2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

doğum hikayemi yazmaya firsatim olmuyo bi türlü.
bende yedim suni sanciyi.üstelik doktorumun israrina rağmen epiduralde istemedim.
suyum geldi önce .
hastaneye gittiğimde 1 cm açiklik wardi sadece.
sanci çekmek zor gerçekten ama doğum kolay we 15 dk sürdü sadece.doğumhaneye yürüyerek gittim.
ebeler epiduralli sanmişlar hiç bağirmadim.annemle eşim kapidaydi bişii oldu bana içerde sanmişlar
doğumun son 5 dksina eşimle annemde girdi

ay uzun uzun yazicam hepsini mutlaka bigün acaip maceraliydi çünkü

düşünmemlazım çok sevindim, annen yanında olcak güç alcaksın ondan ne kadar güzel.. hayırlı doğumlar olsun işallah..

napıonuz kızlar ne var ne yok ?

kızlar doğum hikayemi paylaştım biraz uzun oldu ama iki hamilelik ve iki doğum hikayemi birden yazdım okuyabilirsiniz

kızlar sizi görünce içim rahatlıyor 40.haftayı bitirdim bende bugün beklemeye devam...benim ticker bitti 40+'ları göstermiyoo yaa

aynen bende sizi görünce içim rahatlıyor. yanlız değilim diyorum .
sen doktora gittinmi yakında cnm. açılma varmı sende de ??

canım senin doktorun ne diyor ? açılman varmıymış senınde:82:

akşama dogurursun sen o zaman hadı allah bir avazda kurtarsın ınsallah

inşallah canım bugun yarın gellsin artıkkk bebişkoomm
amiinnnnnnnnn

bende evi topladım biraz. toplaya toplaya bi hal oldum kaç gündür. ha bugun doğururum ha yarın doğururum derken . yine aynı yine aynıı ... kızımın son makıne çamaşırlarınıda yıkadım onlarda aradan çıksın dedim. hem hareket oluyor :79:
yürürken alt tarafta sancı var pööfffff

hastanede hasta bezı götürdünüzmü ?
ben aldım ama yatak koruyucuymuş . olsun o da lazım olur. altıma sererim dedim . bide bebek bezi gibi olandan alıcam . kilot gibi olan kullanışlı olmuyormuş. hemşire arkadaşım var al dedi .
hastaneye sormak aklıma gelmedi gerekiyormu dıye. dursun yanımda nlur nlmaz sonra arayıp gezmektense

hasta bezi ben kullandım 1 tane sadece ilk ameliyattan çıktığımda o da.. boşu boşuna tak dediler hemşireler, çünkü kanamam çok olmadı orkid yeterdi yani. ama çok olan da okudum o yüzden al dursun derim..

Son düzenleme:
hllyvz Allah analı babalı büyütsün..Allah kimseye senin çektiğin kadar çektirmesin..Zor doğum olmuş..
İnşaAllah bebeğin bütün bunları unuttturur.

Bugün doktor kontrolümüz vardı.Nstye girdik ama sancı yok hanımefendinin keyfi yerinde... Gelecek pazartesi gideceğiz inşaAllah ..Anlaşıldığına göre anneannesinin gelmesini bekliyor.. Annem de doğumumu görmek istemiyor oysa.Belim ağrıyor desem ağlamaya başlıyormuş..Doğumuma nasıl dayanacak ? Bende beklemeye devam edenlerdenim.. Bafonun yolundan gidiyoruz.. :) Allah hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin..

bana hastaneden takmışlardı hasta bezi... yanıma almamıştım. iki kere taktılar kanamam düzelene kadar. bir de sargı bezinden yapılmış pedleri vardı hastanenin onları çok kullandım çıkana kadar hastaneden

Dün gece hiç uyumadık, saolsun duru 15 dk. bir uyanıp yaygarayı bastı, etinden et koparıyomuş gibi ağlıyo maymunum benim, kucağa alıp hafif piş piş leyince susuyo..

Gaz sancısı boy gösterdi herhalde, dr. unu aradık, bol bol gazını çıkartın karnına sıcak su torbası ya da sıcak havlu koyun dedi, bide rezene çayına başladık, çok yorgun ve uykusuzum, temincek girdim yıkandım biraz ii geldi..

Şimdi kucağımda uyuyo prensesim, yatağına koyduğum an çığlık çığlığa ağlıyo, bakalım bu gece nasıl geçecek...

canım kişiye göre değişirmi bilmiyorum ama banada bir kez hasta bezi taktılar yettiler artık gece pedi fazla geliyor öyle aman aman kanama olmuyor

aa iloş öyle mi oldu kız sana da üzüldüm valla yaa. çok geçmiş olsun :S ee normal oldu ama di mi?

yok canım nerde genel anestezi ile sezeryan oldu 4 saat sonra açıklık hala 1cm idi ben dayanamadım
kendi sancımla beklesek belki olurdu

seninde gözünaydın kuzum
kendi sancım dayanılmıcak gibi değildi ama suni çok fenaydı çoookkkk
benim bildiğim suni sancı belirli bi açıklığa ulaştıktan sonra doğumu hızlandırmak için verilir yada beklersin 3-5-10 saat neyse artık açılma olmaz normal sancıyla ozaman denersin
sonuçta su geldimi hemen doğurmuyosun herif bana psikolojik baskı yaptı bide su kesesi açılmış bekleyemeyiz bebek susuz kalır felan filan korkuttu yani beni nasıl doktorsa o an basireti bağlanıyo insanın bide ben gitmicektim hastaneye aslında o gün az hareket ettiği ve su geldikten sonra hiç hareket olmadığı için hemen gittim =(
gittiğim hastanede epidural yokmuş kendi doktorumda gelmedi nöbetçi doktorun gazabına uğradım anlıyacağın ama şikayet edicem işine geldi isteğe bağlı sezeryan

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…