Selam kizlar bende hsla dogurmadim bekliyorum. Dusunmemlazim benim annem grldmiyo hesspta hic paralari yoktu ondan galiba
selammm
sabah nst girdim sancılarım az vardı .
doktora gösterdik . kan akışına suyuna bakalım dedi . herşey güzel dedi . keyfi yerınde ondan çıkmak istemıyor heralde dedi.
açılma varmı dıye bakalım hem uyarı olur belki dedii :96:
ilk defa baktı . canım yandı biraz . 2 cm açılmam varmış . bugun yarın olabilir dedi .
azcık kanamam var. olabilir demişti doktor zaten ...
bayramda gelecek guzucum heralde
Selam kizlar bende hsla dogurmadim bekliyorum. Dusunmemlazim benim annem grldmiyo hesspta hic paralari yoktu ondan galiba
kızlar sizi görünce içim rahatlıyor 40.haftayı bitirdim bende bugün beklemeye devam...benim ticker bitti 40+'ları göstermiyoo yaa
aynen ben de öyle giydiriyorum. dr bize de 21-22 dereceyi geçmeyin dedi.. odası da genelde 24-25 derece oluyor.. geçen gün çok ağlıyodu ne yaptım ettim susturamadım, hırkasını bi çıkardım sustu canım oğlum sıcaktan ağlıyomuş :Scnm bebekler sıcaktan cok rahatsız oluolar evınız sıcaksa bı de askılı body ustune tulum kesınlıkle yeterlı.. bızım ev su anda kombı calısmadan 25-26 derece, ben bazen kolsuz bazen de kollu body ustu tulum gıydırıorum, bı de ınce penye battanıye o kdr..
heh aynısı bana da oluyo. herkes diyo o uyuyunca sen de uyu diye ama olmuyo işte öyle..şaka gibi olcak ama kocam uyudu, oğlum da sımdı yanımda uyudu.. ve benım uykum yok :))) benım uykum gelınce de bu sıpa uyanır valla yazık bana
1.5 yaşında kızı olan arkadaşım bile hala uykusuzum diyor. sanırım daha yolumuz çoook uzun :)ben de oğlum uyudukça uyudum gece şimdi de yine dalmasını bekliyorum. Kocam fosur fosur uyuyor yanımda... biz ne zaman uyuruz geceleri uzunca acaba?
ohh yaaa çok sevindim nihayett.. darısı demirin başına :)Biz de şimdi kızımı yıkadık annemle.göbek düşmedi ama doktoru arayıp sordum şimdi.alkolle iy temizleyin yeter dedi.Misler gibi olduk rengimiz açıldı valla:))))
nstdeyken suni sancı verilmiş bi kadına bağırıp duruyordu duydukça içim çok kötü oldu .
offffffffff :96::96:
valla onlarin insafina kalmis, bizimkilerin var ama vermeyebilirler. hic bisey belli degil yani.
herseyin tamam olsa da onlara bagli
kızlar sizi görünce içim rahatlıyor 40.haftayı bitirdim bende bugün beklemeye devam...benim ticker bitti 40+'ları göstermiyoo yaa
aynen ben de öyle giydiriyorum. dr bize de 21-22 dereceyi geçmeyin dedi.. odası da genelde 24-25 derece oluyor.. geçen gün çok ağlıyodu ne yaptım ettim susturamadım, hırkasını bi çıkardım sustu canım oğlum sıcaktan ağlıyomuş :S
heh aynısı bana da oluyo. herkes diyo o uyuyunca sen de uyu diye ama olmuyo işte öyle..
