2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

biz de gerçek sancılar geldıgınde heyecanlanıcaz emınım..

benim iştahım hep aynıydı hiç artmadı o yüzden fazla kilo almadım,ama son haftalar hep canım tatlı,kurabiye,kek çikolata istedi yemek yemesem hiç umurumda değil yani ama tabiki beslenmeme çok dikkat ettim yine ölçülü yedim...

iyi yapmışsın ben şu aralar tuza dikkat ediyorum fazla su tuttu vucudum sanki ellerim falan şişti bayaa

Son düzenleme:
ben hamile kaldığımdan beri tuzluğu elime almadım hiç kullanmadım sadece yemeklere koydum biraz eşim hep tuz attı sonradan,o yüzden ayakkabılarımı halen giyebiliyorum ama ellerim iki haftadır şiş benimde kapatıp açarken açıyor hafif,doktorum üç beyazı kaçırmışsın diyor dikkat etmesem ne olurdu düşenemiyorum...

Son düzenleme:
tamam canım iyi geceler bende çıkıyorum yarın sabah 9'da randevum...
herkese iyi geceler iyi sağlıklı mutlu haftalar olsun güzel haberlerle gelelim hepimiz

günaydınlar herkese
şu anda uyku tutmuyor bebek oluncada gözlerimi açamam kesin

2 günüm kaldı ve benim kafam soruişaretleri ile dolu
sağlıkla doğduğunu bi görsem hayırlısıyla şu endişelerim bitsin artık saçlarım beyaz doldu yaaa

gözün aydın canım,
allah analı babalı büyütsün,

Sabah ezani okuyo :) bu saatlerde genelde ayaktayiz .. Yine yorucu bi geceydi, bugun de temizlik yapcam bakalim gunumuz nasil gececek

ben de oğlum uyudukça uyudum gece şimdi de yine dalmasını bekliyorum. Kocam fosur fosur uyuyor yanımda... biz ne zaman uyuruz geceleri uzunca acaba?

ben de oğlum uyudukça uyudum gece şimdi de yine dalmasını bekliyorum. Kocam fosur fosur uyuyor yanımda... biz ne zaman uyuruz geceleri uzunca acaba?

( valla 40ı cıkmadan duzene gırmesı mumkun degıl dıolar ama 40tan snr gırcegı de garantı degıl :) güyya 6 haftalık bı bebek 6 saat delıksız uyuyabılırmıs..

kızlar siz sütünüzü sağıyormusunuz ben sağdığım sütü içirirken tedirgin oluyorum ısısı falan oda sıcaklığında normalmidir diye :26: dün akşam ceren çok ağladı bende başladım ağlamaya hemen giyindim doktora diye tabi eşimde hazır kıta oda çok korktu neyseki tam o anda annem geldi sakinleştirdi çocuğu her ağladı doktoramı koşacaksınız diyor offfffffff çok zor valla ben doğurduktan sonra kafam biraz rahatlar sanmıştım aynı hala çok endişeliyim
birde doğurmayan annişler yan yatırma yastığını mutlaka alın bir o birde telsiz en azından kızımın olmadığı odada olduğum alarda kafam rahat ediyor
prop bende senin gibi kimseye tahammül edemiyorum yalnız zorlansamda mutluyum annem geliyor bazen ama kim gelirse gelsin ben zaten uyuyamıyorum rahat edemiorum mutlaka kendim ilgilenmek istiyorum
sabrla kırkının çıkmasını bekliyorum o zaman çocukta rahatlar bende Allah hepimizin yardımcısı olsun

( valla 40ı cıkmadan duzene gırmesı mumkun degıl dıolar ama 40tan snr gırcegı de garantı degıl :) güyya 6 haftalık bı bebek 6 saat delıksız uyuyabılırmıs..

ben çok uyuduğundada korkuyorum hemen uyandırıyorum uyumadığı zamanda acaba rahatsız mı diye korkuyorum iyice kafayı yedim yani

ben doğumda sadece 2 kilo verdim hala hamile gibiyim Cerenin kardeşi içerdemi diye salak espiriler yapıyor insanlar doktorum vücüdunda şişlik oldu çok normal zamanla geçer diyor ama bilmiyorum eşimde sürekli geçer dimi karnın inecek falan diyor hamileyken giydiğim taytı denedim dar geliyor niye böyle oldu anlamadım kanamamda az böyle kalmam inşallah

ya bende doğurmadım daha ama sabırsızlıkla beklişyorum
gelse bir an önce diyorum sonrada bebeği olanlar
pişman olursun diyorlar korkuyorum
her dk bebekle geçecek diyorlar
Ne sinir insanlar boşver onları sen.
Yerinde olsam kimseye illa kalın demem:) Birileri varken daha zor oluyor.Kendi annen bile zor oluyor hatta.Başbaşa olmak en güzeli bence inşallah yakında ben de kızımla başbaşa kalcam.

İnecek merak etme sen.rahmin küçülmesi zaman alıyor hem de bünyeden bünyeye değişiyor demekki.Ben doğumda verdim bayağı.Şu an eski kilom için 1,5 kilom kaldı hatta.O da kanamalar bitince fln gidermiş.
sen sıkma canını geçcek yine eskisi gibi fit olcan:)

Selam anneler...Kabus gibi bir hafta ve kabus gibi bir doğum yaşadım...pazartesinden çarşamba akşamına kadar açıklık oluşsun diye en yüksek doızda sunni sancı çektim en az 30 tuşe yedim ama malesef açıklık 3 cm den ileri gitmedi...hastaneye benden sonra gelen herkes 80 sunni sancıyla doğurup doğurup taburcu oldu bana doktor her gün daha agresif ağrılar deneyeceğiz dedi ve en sonunda 120*130 a çıktı sancılarımın kademesi ben hala doğuramıyorum ama aralıklarıda 30-40 saniye yani bu çektiğim sancı doğumun son 5 dakikasında çekilen bir ağrıymış...tam 8 saat nefes bile alamadan sancı çektim en agresifinden...yumruklarımı vurduğum yerler morardı o derece yani...bunu moral bozmak için yazmıyorum yani olmayacaksa olmayacak demektir sezeryen en kestirme çözüm...çarşamba akşam 4 de benim ne sancı çekecek halim kalmıştı, ne açıklığım oluşmuştu nede oluşsa bile doğum yapacak enerjim kalmıştı...bu arada suyumda boşalınca acil sezeryene alındım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…