2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyi bayramlar sema
valla kımseyı elletmem ogluma ya ben ya babası.. persembe ya da cuma gunu mesela babasına bırakıcam sınemaya gıdıcem arkadasımla, babasının aktıf olmasını ıstıyorum hoş zaten benden heveslı saolsun cnm benım.. baska kımse de mudahale etmesın ıstıyorum ogluma anası babası dururken :))

ben de daha kendımı yıkayamadım :) gece yıkanmıstım ama cok terledım sbhtan berı tekrar duşa gırmelıyım ama fırsat olmadı henuz :)

selam kızlarrr
üiyi bayramlarr
sevgilimle ilk bayramım çok şükür bugünü gösteren Rabbime şükürler olsun
çok yakışıklı ettim bugün oğlumu
giydirdim güzelce ama uyuyo
uyansa da resim çekilse feyce koyucim

4 gündür kendi karyolasında uyuyo
tabi ben 4 gün önce farkettim zamanla ne istediğini anlıyorsun
böle esniyo sessiz ağlıyo falan diyom uykusu var karnı toksa uyuyo kıendi kendine
ama evdekiler ağladığında hemen kucağına alıyolar bide bana akıl veriyolar
daha ilk bebeğim ne kadan tecrübeliyim
ama göğsümde uyumasına bayılıyom ya

oyyyy mememe yapışık yaşıyor bu velet:S

ilk hafta öle uyuyodu sevgilim
şimdi kendi kendine uyuyo karyolasında
tabi kimse kucağına almazsa ağladığında

dün para çekmeye gittim atm den para çekmem gerekti 15 dk mı ne ayrı kaldım ya oğlumdan
işkenceydi valla şimdiden düşünüyom kara kara ben nasıl işe başlıcam yaaa

hadi güle güle kirlensin ben daha kendim yıkayamadım annem ablam yıkıyo hiç cesaretim yok

kız alıştırsana kendine çok güzel bişey ya yıkamak
yaz olsaydı sabah akşam yıkardım oğlumu
dötünü basını öpüyom hep mis gibi
selam millet.. cümleten iyi bayramlar

Demir'i yıkadık babasıyla, gık demedi, o kdr mutlu oldu kı suyun ıcınde sıpa.. ama her tarafı su yaptık, bıraz tecrube kazanmamız lazım

maşallah maşallah yakışıklı demir suyu seviyo
sevgilim kafasını az arkaya itiyo çevirince de gözünü kapatıyo elimi sıkıca tutuyo
elimi çektimmi fileyi tutuyo sıkıca hiç sesini çıkarmıyo
ilk banyosunda kıyameti koparmış ben uyuyodum hastanede yıkamışlar hemsire ve babasıyla
sampuanı doktuler vucuduna bastı kıyameti demişti

iyi bayramlar prop

benim kocamda dedi bana bırak git istediğin yere diye ama benim içime sinmez bide ilk gezmeme kocam kızım ve ben gitmek istiyorum yarın kayınvalideme gidicez ama bence gezme değil tabi bakalım belki cuma şansımızı deneriz ama sinema hayal tabi bende testereye gitmek istiyordum periyodik bütün seriyi sinemada izledim bu sene evde izlerim artık

dün para çekmeye gittim atm den para çekmem gerekti 15 dk mı ne ayrı kaldım ya oğlumdan

cnm sen cabuk ayrılcaksın ya o yuzden ( ben 2 sene beraberım oglumla o yuzden bıkac saat babasıyla kalmasını dert etmıorum :)) ama allah yardım etsın valla nasıl bırakılırlar hakkaten hıc bılmıorum

cnm sen cabuk ayrılcaksın ya o yuzden ( ben 2 sene beraberım oglumla o yuzden bıkac saat babasıyla kalmasını dert etmıorum :)) ama allah yardım etsın valla nasıl bırakılırlar hakkaten hıc bılmıorum

belkide ondandır
ücretsiz izin kullanıcam 6 ay da ücretsiz izinim var
maddi sıkıntımız olmazsa inşallah kullanırım diyorum

ah canım yaa bende geçen dedimki iyiki çalışmıyorum nasıl ayrılırdım allah çalışan annelere kolaylık versin hem özlem hemde zorluk açısından ama etrafa bakıncada birsürü çalışan anne var demekki olup olup gidiyor bi şekilde

şimdi düşünme bari tadını çıkar

cuma gunu forum a gıtmıstık kocamla demır ı kayınvalıdeme bırakıp kocam tutturdu sınemaya gırelım dıye testereye sokmaya kalktı benı nefret dıorum bı de dedım olmaz bırakamam oglumu o kdr saat, e dedı harry potter a nasıl gıtceksın, dıyemedım kı sana bırakırım ama baskasına bırakamam o kdr saat dıye :))

öyle yapmaya çalışıyorum
Allahtan işyerim anneme çok yakın
öğle paydosunda anneme gidip oğlumu göreceğim inşallah
ama yine de takılıyom :s

işalla cnm uzun uzun kalırsın oglunla.. her gunun tadını cıkart

inşallah canım

üff göğsüm acayip kaşınıyor ve acıyor biraz sağıyım nimet toplıyım bari

bu arada bikaç sorum var kaç gündür sorucam unutuyorum

1: kola içtinizmi içicekmisiniz bi bilginiz varmı

2: sezo olanlar korse takmaya başladınızmı

daha var ama aklıma gelmedi şimdi

markete gıtmıstım anca geldım pardon sema..

henuz sıgara ıcmedım, hakkımı saklıyorum :)
korse yılbasına kdr takmıcaksın dedı doktor paşa paşa sozunu dınlıorum ben de..
dun kola ıctım 4 yudum fln sadece hamburger yanına :) ama cok sık ıcmıodum ben zaten

tamam canım anladım ben emzirdikten sonra gece mamadan önce yani arada 3 saat filan oynuyo yarım sigara içtim ama sanki ilk kez başlıyomuş gibi oldum yandı boğazım yarım söndürdüm işte vicdan azabı çektim ama kendim içinde yasakda olsa kötüde olsa bişey yapmak iyi geldi çünkü aylardır hep bebeğim için beslendim yemiycem şeyleri yedim ıyyyyk gına geldi artık etten buttan

kolada içmedim henüz ama bi bilgisi olan varmı acaba gaz yaparmı diye korkuyorum dolapta öle bakışıyoruz

korse içinde benim doktorda sıkı hiçbişey giymiyceksin dedi ama değişik bişey diyen varmı merak ettim karnım çok az ama sarkık hafif gıcık oluyorum

doktorum derın uykusuna yattıgında ıcebılırsın coktan cıkmıs oluo nıkotun vucuzundan demıstı, hatta o yuzden 1 saat snr canımız tekrar sıgara ıstıo sonucta nıkotun vucuttan atıldıgı ıcın.. ama benım kocam bıraktı sıgarayı o yuzden ıcemıorum yanında sınemaya gıttıgım gun ıcerım heralde hakkımı saklı tutuyorum :))

uff bende hep dua ettim başlamam inlşallah diye canımda hiç istemiyordu ama istedi sonunda neyse umarım günde 1-2 ile kalırım hep doktorunun dediği gibi uzun uykusunda duştan önce değerlendirebiliriz

uff bende hep dua ettim başlamam inlşallah diye canımda hiç istemiyordu ama istedi sonunda neyse umarım günde 1-2 ile kalırım hep doktorunun dediği gibi uzun uykusunda duştan önce değerlendirebiliriz

ben gunde 1.5 paket ıcıodum bundan snr mumkun degıl zaten o kdr cogaltmam :)) her koşulda kardayım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…