- 15 Haziran 2009
- 6.999
- 57
- 158
şaka gibi olcak ama kocam uyudu, oğlum da sımdı yanımda uyudu.. ve benım uykum yok :))) benım uykum gelınce de bu sıpa uyanır valla yazık bana
bende birazdan oğlumu doyurup yatacam
bir türlü gündüz uykusu yapamadım hep evde işler oluyor
ama yarın gündüz uyumayı planlıyorum hatta 1 hafta boyunca kocam evdeyken iyi olacak
Kendimi dinlemekten bi hal oldum aaa:)) kasılıyo mu karnım die:)))
uyuduysan iyi o zaman keyif yap biraz...
kızlar yine kasıklarımda sancı başladı hafif sizede söyleyimde çoğalsın öyle derler ya söylersen çoğalırmış eskiler söylemezmiş biz ne meraklıyız doğurmayaa :))))
ben de bgn kaynanayı yolcu ettım :)) yrn temızlık fln yapacam, ben de ıslerden vakıt bulamam uyumaya artık ama olsun hec onemlı deel evde yalnız olayım da :))
Çoğalsın canım çoğalsın inşallah:))
Meraklıyız valla kocamda karnım kasıldıkca mutlu oluyo:)) ailecek sapıttık herhal
maşallah burcu sana daha yarı kırkınız yeni oldu başbaşa kaldınız ben o kadar kısa sürede alışabilir miyim bilmiyorum küçük bir bebeğe,annemle kayınvalideme bendesiniz 40gün nöbetleşe diyorum :)))
bundan bir ay öncesine kadar hiç birşey anlamadım hamileliğimden diyordum ama bu son günleri yaşayınca çok uzun geldi hamileliğim bana,uzun bir süreç gerçekten o yüzden kafayı bozuyorsun bebekle bizim şu an başka muhabbetimiz yok...
canım su an benı gercekten anlayamazsın ama dogurduktan sonra 1 gun ıcınde anlıycaksın, yemın ederım etrafımda kımseyı ıstemez oldum.. bn de dıodum kayınvalıdeme kırkımı cıkarırsın fln, annem e dıodum her hafta sonu gelırsın.. töbe valla keısnlıkle kımseyı ıstemıorum, kocam bana yetıo baska kımseye ıhtıyacım yok.. bı de ben ters bı ınsanımdır kendı anneme bıle tahammulum yok, kayınvalıdem sınırlarımı zorladı resmen :))
biz de öyleyiz... alcak bişeyler buluyoruz, onları alıp rahatlıyoruz biraz:)) bugun guvenlı uyku yastıgıyla tulum aldık. yarın banyo ıcın kova ve maşrapa alcaz. :)) iyiki sonlara alcak bişeyler bırakmışız:)
bizim alacak birşey kalmadı son haftaya da girince doktorada 2 günde bir gitmeye başlayınca başka muhabbetimiz kalmadı o yüzden diyorum son günler acayip heyecanlı...
evet çok tatlı bir heyecan var:)) senin zamanın daha da yakın sabrının sınırlarına gelmişsindir artık eşinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?