2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hepinize iyi bayramlar bende yarın kayınvalidemlere hazırlık yapıcam hepinizi öptüm. iyi geceeler.

bende aynı takipteyim yaren merak etme :)))
sizede iyi bayramlar kızlarrr,inşallahhh bayram şekerlerimizle kutlarızz...

slm kızlar... doğuran yok sanırım dünden beri. geçmişi pek okuyamadım. benim oğluşum da bayramda gelir inşallah ....

valla sinirlerim laçka oldu etrafımdakılerın kalbını kırıyorum aşırı tepkiler veriyorum hamileyim diye bişey de diyemiyorlar bu duruma daha da sinirleniyorum böyle kısır bir döngü(

valla sinirlerim laçka oldu etrafımdakılerın kalbını kırıyorum aşırı tepkiler veriyorum hamileyim diye bişey de diyemiyorlar bu duruma daha da sinirleniyorum böyle kısır bir döngü(

hormonlar altüst etti sinirlerimizi. neyse az kaldı. yakında hamilelik depresyonu biter, lohusalık depresyonu başlar:))

inşallah çok bekletmeden ve en sağlıklı şekilde gelir bebişin :))

İyi akşamlar kızlar, doğuran oldu mu? bende oğlumu bayramda el öpmeye gelir diye bekliyorum, bakalım hayırlısı artık....

zeyn yok doğum yaptı sanırım haber verir yakında,yazarkasa kayınvalidelerine gitti,livece ve mesafeyi görmedim bir kaç gündür aklımda kalan bunlar

ayrıca bugünde bir eski tanıdıkla karşılaştım 3 çocuğu var kendisinin benim karnıma baktı senin karnın daha hiç inmemiş dedi (

bence doğurmayan kasım anneleri olarak grup terapisi yapmamız lazım, birde psikolog ayarlarız :))
gerçi aralık annesi olacakmışım gibide bir his var içimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…