2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm kızlar

oh herkes dogurdu.. bız nöbet tutuyoruz.. bugun temızlık falan yapıldı.. kızımı beklıorum... eger c.tesi ye kadar gelmezse sezeryan olabilirim.. kafam kazan gibi.. karar veremedım.. :(((

ama yakında doğuranlardan olucam bendeee :81::87: azz kaldıı
bayram şekerimin gelmesineee

sağolun kızlar. demekkı genelde lazım oluyor hasta bezi :82:
Ben almadım ama hastanede verdiler.İlk çıktığımda altımda yatak pedi vardı.İlk ayağa kaldırdıklarında hasta bezi taktılar çıkana kdr taktım ben kanamam çok oldu çünkü.

slm kızlar
herkes doğurdu heralde benim gibi bikaç kişi kaldı sanırım çalışmaktan çok takip edemiyorum bugün bile 14.00 kadar kadar işteydim benimde artık her an olabilir
ama çok korkuyorum doğumdan acaba sezeryan için gün alsam mı
ama şu anki durumda herşey normal diyo dr

hastane veriyormu bilmiyorum. dediğin gibi çok kanama olunca lazım olur pedle olcak iş değilmiş .
yatak koruyucuda aldım . aslında hasta bezi almam diyordum ama ii oldu..
-------------------
doğursam artık valla çok sıkıldım :S
aklımda hep nasıl doğurcam sorusu var ? düşüne düşüne bi hal oluyorumm :18:

herkes dogurdun mu diye arıyor... aramaın size mesaj atarım diyorum ama yınede arıyorlar

aynen yaa artık fenalık gelıyorr
bende haber verırız dıyorum ki bidaha aramasınlar
herkes rüyasında görüyormuş bide:90:
millet bukadaar merak ediyor biz napalım yanii :))

bir doğurmayan daha geldi :)))
aklım fikrim kasıklarımda sancıya bağladım kendimi ama dün akşam doğuruyorum sandım sancılarım başladı tatlı tatlı kasıklarımdan düzensizdi sonra geçti gece yattım sabaha karşı bir kalktım belim çıkacak karnım ağrıyor ve sürekli tuvaletim geliyor yine uyuyakalmışım sabah doktora gittim sancım 3 :S
sinir oldummmm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…