2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
üzülme canım hepimizin hormonları tavan yaptı bende ağlama modundayım son günlerin stresi bu normal yani napalım...

ay benim tıp okuyan doktorum bile bilmiyor ne zaman doğuracağımı bekliyoruz işte,inanın bu bayram kimseye gitmicem sırf laf anlatmakla uğraşmamak için poffff

ben de gitmicem. yorum yapcak herkes. bi de her yer et kokusu falan çekemem. yan gelip yatcam evde.

ben çıkıyorum kızlar sabah çok erken kalktım...
Herkese iyi bayramlar diliyorum,sağlıkla güzelliklerle geçsin bayramımız...

günaydın herkese
bayramınız mübarek olsun

ben 24 saat sonra hastanede olacağım oğluma kavuşmama sadece 1 gün kaldı
ama bu uykusuzluk ve kafamdaki soru işaretleri deli edecek beni

günaydın herkese
bayramınız mübarek olsun

ben 24 saat sonra hastanede olacağım oğluma kavuşmama sadece 1 gün kaldı
ama bu uykusuzluk ve kafamdaki soru işaretleri deli edecek beni

kafana takma bence ya en azından tarihin belli :)) bizim tarih bile belli değil, tarihi bırak haftası bile belli değil...
bende bu yüzden uyuyamıyorum sanırım(

günaydın bayanlar. herkesin bayramı kutlu olsun. aslıcım allah yardımcın olsun.

Herkese selamm..Hayırlı günler , hayırlı bayramlar anneler ve anne adayları.. :) Allah hepimizin yardımcısı olsun..

Dün doktordaydık..Kızımdan tık yok..Sancı da yok..Bu bayram da 2 kişiyiz evde..Bayramdan sonraya kadar bekleyeceğiz inşaAllah..Hayırlı ve sağlıklı olsun da bekleriz biz.. :)

aslı Allah yardımcın olsun inşaAllah bebeğin sağlıklı doğar. Kollarına alırsın..

Günaydın ,
Hepinize mutlu huzurlu bayramlar (tatiller) diliyorum.Malum artık eski bayramlar kalmadı.Bayramlar tatilin sebebi oldu....

sizlerinde bayrami mubarek olsun. yarin dogum gunum. kizim yarin gelseydi bari ya :)

bugun kontrolum var, insaallah sancim falan vardirda doguma alirlar :76:

selam millet.. cümleten iyi bayramlar

Demir'i yıkadık babasıyla, gık demedi, o kdr mutlu oldu kı suyun ıcınde sıpa.. ama her tarafı su yaptık, bıraz tecrube kazanmamız lazım

selam kızlar
hepinizin bayramını kutluyorum
bizde 2 kişiyiiz bu bayram kocam çalışıyo kızım ve ben allahtan ailem yanımda
kızım el öpmeye gitti harçlık topladı bugün teyzeleri
yarında babaannesine gidicek el öpmeye

selam millet.. cümleten iyi bayramlar

Demir'i yıkadık babasıyla, gık demedi, o kdr mutlu oldu kı suyun ıcınde sıpa.. ama her tarafı su yaptık, bıraz tecrube kazanmamız lazım

hadi güle güle kirlensin ben daha kendim yıkayamadım annem ablam yıkıyo hiç cesaretim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…