2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ameliyethaneyi hatırlamıyorum bile kıvranmaktan eline bıçağı verseler kendim keseceğim karnımı...eşime beni yanlız bırakırsan camdan atarım kendimi demişim...en son ellerim yüzüm dudaklarım uyuşunca bu doğumdan sağ çıkamayacağımı hissettim bari kızım kurtulsun diye dualar ettim...

Sezeryen kısmı işin en güzel kısmıydı...ama narkozdan 4 saat uyanamadım...öncesindeki 3 günlük sancı çekmenin etkisiyle sanırım...

Kızım 3200 ve 50cm boyunda çok şükür sağlıklı bir bebek...ama ben bir haftada kızımı hem normal hem sezeryenle doğurdum...bebeğimin başı kanala girmişti kanaldan çıkardılar onu tekrar...doktorumun kurbanıoldum en baştan açıklık oluşmayınca beni pazartesi bile sezeryene yönlendirebilirdi...

Ayrıca doktorum bayram tatiline gideceği için nişanım gelmeden,suyum patlamadan yada sancım başlamadan doğumu başlatmaya çalıştığı için bunlar başıma geldi...Lütfen arkadaşlar başınıza doğumun işaretleri gelmeden doktora inanıp sakın doğumunuzu sunni sancıyla başlatmayın benim doktorum bayrama gideceği için doğumu başlattı ben neden kabul ettim bunuda anlamıyorum ama başa geleceği varmış ve geldi....

Kızımda bende iyiyiz ama bir bebekte 2 doğumuda yaşamak mahvetti beni keşke en baştan bi aksilik olsaydıda direkt güle oynaya sezeryene girseydim...o sancıları çekince sezeryen insana "eline diken batmış" kadar kolay geliyor inanın uyudum uyandım ve bebeğim yanımdaydı bu kadar basit...

doğumdan sonra 3 gün daha hastanede yattım yani toplamda 1 hafta hastanelerde geçti...Ama kızım bana bir müjdeyle geldi KPSS den 90 almışım şükür olsun atanırım bu dönem inşallah...

Herkese kolay doğurmaları için dualar ettim...İnanın Allah bebeğinizin yolunu açınca noırmal doğumunda çok kolay olduğunu gördüm benim üstüme kaç kişi doğumhaneye girdi ve 15 dakikada bebeğin sesini duyduk...anneden son 5 dakikada bir iki çığlık attı o kadar...Ama Bir aksilikle karşılaşırsanız kimseyi dinlemeyin sezeryen olun çünkü başuna iki doğum yapmayın derim...Hayırlısıyla sağlıkla kurtulduk ama geceleri uyuyamıyorum yaşadıklarım aklıma geldikçe...

Annem ve eşim SUEDA yı doktora götürdüler hiç durmadan ağladığı için inşallah şifası bulunur çünkü ağlamaktan sesi kısıldı yavrumun hiç bişey kar etmiyor onu sakinleştirmiyor....İnşallah sizler ve bebekleriniz iyisinizdir...

Son olarak klasik bir cümlenin haklılığını hissettim ANNE OLMAK HERŞEYE DEĞER...SONUNDA ANNE OLUNACAKSA ÇEKİLEN BÜTÜN ACILAR KUTSALDIR...

çok çok geçmişler olsun canım:S senin bu durumunu yaşayan bir arkadaşım olmuştu ben de ondan sonra normal doğum diye ısrar etmedim hiç.zaten anestezi uzmanı da bana demişti duni sancıyla doğum şansı çok düşük diye.Ben de ne kendimi ne de kızımı riske atmamak için sezaryen seçtim çünkü çok da kolay olmayacaktı doğumum.
Hayırlı olsun güzel yavrun güle güle büyütün meleğinizi.Sınav sonucun da hayırlı olsun inşallah atanırsın çok çalıştın hakettin artık:)

Teşekkürler Asocum sende güle güle büyüt yavrunu analı babalı sağlıklı mutlu uzuuun ömürleri olsun bebeğinin...Gerçekten sezeryen seçilecek kadar güzel bir doğum yöntemiymiş denedim ve gördüm...

