evet canım çok sabırsızlanıyoruz eeşim doktorumuza karım bir kere doğurucak ben 9 kere doğurucam diyor,onlar bizden daha heyecanlı oluyor sanırım bende ilginç bir sakinlik var eşimi ben sakinleştiriyorum resmen o bana destek olacağına :)))
benim iştahım hep aynıydı hiç artmadı o yüzden fazla kilo almadım,ama son haftalar hep canım tatlı,kurabiye,kek çikolata istedi yemek yemesem hiç umurumda değil yani ama tabiki beslenmeme çok dikkat ettim yine ölçülü yedim...
slm anneler nasınız.doğurmayan kaldı mı.uzun süredir girmiyodum.bende doğurdum.12.11.2010 da normal doğumla.oğlumu kucağıma.aldım.çok süpriz bi normal doğum oldu:)ev kalabalık kaçıyorum şimdi ayrıntıları yazarım daha sonra.İYİ AKŞAMLAR.
ben de oğlum uyudukça uyudum gece şimdi de yine dalmasını bekliyorum. Kocam fosur fosur uyuyor yanımda... biz ne zaman uyuruz geceleri uzunca acaba?
( valla 40ı cıkmadan duzene gırmesı mumkun degıl dıolar ama 40tan snr gırcegı de garantı degıl :) güyya 6 haftalık bı bebek 6 saat delıksız uyuyabılırmıs..
Ne sinir insanlar boşver onları sen.ya bende doğurmadım daha ama sabırsızlıkla beklişyorum
gelse bir an önce diyorum sonrada bebeği olanlar
pişman olursun diyorlar korkuyorum
her dk bebekle geçecek diyorlar
Yerinde olsam kimseye illa kalın demem:) Birileri varken daha zor oluyor.Kendi annen bile zor oluyor hatta.Başbaşa olmak en güzeli bence inşallah yakında ben de kızımla başbaşa kalcam.maşallah burcu sana daha yarı kırkınız yeni oldu başbaşa kaldınız ben o kadar kısa sürede alışabilir miyim bilmiyorum küçük bir bebeğe,annemle kayınvalideme bendesiniz 40gün nöbetleşe diyorum :)))
İnecek merak etme sen.rahmin küçülmesi zaman alıyor hem de bünyeden bünyeye değişiyor demekki.Ben doğumda verdim bayağı.Şu an eski kilom için 1,5 kilom kaldı hatta.O da kanamalar bitince fln gidermiş.ben doğumda sadece 2 kilo verdim hala hamile gibiyim Cerenin kardeşi içerdemi diye salak espiriler yapıyor insanlardoktorum vücüdunda şişlik oldu çok normal zamanla geçer diyor ama bilmiyorum eşimde sürekli geçer dimi karnın inecek falan diyor hamileyken giydiğim taytı denedim dar geliyor niye böyle oldu anlamadım kanamamda az böyle kalmam inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?