2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Selam kizlar bende hsla dogurmadim bekliyorum. Dusunmemlazim benim annem grldmiyo hesspta hic paralari yoktu ondan galiba

nstdeyken suni sancı verilmiş bi kadına bağırıp duruyordu duydukça içim çok kötü oldu .
offffffffff :96::96:

Selam kizlar bende hsla dogurmadim bekliyorum. Dusunmemlazim benim annem grldmiyo hesspta hic paralari yoktu ondan galiba

kızlar sizi görünce içim rahatlıyor 40.haftayı bitirdim bende bugün beklemeye devam...benim ticker bitti 40+'ları göstermiyoo yaa

Son düzenleme:
aynen ben de öyle giydiriyorum. dr bize de 21-22 dereceyi geçmeyin dedi.. odası da genelde 24-25 derece oluyor.. geçen gün çok ağlıyodu ne yaptım ettim susturamadım, hırkasını bi çıkardım sustu canım oğlum sıcaktan ağlıyomuş :S

şaka gibi olcak ama kocam uyudu, oğlum da sımdı yanımda uyudu.. ve benım uykum yok :))) benım uykum gelınce de bu sıpa uyanır valla yazık bana
heh aynısı bana da oluyo. herkes diyo o uyuyunca sen de uyu diye ama olmuyo işte öyle..

ben de oğlum uyudukça uyudum gece şimdi de yine dalmasını bekliyorum. Kocam fosur fosur uyuyor yanımda... biz ne zaman uyuruz geceleri uzunca acaba?
1.5 yaşında kızı olan arkadaşım bile hala uykusuzum diyor. sanırım daha yolumuz çoook uzun :)

Biz de şimdi kızımı yıkadık annemle.göbek düşmedi ama doktoru arayıp sordum şimdi.alkolle iy temizleyin yeter dedi.Misler gibi olduk rengimiz açıldı valla:))))
ohh yaaa çok sevindim nihayett.. darısı demirin başına :)
prensesimi benim için öper misinn bi de toprak selam söylüyomuş ona

nstdeyken suni sancı verilmiş bi kadına bağırıp duruyordu duydukça içim çok kötü oldu .
offffffffff :96::96:

bagırırsanız acınız azalmak bır yana artar. sancı gelınce derın nefes alıp hemen yavas yavas vereceksınız ıste o gercekten guc verıyor tecrube sahıı bırı olarak...

valla onlarin insafina kalmis, bizimkilerin var ama vermeyebilirler. hic bisey belli degil yani.
herseyin tamam olsa da onlara bagli

haklisin evet, arkadasim bu seferde kayinvalidesini getirmis, yine vermisler vize ne kismetli kadin ya deli olcam. Iste fakirin fukaranin yine yuzune bakan yok amaaannn neyse kismet degilmis napem. insaallah seninkiler gelir

kızlar sizi görünce içim rahatlıyor 40.haftayı bitirdim bende bugün beklemeye devam...benim ticker bitti 40+'ları göstermiyoo yaa

valla 41. haftama giriyorum yarin, 4 gun daha bekleyelim dedi esim. olmazsa zten artik suni sanci ile yada sezeryanla alirlar

aynen benimki de fosur fosur uyuyo

supesınız az daha dayanın..sonucu muhtesem oluyor

bugün aklıma sen geldin zaten tatlım eşime bile bahsettim,sabırsızım ama bebeğimin kendi gelmesini istiyorum dilerim beni daha fazla bekletmez ve senin gibi mutlu son yaşarım yaşarız inşallahh

çok geçmiş olsun canım
aynı şey bende de yapıldı malesef üstelik suyumda gelmişti
1cm açıklık varken ******** doktor bastı suni sancıyı ben ne taktığını bile bilmeden önce 5 doz vermiş sonra 10 doz nasıl oluyosa artık
4 saat zor dayandım duvarları tekmeledim sonunda yalvardım beni kesin die
masaya aldıklarında yalvarırım uyutun beni die bağırdığımı hatırlıyorum en son
ama sonucu herşeye değer tebi

aynen benimki de fosur fosur uyuyo
yıkandı sabah benimki de uyuyup duruyo.. benim de hiç uykum yok işte yandık bu gece :)

aa iloş öyle mi oldu kız sana da üzüldüm valla yaa. çok geçmiş olsun :S ee normal oldu ama di mi?

Son düzenleme:

akşama dogurursun sen o zaman hadı allah bir avazda kurtarsın ınsallah

Aynen öyle canım.Her taraftan karışan oldukça insan deliriyor.Karışan kim olursa olsun hiç fark etmiyor.İnşallah sen de bir an önce yaparsın doğumunu hayatım
Ohh minnoşummm benim:)
merhabalar kızlar;
bende grip oldum off yaa kendimi iyi hissetmiyorum
Çok geçmiş olsun dikkat et kendine:S
Sabah doktoru aradım bijocum.Dedim göbek düşmedi ama yıkamak istiyoruz biz.O da yıkayın ama banyo sonrası alkolle bir güzel pansumanını yapın dedi.Misler gibi oldu cimcimem :) Yanaklarına renk geldi azcık kıza benzedi artık:))))) Öptümmmm kokladımmmm hem senin için hem de Toprak Beyimiz için:))))))))

valla 41. haftama giriyorum yarin, 4 gun daha bekleyelim dedi esim. olmazsa zten artik suni sanci ile yada sezeryanla alirlar

sen 42.haftaya giriyorsun canım 41 bitiyor,ben giriyorum bugün 41'e maşallah,dilerim suni sancıya gerek kalmadan gelir bebişin bende cumartesi gidicem en son geldi geldi o güne gelmedi sezeryan olucam bakalım nasip sağlıkla gelsinler yeterki...

selam kizlar been geldiiimmm nihayeeettt

zor uyudu benim süt kuzusu bugün niyeyse

geçmişi okumaya firsatim olmuyor bi türlü..inşallah herkes çok iidir.

Selam kızlar,
Napıyosunuz bakalım? Bizim doğum fotoğraflarımız gelmiş çatlıcam meraktan ya.Off ilk ben görmek istiyodum kocam gördü benden önce.resim yolla bari bikaç tane dedim hala yollıcak çatlamak üzereyimmmm

saol asocum inşallah bekleyen bütün annelerimiz sağlıkla kavuşalım bebişlerimize sizleri okuyunca daha da bir hevesleniyorum,sizlerede gazsız bol uykulu bayram olsun :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…