Az önce eşim aradı kızımn sarılığı yüksek çıkmış gelip beni alacak ve hastanede yatacakmışız tekrar dua edin kzıma arkadaşlar...

maş 41haftandasınnn nasıl sabrettein o kadar maşş sanaa.benim eller ayaklar şişti 2doğumum eşim dio buğün gdelim alalım artık diee sana helal olsunn

Allah belalarini verecek bu turkiye'deki doktorlarin :95: :88:
ya kolaylarina geliyor diye sezeryan ypiyorlar yada para için yada boyle bayram tatili için. Allah sifalar versin canim insaallah iyilesir bebegin

Allah anali babali buyutsun insaallah

Çok geçmiş olsun canım ya.allah acil şifalar versin:S
Neden böyle bir genelleme yapıp beddua ediyorsun anlamadım???????Yurtdışındaki doktorlar çok mu iyiler???? yurtdışında yaşayanların türkiyeyi bu denli kötülemeleri beni çıldırtıyor.Türkiyede gerçekten iyi doktorlar var.Bence yazarken daha dikkatli yazın.burda birkaç kişi daha var Türkiyedeki doktorları kötüleyen hakkaten bunu hepinize birden yazıyorum yeter!

ben çok uyuduğundada korkuyorum hemen uyandırıyorum uyumadığı zamanda acaba rahatsız mı diye korkuyorum iyice kafayı yedim yani

Selam canım, aynı duyguları yaşıyoruz.Çocuk 3 saat deliksiz uyusa hemen uyandırıyorum altına bakıp, mama veya meme veriyorum.Uyumasada endişeleniyorum.Tek ben değilmişim bu durumu yaşıyan

Kızlar, Dr.Browns biberon (doğal akışkan) indirimde chicco magazlarında. 240 CC biberon ve 3 tane farklı emziği 19.90 TL. Muhteşem bir biberon gaz maz kalmadı bizde.İndirimden yararlanın bence. Sadece biberon 15-16 TL.

hllyvz
çok geçmiş olsun canım. neyseki bebeğin sağsağlim yanında. doğum başlamadan suni sancıyı kabul etmeseydin keşke. bana da suni sancı verdiler açılmam hızlansın diye, nemenem bir şey olduğunu gayet iyi biliyorum. ama sen çok çekmişsin. inşallah sarılığı da çabuk geçer bebeğinin.

avatarlar değişince bu kim ya diyorum ama ben de değiştirdim. neyse yıkadık şimdi oğlumu mışıl mışıl uyuyor. bu arada ben de deneyeyim uyumayı. herkese kolaylıklar.

hllyvz canım çok geçmiş olsun öncelikle bebişininde tez zamanda sarılığı geçer inşallah

yaşadıkların yazdıkların beni çok etkiledi ben 9 ay bu topicte hiç ilk doğumumu anlatmadım kimse etkilenmesin diye ama seni az çok anlıyorum o doğum sancıları insanın psikolojisini alt üst ediyor eğer çok uzarsa.ben sadece 12 saat doğum sancısı çektim ilk bebeğimde önceki 12 saatteki sancıyı saymıyorum üstelik 500 gramlık bir bebeği doğurmak için deli gibi sancı çektim ölüceğini bile bile sancı çektim ve doğurdum sonra eşini düşürmek için birde suni sancı yedim akabinde kalan parçalar temizlensin diye kürtaja girdim. sabah hiçbirşeyim kalmamıştıtaş gibiydim her işimi gördüm

sana demem şuki canım ben okadar sancıyı çekip kaybettim yavrumu ve hep dedimki 10-1000 katını çekseydim yavrum kucağımda olsaydı o yüzden şükret evet seni anlıyorum zor olmuş ama bebeğin kollarında

benim doktorum yaşadıklarımdan sonra 2. hamileliğimde bana hep bu bebek kıymetli riske atmıycam dedi seni sezeryan yapıcam dedi zaten bebeğin eşi aşada olduğundan sonra yukarı çıkmıştı ama yinede riske atmıycam dedi ne doktor ne ben diretmedik ve sezo oldum ne olduğu hiç önemli değil hepsinin ağrısı acısı gelip geçiyor sonu güzel olsun yeterki

