2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ohhh maşalahh gezmelere çıkacak oğluşun,bende bayrama kadar kesin doğururum diyordum hiç bu kadar bekleyeceğim aklıma gelmezdi yarın 40 bitiyor şaka gibi yaa hele insanların erkek bebek geç gelir laflarına ifrit oluyorum,bugün biraz yalancı sancılarım oldu ama sonuç puffff :S

senin doğum hikayen gerçekten çok akıcı ve güzeldi,bafonun ve hazalınki de süperdi bir solukta okudum,dilerim bizde güzel doğum hikayeleriyle geliriz...

Son düzenleme:
bazı kişilerde ağrısız oluyormuş. ama anlarız heralde düzenli olmasından. öff kafayı yedim yaa..

benim hic bisim yok, ne sanci ne kasilma

benim doktorum nst'de sancı çıkmadığı için o kasılmalara rahim kasılması dedi bilmiyorum
bende yarın 40.haftayı bitiriyorum yaa gelsinler artık ama bekle bekle,bugün her ezanda dua ettim kendime ve size allahım hayırlısını nasip etsin,yarın sabah ben yine doktor yollarındayım inşallah doğum başlamış yarın doğurursun falan der

evet cnm su an tam oluolar 2 haftaya kucuk gelırler

hımmm... ben de 0-3 aylık tuluma aldım bugun mothercare de kampanyalı ürüne denk geldik. tulumların içine askılı alttan cıtcıtlı atlet giydirmek yeterlı oluyormu. yoksa kısa kollu alttan cıtcıtlı mı almak lazımdı acaba ? ben askılı almıştım 7 li paket newborn hemde 1 er kere giyer kaldırırım heralde sonra:)):)

ben daha hiç nst ye girmedim dr hiç öyle bi teklifte bulunmadı nedense. cumartesi çatı kontolu yapcak bakalım:S

nehır valla ben sabırsızlıktan catlamıstım sımdıye kdr ıyı dayandınız:))

evet burcu satı benimle olan herkes doğurdu,zeynde yok birkaç gündür o da kesin doğurdu insan çok sabırsızlanıyor gerçekten ama yinede doktorumun sayesinde soğukkanlı olmaya çalışıyorum arayanların çoğunada cevap vermiyorum kimseye laf anlatamıcam,bakalım yarınki duruma göre birkaç gün daha beklemeyi düşünüyoruz olmadı çaresine bakıcaz sonuçta bekledim gelmedi ben napimm

öncelikle hayırlı olsun. bende epidural normal doğum düşünüyorum öyle de olucak dr. dediğine göre bir şey sormak istiyorum size. kendi sancınızlamı gittiniz yoksa suni sancı mı verdiler. birde ağrısız doğum dedikleri kadar varmı gerçekten dahamı rahat doğum yapılıyor. aydınlatırsanız çok sevinirim. tekrar tebrik ederim allah analı babalı büyümeyi nasip etsin

akça ben hiç askılı çıtçıtlı badi almadım hepsi yarım kollu ve uzun kollu...
sancın yok diye almamıştır,bana çatı kontrolünü 39 haftada yapmıştı...

cnm bebekler sıcaktan cok rahatsız oluolar evınız sıcaksa bı de askılı body ustune tulum kesınlıkle yeterlı.. bızım ev su anda kombı calısmadan 25-26 derece, ben bazen kolsuz bazen de kollu body ustu tulum gıydırıorum, bı de ınce penye battanıye o kdr..

akça ben hiç askılı çıtçıtlı badi almadım hepsi yarım kollu ve uzun kollu...
sancın yok diye almamıştır,bana çatı kontrolünü 39 haftada yapmıştı...

İyi yapmışsın canım ben yazın almıştım gözüme güzel göründüler demekki:)) dogsunlar da sürekli kıyafet alcaz zaten .. kaldırırım bunları da napalım :))

nasıldı çatı kontrolü acıyo mu?

hımm .. sağol canım.. iyi oluyo bunları öğrenmem:)

doktor kesınlıkle sıcaktan uzak durun dedı, bebek gıyınıkken ev sıcaklıgı 22-24 derece arasında olsun 25ı gecmesın dedı, gunde ıkı kere cam acıp evı serınletıorum oglumu baska odaya koyup.. cıplakken de 28-30 derece arası yeterlı dedı.

abartılacak kadar değil canım bir rahatsızlık hissi oluyor o kadar ama ben kendimi hiç kasmadım serbest bıraktım o yüzden çok canım acımadı sende kendini sıkmamaya çalış..

şaka gibi olcak ama kocam uyudu, oğlum da sımdı yanımda uyudu.. ve benım uykum yok :))) benım uykum gelınce de bu sıpa uyanır valla yazık bana

Evet ben de rahat olmaya çalışcam bakalım.. teşekkür ederim...

rica ederim canım...

şaka gibi olcak ama kocam uyudu, oğlum da sımdı yanımda uyudu.. ve benım uykum yok :))) benım uykum gelınce de bu sıpa uyanır valla yazık bana

öyle olur zaten uykusuzluktan bayılırsın fırsat olmaz fırsat olur uyku kaçar ayy çok sinir bir durum yat dinlen zorla kendini ılık süt falan iç :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…