anneme vize vermisler
çok geçmiş olsun canım
aynı şey bende de yapıldı malesef üstelik suyumda gelmişti
1cm açıklık varken ******** doktor bastı suni sancıyı ben ne taktığını bile bilmeden önce 5 doz vermiş sonra 10 doz nasıl oluyosa artık
4 saat zor dayandım duvarları tekmeledim sonunda yalvardım beni kesin die
masaya aldıklarında yalvarırım uyutun beni die bağırdığımı hatırlıyorum en son
ama sonucu herşeye değer tebi
ayy canım gözünaydın hadii çok sevindim,anneciğinle kavuşacaksın ne güzel...
Oh hadi gözün aydın:)anneme vize vermisler
amin canım aminnnnn:) İnşallah bir an önce kavuş meleğine:)saol asocum inşallah bekleyen bütün annelerimiz sağlıkla kavuşalım bebişlerimize sizleri okuyunca daha da bir hevesleniyorum,sizlerede gazsız bol uykulu bayram olsun :)))
kızlar sizi görünce içim rahatlıyor 40.haftayı bitirdim bende bugün beklemeye devam...benim ticker bitti 40+'ları göstermiyoo yaa
haklisin evet, arkadasim bu seferde kayinvalidesini getirmis, yine vermisler vize ne kismetli kadin ya deli olcam. Iste fakirin fukaranin yine yuzune bakan yok amaaannn neyse kismet degilmis napem. insaallah seninkiler gelir
valla 41. haftama giriyorum yarin, 4 gun daha bekleyelim dedi esim. olmazsa zten artik suni sanci ile yada sezeryanla alirlar
akşama dogurursun sen o zaman hadı allah bir avazda kurtarsın ınsallah
hastanede hasta bezı götürdünüzmü ?
ben aldım ama yatak koruyucuymuş . olsun o da lazım olur. altıma sererim dedim . bide bebek bezi gibi olandan alıcam . kilot gibi olan kullanışlı olmuyormuş. hemşire arkadaşım var al dedi .
hastaneye sormak aklıma gelmedi gerekiyormu dıye. dursun yanımda nlur nlmaz sonra arayıp gezmektense
aa iloş öyle mi oldu kız sana da üzüldüm valla yaa. çok geçmiş olsun :S ee normal oldu ama di mi?
doğum hikayemi yazmaya firsatim olmuyo bi türlü.
bende yedim suni sanciyi.üstelik doktorumun israrina rağmen epiduralde istemedim.
suyum geldi önce .
hastaneye gittiğimde 1 cm açiklik wardi sadece.
sanci çekmek zor gerçekten ama doğum kolay we 15 dk sürdü sadece.doğumhaneye yürüyerek gittim.
ebeler epiduralli sanmişlar hiç bağirmadim.annemle eşim kapidaydi bişii oldu bana içerde sanmişlar
doğumun son 5 dksina eşimle annemde girdi
ay uzun uzun yazicam hepsini mutlaka bigün acaip maceraliydi çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?