gibi olcak ama kocam uyudu, oğlum da sımdı yanımda uyudu.. ve benım uykum yok :))) benım uykum gelınce de bu sıpa uyanır valla yazık bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?