1.5 yaşında kızı olan arkadaşım bile hala uykusuzum diyor. sanırım daha yolumuz çoook uzun :)
ohh yaaa çok sevindim nihayett.. darısı demirin başına :)
prensesimi benim için öper misinnbi de toprak selam söylüyomuş ona
supesınız az daha dayanın..sonucu muhtesem oluyor
Ayrıca doktorum bayram tatiline gideceği için nişanım gelmeden,suyum patlamadan yada sancım başlamadan doğumu başlatmaya çalıştığı için bunlar başıma geldi...Lütfen arkadaşlar başınıza doğumun işaretleri gelmeden doktora inanıp sakın doğumunuzu sunni sancıyla başlatmayın benim doktorum bayrama gideceği için doğumu başlattı ben neden kabul ettim bunuda anlamıyorum ama başa geleceği varmış ve geldi....
yıkandı sabah benimki de uyuyup duruyo.. benim de hiç uykum yok işte yandık bu gece :)aynen benimki de fosur fosur uyuyo
aa iloş öyle mi oldu kız sana da üzüldüm valla yaa. çok geçmiş olsun :S ee normal oldu ama di mi?çok geçmiş olsun canım
aynı şey bende de yapıldı malesef üstelik suyumda gelmişti
1cm açıklık varken ******** doktor bastı suni sancıyı ben ne taktığını bile bilmeden önce 5 doz vermiş sonra 10 doz nasıl oluyosa artık
4 saat zor dayandım duvarları tekmeledim sonunda yalvardım beni kesin die
masaya aldıklarında yalvarırım uyutun beni die bağırdığımı hatırlıyorum en son
ama sonucu herşeye değer tebi
selammm
sabah nst girdim sancılarım az vardı .
doktora gösterdik . kan akışına suyuna bakalım dedi . herşey güzel dedi . keyfi yerınde ondan çıkmak istemıyor heralde dedi.
açılma varmı dıye bakalım hem uyarı olur belki dedii :96:
ilk defa baktı . canım yandı biraz . 2 cm açılmam varmış . bugun yarın olabilir dedi .
azcık kanamam var. olabilir demişti doktor zaten ...
bayramda gelecek guzucum heralde
Aynen öyle canım.Her taraftan karışan oldukça insan deliriyor.Karışan kim olursa olsun hiç fark etmiyor.İnşallah sen de bir an önce yaparsın doğumunu hayatımmerhaba kızlar napıyorsunuz kimsecikler yok yine,kolay gelsin burcu temizlik varmış hiç sevmiyorum :S
aso dediğini dikkate alıcam kimseye kal demicem bu kadar bekliyorum oğluma kendim bakarım zorlansamda alışırım...
akşam sancılandım biraz ama düzensizdi doktorda da hiç sancı çıkmadı herşey yolunda beklemeye devam dedi yine,bakalım cumartesiye kadar geldi geldi artık sabrım kalmadı hayırlısı olsun...
Ohh minnoşummm benim:)ben geldimm
giremiyom nete özledim he sizleri
sıpam izin vermiyo
tam kafamı koyuyom başlıyo zırlamayauyuyacağımı hissediyo mu ne
bu sabah da hiç kucağımdan inmek istemedi
göğsümde uyudu öyle yatırdım yatağına
çok aşığım sevgilime ben yaa
Çok geçmiş olsun dikkat et kendine:Smerhabalar kızlar;
bende grip oldum off yaa kendimi iyi hissetmiyorum
Sabah doktoru aradım bijocum.Dedim göbek düşmedi ama yıkamak istiyoruz biz.O da yıkayın ama banyo sonrası alkolle bir güzel pansumanını yapın dedi.Misler gibi oldu cimcimem :) Yanaklarına renk geldi azcık kıza benzedi artık:)))))
aynen ben de öyle giydiriyorum. dr bize de 21-22 dereceyi geçmeyin dedi.. odası da genelde 24-25 derece oluyor.. geçen gün çok ağlıyodu ne yaptım ettim susturamadım, hırkasını bi çıkardım sustu canım oğlum sıcaktan ağlıyomuş :S
heh aynısı bana da oluyo. herkes diyo o uyuyunca sen de uyu diye ama olmuyo işte öyle..
1.5 yaşında kızı olan arkadaşım bile hala uykusuzum diyor. sanırım daha yolumuz çoook uzun :)
ohh yaaa çok sevindim nihayett.. darısı demirin başına :)
prensesimi benim için öper misinnbi de toprak selam söylüyomuş ona
valla 41. haftama giriyorum yarin, 4 gun daha bekleyelim dedi esim. olmazsa zten artik suni sanci ile yada sezeryanla alirlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?