yarencim hayırlısı olsun sağlıkla gelsin inşallah hadi sen yarın doğur ikinci günüde ben doğurayım gelsin bayram şekerlerimiz :)))
hiç korkma... hersey oyle guzel gelısıyorkı allah yardımcı oluyor sancıyı da verıyor dermanını da verıyor
ben çıkıyorum kızlar
gece uyuyamadım hiç bebeğimin hareketi varmı yokmu diye bakcam derken..
sabah 7de kalktım :S
yatayım dınleeneyım
iyi geceler herkese...
BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN İYİ BAYRAMLAR
bebişi olanlar bebişleriyle kutlucaklar ne güsseelll
bizimde BEBİŞLERİMİZ BAYRAMDA GELSİN HAYIRLISIYLA İNŞALLAHHH
hepinize iyi bayramlar bende yarın kayınvalidemlere hazırlık yapıcam hepinizi öptüm. iyi geceeler.
valla sinirlerim laçka oldu etrafımdakılerın kalbını kırıyorum aşırı tepkiler veriyorum hamileyim diye bişey de diyemiyorlar bu duruma daha da sinirleniyorum böyle kısır bir döngü(
selammm
sabah nst girdim sancılarım az vardı .
doktora gösterdik . kan akışına suyuna bakalım dedi . herşey güzel dedi . keyfi yerınde ondan çıkmak istemıyor heralde dedi.
açılma varmı dıye bakalım hem uyarı olur belki dedii :96:
ilk defa baktı . canım yandı biraz . 2 cm açılmam varmış . bugun yarın olabilir dedi .
azcık kanamam var. olabilir demişti doktor zaten ...
bayramda gelecek guzucum heralde
hormonlar altüst etti sinirlerimizi. neyse az kaldı. yakında hamilelik depresyonu biter, lohusalık depresyonu başlar:))
doğuran yok ama sayı gittikçe azalıyor sanki ilk toplanmada 9 kişi falan vardı sanırım
zeyn yok doğum yaptı sanırım haber verir yakında,yazarkasa kayınvalidelerine gitti,livece ve mesafeyi görmedim bir kaç gündür aklımda kalan bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?