Biz de şimdi kızımı yıkadık annemle.göbek düşmedi ama doktoru arayıp sordum şimdi.alkolle iy temizleyin yeter dedi.Misler gibi olduk rengimiz açıldı valla:))))

ah canım ya ne zorluk çekmişsin ne büyük acı yaşamışsın((5: çok üzüldüm

Biz de şimdi kızımı yıkadık annemle.göbek düşmedi ama doktoru arayıp sordum şimdi.alkolle iy temizleyin yeter dedi.Misler gibi olduk rengimiz açıldı valla:))))

oooh mis gibi olmuştur kızın şimdi kokla bol bol
benim bıcırığı akşam yıkadık sabah bi mıçmış eşşşşek sıpası sırtı üstü başı yarım saat uğraştım akşam gene yıkarız olmazsa

ah canım ya ne zorluk çekmişsin ne büyük acı yaşamışsın((5: çok üzüldüm

öyle canım yine detaya girmiyorum kimseyi üzmek istemiyorum malum lohusa sendromundayız hepimiz hassasız daha öncede hamilelik sendromundaydık pek anlatmadım hikayeyi burda sadece kaybettiğimi söylemiştim
eğer vakit bulursam doğum hikayemin başında biraz bahsedicem sadece örnek olması amaçlı

bu arada sulu göz modunda geziyorum gülerken bile gözle dolu dolu offf çok utanıyorum bi toplasam bi alışsam anneliğe şu 40 bi geçse bi parise gitsek kızımla şöööyle bi gezip alış-veriş yapsam şu kilolardan bi kurtulsam sam sam sam ne çok şey istiyorum yavvv

of bi eşofmanla kalakaldım dolap yığma giysi ve ben hiçbirine sığamıyorum

kızımın bile birsürü eksiği çıktı off pofff püfff
çooook çalışmam gerek çok

Günaydın annişler,nasılsınız,bebişler nasıl? Öpüp kokluyosunuz sürekli kuzucukları dimi? Ayyy benimde bebeğimi koklamama 7gün kaldı tam

canım ya çook geçmiş olsun,çok acı çekmişsin,çok üzüldüm okurken ama sonunda bebişine sağlıkla kavuşmuşsun şükür.İnşallah sarılığıda atlatır kolaylıkla

yani doğumdan sonrasıda zor diyosun semacım ha? valla hamilelik zor,sonrası dahada zor.Ama hepsinin sebebini düşününce dünyanın en güzel şeyi dimi? tüm uykusuzluğa,yorgunluğa,acıya,depresyonlara bile değer,kesinlikle değer

oyyy guyya evı temızlıodum odaları anca bıtırdım uyandı sıpa sadece bı saat uyudu ya poffffffff sabah 6da da mutfagı halletmıştım ehuheu ne zormuş hem cocuk hem temızlık

merhaba kızlar napıyorsunuz kimsecikler yok yine,kolay gelsin burcu temizlik varmış hiç sevmiyorum :S
aso dediğini dikkate alıcam kimseye kal demicem bu kadar bekliyorum oğluma kendim bakarım zorlansamda alışırım...
akşam sancılandım biraz ama düzensizdi doktorda da hiç sancı çıkmadı herşey yolunda beklemeye devam dedi yine,bakalım cumartesiye kadar geldi geldi artık sabrım kalmadı hayırlısı olsun...

ben geldimm
giremiyom nete özledim he sizleri
sıpam izin vermiyo
tam kafamı koyuyom başlıyo zırlamaya uyuyacağımı hissediyo mu ne
bu sabah da hiç kucağımdan inmek istemedi
göğsümde uyudu öyle yatırdım yatağına
çok aşığım sevgilime ben yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…