2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım yaa yaşadıklarına çok üzüldüminşallah bebeğinle bundan sonra sağlıklı mutlu günler geçirirsin.elinden geldiğince yaşadıklarının unutmaya çalış,bebeğine sarıl,senin negatifliğin bebeğede geçer mutsuz olur.sarılığıda biran önce geçer inşallah,kendine ve bebeğine iyi bak..hayırlı olsun canım...

hllyvz geçmiş olsun .. ben sana soylemıstım sancıyı kabul etme dıye neyse her işte bir hayır vardır, bebegın kucagında ve saglıklı gerı kalan herşey boş.. sarılıgı da dert etme iyileşir kısa sürede, butun bebekler az cok gecırıo..

nehircim valla bugun tam kadın hıssettım kendımı :)) bı yandan temızlık bı yandna cocuk yemek camasır utu fln hepsıne el attım ay oldum ben oldum :)) oglumla basbasa olmanın tadını cıkartıyorum bı yandan da.. sefam olsun :)

lady cok guzel bı duygu memede uyuyakalması ama alıştırmamaya calıs cnm, ben 3-4 gundur aglata zırlata alıorum memeden koydugum yerde kendı kendıne uyumasını saglamaya calısıorum.. tabı bazen töbe susmuo gerı memeye alıorum ama basarılı oldugum zamanlar oluo :)

canım acayio whooper istedi :S eve getırmıolar da, kocama msj attım ama kesın ya unutcak ya da üşencek :)) yum yummmm cok ıstedı cnm cok

slm kizlar nasilsiniz
hllyvz gecmis olsun cnm sarilikta geer insaallah tez zamanda

oglumu agladi emziriyim die kucagima aldim uyuya kaldi yine gece o kadar zirladiki simdi kendinden gecti oglum oh yaa yarin bayram 3 kisi olcaz ne guzel yaaa ailem yok belki yanimda ama kocam oglum bana 2. bayram oldu resmen sukurler olsun oglum kucagimda artik

hllyvz cok cok gecmis olsun. en onemlisi bebegin yaninda ve saglikli, insallah cektiklerini unutursun...

bu gun annemin vizesi belli oluyor, bakalim ne olacak... konsolosla gorustu bu sabah,, 3 te gelip alin demis ama vizeyi dememeis heyecan dorukta yani

dusunmemlazim annen mi gliyor ne guzel yaa insallah cikmistir vizesi sen nasilsin bebegin nasil kac gunun kaldi

dusunmemlazim annen mi gliyor ne guzel yaa insallah cikmistir vizesi sen nasilsin bebegin nasil kac gunun kaldi

ay insallah gelebilir belli degil daha..
konsolos tapularin asillarini da gormek istemis, bu gundu randevulari, annemin hesabindaki para yetecekmi uc ay diye sormus. isi geregi ve hesaptan dolayi babamin hesabina ortak olamiyor annem. babam da anneme ayri hesap acmisti. babam da bilseydim daha cok para yatirirdim dedi iste.. konsolosa isterseniz telefonla halledeyim sorun buysa demis..
3 te belli olacakmis iste..

ben iyiyim hamdolsun, oglum beni rahatsoiz etmiyor. herseyimiz yolunda, oglumun saglik sorunu haric tabi..
aklina geldikce bize dua et lutfen..

insallah cikar cnm vize buda bi arkadasta ablasini getirmek icin hesaba bir suru para yatirmisti ama vize vemediler o kadada masraf yapmislardi insaalah sizinki cikar

ay cnm benim yaa insallah duzelir hersey hakkinizda hayirlisi olsun dua ederim tabi RABBIM tum evlatlarimizi bizlere bizleri onlara bagislasin kimsenin kucagi bos kalmasin RABBIM sanada bol sabir vesin cnm

39 arti 4 olduk. her an bekliyoruz. ama ne sancim var ne nisan..
temizlik yaptim gecen hafta ufak ufak sanci oluyordu ama yorgunluktanmis bu hafta zipkin gibiyim

masallah ya az kalmis benimde dogurana kadar ne sancim vardi ne bisey bebegim kanala girdikten 3 gun sonra suyum ve sancim basladi. hayirlisi olsun cnm gelir oda saglikla insaallah

selammm
sabah nst girdim sancılarım az vardı .
doktora gösterdik . kan akışına suyuna bakalım dedi . herşey güzel dedi . keyfi yerınde ondan çıkmak istemıyor heralde dedi.
açılma varmı dıye bakalım hem uyarı olur belki dedii :96:
ilk defa baktı . canım yandı biraz . 2 cm açılmam varmış . bugun yarın olabilir dedi .
azcık kanamam var. olabilir demişti doktor zaten ...
bayramda gelecek guzucum heralde

ayyy ne çok " dedi "yazmışım yeni farkettim heyecandannn heraldee :90:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…