2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm kızlar
herkese iyi bayramlar...

ohhh sızın yıkayın bebeklerı.. bız daha beklıyoruz...

eşime ben bebegı her gun yıkarım demiştım.. bana baktı, hasta edersen döverım senı.. hergun bebek mı yıkanır dedi.. bende o zaman 2 gunde bır yıkarım dedım.. bana dedı ki.. yaza kadar bekle o zmana hala bebek sayılır... o zaman yıkasın demiştı...

benım canım acayıp nargıle içmek istiyor.. nargıle kokusu duydum mu içime çekıyorum.. ama içemiyorum malesef...
bızım cafe ye gidiyorum. mıs gıbı nargıle kokuyor... ama vermıyorlar bana((( bır kaç çekeyım diyorum... yok olmaz yenge diyorlar yaaaaaaaaa

selam kızlar,herkese iyi bayramlar.
Ay ilk defa doğuran anneleri kıskandım bugün,bayramı bebişleriyle geçiriyolar negüzel
Ne güzel aklanmış paklanmış giyinmiş minik kuzular dimi,hepsini öpüyorum
Offf bu 6 gün geçmek bilmicek ya,değil günleri saatleri saymaya başladım artık,pencerenin kenarında gece olmasını bekliyorum,biranönce 1 gün daha eksilsin diye:81:

asenam sabret az kaldı içersin nargileni bebişten fırsat bulursan

gripin sen de sabret ha byramda ha sonrasında senınkı de gelcek cok az kaldı kavusmanıza

ay kıyamam ben duruya tabi annesine de. toprak da bazı geceler uyumuyo ama ağlamıyo da mırr mırr takılıyo.. bugün ben de çok yorgun ve uykusuzum canım gece 1 den beri uyumadım :S

yok canım nerde genel anestezi ile sezeryan oldu 4 saat sonra açıklık hala 1cm idi ben dayanamadım
kendi sancımla beklesek belki olurdu
kıyamam canım baya ağrılı olmuş doğumun. ama oğlun kucağında ya herşeye değerr..

korse giyen warmi kizlar aranizda??
ben giyiyorum canım..

selam millet.. cümleten iyi bayramlar

Demir'i yıkadık babasıyla, gık demedi, o kdr mutlu oldu kı suyun ıcınde sıpa.. ama her tarafı su yaptık, bıraz tecrube kazanmamız lazım
oh hadi gözünüz aydın. valla içim gidiyodu yaa :) güle güle kirlensin minik adam..

cevap vereyim hayatım..

1. kola içtim içiyorum bir sorun olmadı..
2. korse giyiyorum.. ben daha sormadan dr um korse giyebilirsin ama şortlu ve göğüs altına kadar olanlardan dedi..

herkesin bayramı mübarek olsun. mis gibi bebeklerinizi koklayın ooh... biz ilk defa evimizde kaldık bu bayram istanbula gitmedik ne yapalım

İnşaAllah doğurursun celisuenis. Allah hayırlısıyla sağlıklı olarak kucağına almayı nasip etsin..

Biz beklemeye devam ediyoruz.Yarın 41, haftamız başlıyor...Annemler de yarın gelecek inşaAllah.. Pazartesi de kontrolümüz var..Babam 2 hafta kalacak torununu görmeden gitmez inşaAllah..

selam kizlar ben bugece sancilandim hastaneye gittim. bugun dogurursun dediler bakalim gelcekmikizim

hadı bakalım işalla dogur bugun saglıkla..

gunaydın kızlar bu ne ya kk ya gıresım gelmıo kac gundur bı abuk subuk sınır bozucu..

birisi bizim gecemız pek hoş degıldı cok az uyudu sıpa :) 5ten berı ayaktayım zaten o da yarım saat 10 dk uyuyup uyuyp kalkıo..

selam kizlar ben bugece sancilandim hastaneye gittim. bugun dogurursun dediler bakalim gelcekmikizim

inşallah doğurursun bugun canım saglıklı bir şekilde..

biz beklemeye devam ediyoruz yarın kontrolumuz var bakalım ne dıycek dr umuz .

doğurunca gezemem diye sürekli geziyorum bugnde harry potter a gidebiliriz öncesinde de sahılde kahvaltı bakalım. bi de herkes bön bön karnıma bakmasa daha mutlu olucam:))

sitenin bu hali hiç hoş deil pöfff(

Son düzenleme:
benim oğlan 6 buçukta uyanıyor gece uykusundan. Gece de 2 saatte bir kalkıyor şimdilik uyuyoruz bakalım... Demirin gazı mı var acaba 10dkda bir kalkıyorsa??

16 kasımdan bu sabaha atlamış alla alla :S
herkese günaydın yürüyüşe gidip gelicem hava çok güzelll...

benim oğlan 6 buçukta uyanıyor gece uykusundan. Gece de 2 saatte bir kalkıyor şimdilik uyuyoruz bakalım... Demirin gazı mı var acaba 10dkda bir kalkıyorsa??

( evet cok bagırsak gazı var ne yazık kı, masaj yapıorum devamlı karnına ama cok fayda etmıo.. buyk herıf gıbı zart zurt cıkartıo ehuehue

benimki çoğunlukla alttan çıkarıyor hem de gürültüşü bir şekilde çoook komik.. ama rahatlıyo seviniyorum

günaydınlar herkese,,
bende daha doğuramayanlardanım beklemedeyiz.doktorum perşembeye kadar yok inşallah bekler o güne kadar...doğumun yaklaştığı bir kaç gün önceden anlaşılıyo mu acaba???

Kizlar suan hastanedeyim. Sancim var yine gece 4 te geldik oglen 4 e kadar olur dogumun dediler ebeler. Esimle bekliyoruz. Dua edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…