ay kıyamam ben duruya tabi annesine de. toprak da bazı geceler uyumuyo ama ağlamıyo da mırr mırr takılıyo.. bugün ben de çok yorgun ve uykusuzum canım gece 1 den beri uyumadım :SDün gece hiç uyumadık, saolsun duru 15 dk. bir uyanıp yaygarayı bastı, etinden et koparıyomuş gibi ağlıyo maymunum benim, kucağa alıp hafif piş piş leyince susuyo..
Gaz sancısı boy gösterdi herhalde, dr. unu aradık, bol bol gazını çıkartın karnına sıcak su torbası ya da sıcak havlu koyun dedi, bide rezene çayına başladık, çok yorgun ve uykusuzum, temincek girdim yıkandım biraz ii geldi..
Şimdi kucağımda uyuyo prensesim, yatağına koyduğum an çığlık çığlığa ağlıyo, bakalım bu gece nasıl geçecek...
kıyamam canım baya ağrılı olmuş doğumun. ama oğlun kucağında ya herşeye değerr..yok canım nerde genel anestezi ile sezeryan oldu 4 saat sonra açıklık hala 1cm idi ben dayanamadım
kendi sancımla beklesek belki olurdu
ben giyiyorum canım..korse giyen warmi kizlar aranizda??
oh hadi gözünüz aydın. valla içim gidiyodu yaa :) güle güle kirlensin minik adam..selam millet.. cümleten iyi bayramlar
Demir'i yıkadık babasıyla, gık demedi, o kdr mutlu oldu kı suyun ıcınde sıpa.. ama her tarafı su yaptık, bıraz tecrube kazanmamız lazım
üff göğsüm acayip kaşınıyor ve acıyor biraz sağıyım nimet toplıyım bari
bu arada bikaç sorum var kaç gündür sorucam unutuyorum
1: kola içtinizmi içicekmisiniz bi bilginiz varmı
2: sezo olanlar korse takmaya başladınızmı
daha var ama aklıma gelmedi şimdi
selam kizlar ben bugece sancilandim hastaneye gittim. bugun dogurursun dediler bakalim gelcekmikizim
selam kizlar ben bugece sancilandim hastaneye gittim. bugun dogurursun dediler bakalim gelcekmikizim
benim oğlan 6 buçukta uyanıyor gece uykusundan. Gece de 2 saatte bir kalkıyor şimdilik uyuyoruz bakalım... Demirin gazı mı var acaba 10dkda bir kalkıyorsa??
benimki çoğunlukla alttan çıkarıyor hem de gürültüşü bir şekilde çoook komik.. ama rahatlıyo seviniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?