sen kaçıncı günündesin?
yok canım nerde genel anestezi ile sezeryan oldu 4 saat sonra açıklık hala 1cm idi ben dayanamadım
kendi sancımla beklesek belki olurdu
seninde gözünaydın kuzum
kendi sancım dayanılmıcak gibi değildi ama suni çok fenaydı çoookkkk
benim bildiğim suni sancı belirli bi açıklığa ulaştıktan sonra doğumu hızlandırmak için verilir yada beklersin 3-5-10 saat neyse artık açılma olmaz normal sancıyla ozaman denersin
sonuçta su geldimi hemen doğurmuyosun herif bana psikolojik baskı yaptı bide su kesesi açılmış bekleyemeyiz bebek susuz kalır felan filan korkuttu yani beni nasıl doktorsa o an basireti bağlanıyo insanın bide ben gitmicektim hastaneye aslında o gün az hareket ettiği ve su geldikten sonra hiç hareket olmadığı için hemen gittim =(
gittiğim hastanede epidural yokmuş kendi doktorumda gelmedi nöbetçi doktorun gazabına uğradım anlıyacağın ama şikayet edicem işine geldi isteğe bağlı sezeryan
39+1 deyim 22 kasımda eğer sancım gelmezse o zamana kadar 40+1 olucam
benımde sancım arada oluyor. ama nstde de hiç farketmedim sancıları ...
alt tarafımda uyuşmuş gibi.
yavrumda şaşırmıştır noluyoz demiştir doktor alttan bakınca
hala etkisindeyim zaten
cok azla lazım olmadı banasağolun kızlar. demekkı genelde lazım oluyor hasta bezi :82:
oyle dusunme. ende normal dogurabilirim de o gelecegı zamanı bılıyordur cnm endıselenmeslm kızlar
oh herkes dogurdu.. bız nöbet tutuyoruz.. bugun temızlık falan yapıldı.. kızımı beklıorum... eger c.tesi ye kadar gelmezse sezeryan olabilirim.. kafam kazan gibi.. karar veremedım.. :(((
hastane veriyor yanı bana hem bezı hemde tek kullanımlık kılot verdıhastanede hasta bezı götürdünüzmü ?
ben aldım ama yatak koruyucuymuş . olsun o da lazım olur. altıma sererim dedim . bide bebek bezi gibi olandan alıcam . kilot gibi olan kullanışlı olmuyormuş. hemşire arkadaşım var al dedi .
hastaneye sormak aklıma gelmedi gerekiyormu dıye. dursun yanımda nlur nlmaz sonra arayıp gezmektense
ay bendeeSelam kızlar,
Napıyosunuz bakalım? Bizim doğum fotoğraflarımız gelmiş çatlıcam meraktan ya.Off ilk ben görmek istiyodum kocam gördü benden önce.resim yolla bari bikaç tane dedim hala yollıcak çatlamak üzereyimmmm
sen 42.haftaya giriyorsun canım 41 bitiyor,ben giriyorum bugün 41'e maşallah,dilerim suni sancıya gerek kalmadan gelir bebişin bende cumartesi gidicem en son geldi geldi o güne gelmedi sezeryan olucam bakalım nasip sağlıkla gelsinler yeterki...
ya bide bana hiç çatı muayenesi yapılmadı nst ye gir dedi sancın varsa alttan muayene edicem dedi sancım çıkmadı oda beni muayene etmedi. ama herkez çatı muayenesi oluyo
sakınnnnnnnnnnn son ana kadar hep normalı bekle... caymak yook
bende gecen pzts ye kadar gelmezse sunı ıle deneyeceklerdı ama pazar normal sancı ıle geldı kuzum
bende sancı basladıgında yaptılar
nehirday canım takip ediyorum senide allah sana çok kolay doğum nasip eder inşallah
tatlım doktorum 41.haftaya kadar bekleriz dedi en geç pazartesi yani o zamana kadar beklerim cumartesi günü randevum var o zaman son duruma bakıp karar vericez artık...benim doktorum açılma olmadan suni sancı verme taraftarı değil bende istemiyorum,daha fazlada bekleyemem zaten şimdi bile tedirginim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?