2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Dinlen Prop sende uzat ayaklarını tadını çıkar:)) süt içmeye devam ediyormusun? süt iç :))

hiç süt içmiyorum gaz yapar dediler içmiyorum o yüzden.. ama sızın hatırınıza bı sıcak sahlep yapaym kendıme bol tarçınlı, ayaklarımı uzatayım.. ama daha yenı uyandım uyuyabılme mumkun degıl 1 saat oldu uyanalı.. oglum bu aksam fecı zırladı cok zor uyuttum, uyur uyumaz ben de uyudum onla anca kendıme geldım :)

bende birazdan oğlumu doyurup yatacam
bir türlü gündüz uykusu yapamadım hep evde işler oluyor
ama yarın gündüz uyumayı planlıyorum hatta 1 hafta boyunca kocam evdeyken iyi olacak

uyuduysan iyi o zaman keyif yap biraz...
kızlar yine kasıklarımda sancı başladı hafif sizede söyleyimde çoğalsın öyle derler ya söylersen çoğalırmış eskiler söylemezmiş biz ne meraklıyız doğurmayaa :))))

bende birazdan oğlumu doyurup yatacam
bir türlü gündüz uykusu yapamadım hep evde işler oluyor
ama yarın gündüz uyumayı planlıyorum hatta 1 hafta boyunca kocam evdeyken iyi olacak

ben de bgn kaynanayı yolcu ettım :)) yrn temızlık fln yapacam, ben de ıslerden vakıt bulamam uyumaya artık ama olsun hec onemlı deel evde yalnız olayım da :))

Çoğalsın canım çoğalsın inşallah:))
Meraklıyız valla kocamda karnım kasıldıkca mutlu oluyo:)) ailecek sapıttık herhal

ben de bgn kaynanayı yolcu ettım :)) yrn temızlık fln yapacam, ben de ıslerden vakıt bulamam uyumaya artık ama olsun hec onemlı deel evde yalnız olayım da :))

maşallah burcu sana daha yarı kırkınız yeni oldu başbaşa kaldınız ben o kadar kısa sürede alışabilir miyim bilmiyorum küçük bir bebeğe,annemle kayınvalideme bendesiniz 40gün nöbetleşe diyorum :)))

Çoğalsın canım çoğalsın inşallah:))
Meraklıyız valla kocamda karnım kasıldıkca mutlu oluyo:)) ailecek sapıttık herhal

bundan bir ay öncesine kadar hiç birşey anlamadım hamileliğimden diyordum ama bu son günleri yaşayınca çok uzun geldi hamileliğim bana,uzun bir süreç gerçekten o yüzden kafayı bozuyorsun bebekle bizim şu an başka muhabbetimiz yok...

canım su an benı gercekten anlayamazsın ama dogurduktan sonra 1 gun ıcınde anlıycaksın, yemın ederım etrafımda kımseyı ıstemez oldum.. bn de dıodum kayınvalıdeme kırkımı cıkarırsın fln, annem e dıodum her hafta sonu gelırsın.. töbe valla keısnlıkle kımseyı ıstemıorum, kocam bana yetıo baska kımseye ıhtıyacım yok.. bı de ben ters bı ınsanımdır kendı anneme bıle tahammulum yok, kayınvalıdem sınırlarımı zorladı resmen :))

biz de öyleyiz... alcak bişeyler buluyoruz, onları alıp rahatlıyoruz biraz:)) bugun guvenlı uyku yastıgıyla tulum aldık. yarın banyo ıcın kova ve maşrapa alcaz. :)) iyiki sonlara alcak bişeyler bırakmışız:)

hadi yaa bende sıkıntılı bir insanımdır allahtan biliyor annemler söylerim bende azz dağılın derim :))) birde bizim aileler nasıl kalabalık hele eşiminki bir kuzenleri var toplandık mı evler almıyor bizi o yüzden yol geçen hanı gibi olur bizim ev yandıkk

bizim alacak birşey kalmadı son haftaya da girince doktorada 2 günde bir gitmeye başlayınca başka muhabbetimiz kalmadı o yüzden diyorum son günler acayip heyecanlı...

hadi doğum yapan annelerimiz bebeklerinle ilgileniyorlar çok haklılar,doğurmayan bekleyen annelerimiz nerede yaa üç kişi sohbet ediyoruzz ben girmediğim zaman aklım sizde kalıyorrr :S

bizim alacak birşey kalmadı son haftaya da girince doktorada 2 günde bir gitmeye başlayınca başka muhabbetimiz kalmadı o yüzden diyorum son günler acayip heyecanlı...

evet çok tatlı bir heyecan var:)) senin zamanın daha da yakın sabrının sınırlarına gelmişsindir artık eşinle

evet çok tatlı bir heyecan var:)) senin zamanın daha da yakın sabrının sınırlarına gelmişsindir artık eşinle

evet canım çok sabırsızlanıyoruz eeşim doktorumuza karım bir kere doğurucak ben 9 kere doğurucam diyor,onlar bizden daha heyecanlı oluyor sanırım bende ilginç bir sakinlik var eşimi ben sakinleştiriyorum resmen o bana destek olacağına :)))

kızlar valla ıcırdınız bana sahlebi uykum geldi :))

sımdı yatcam, Demir paşam kalkacak 1 saat gecmeden şapşal olcam,neyse napalım :)) hadı hepınıze ıyı geceler. allahım en kısa surede kurtarsın sızı de, bır an once annelık duygusunu tadın işallah..dogurmayanlarla yarın gorusuruz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…