2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kizlar suan hastanedeyim. Sancim var yine gece 4 te geldik oglen 4 e kadar olur dogumun dediler ebeler. Esimle bekliyoruz. Dua edin

Hadi hayırlı olsun şimdiden... Allah yardımcın olsun.. İnşaAllah fazla uzun sürmeden doğurursun, bebişini kucağına alırsın..

ben normaş dogurdum. sabah 8.30 da asladı sancı sabaha karsı saat 4 40 da dogurdum. oncesınden hıc bır belırtı olmadı su kanama gıbı ısey yanı bazılarında su da gelıyormus

cevap vereyim hayatım..

1. kola içtim içiyorum bir sorun olmadı..
2. korse giyiyorum.. ben daha sormadan dr um korse giyebilirsin ama şortlu ve göğüs altına kadar olanlardan dedi..

benımde acaip kasınıyor bende korse gıyıcem galıba

Merhaba arkadaşlar,güzel bi gün olsun inşallah

selam kizlar ben bugece sancilandim hastaneye gittim. bugun dogurursun dediler bakalim gelcekmikizim

hadi balaşım inşallah rahat bi doğumla kavuşursun bebeğine

( evet cok bagırsak gazı var ne yazık kı, masaj yapıorum devamlı karnına ama cok fayda etmıo.. buyk herıf gıbı zart zurt cıkartıo ehuehue

Ooof ya kıyamam,ne çok rahatsız ediyodur şu ga belası bebecikleri,biz yetişkinler bile gazımız olduğunda kıvranıp duruyoruz,onlar napsın

selam kızlar, doğum yapanların gözü aydın olsun Allah analı babalı büyütsün...
bizimde bugün 13. günümüz, 1 haftalıkken göbişi düştü yavrumun.. şuana kadar 3 kere yıkandı kuzum.. üşütürmü diye korkuyorum, nefes alıp verirken hırıltı var 2 gündür.. göğüs ucum büyük olduğu için pek emme taraftarı değil bende sütümü sağıyorum çok fazla çıkmıyor en fazla 60cc.. bizim cadı doymak bilmiyor :) sarılık çıkmıştı yavrumda 1 gece hastanede kaldı geçen cumartesi tekrar yükselmişti değeri.. bayramın 1. günü de düşmüş Allaha şükürler olsun ki... inşallah düşmeye devam eder.. 1 aylık olunca gidicez doktora..

geçmiş olsun esra,inşallah hiç kalmaz sarılığı en kısa zamanda geçer,sütünüde bol bol sağki artsın.Zamanla herşey oturur düzene,yeterki sağlıklı olsun bebek

sağol canım inşallahhhhhh geçer, çok uyku yapıyor sarılık zorla uyandırmaya çalışıyorduk..
çok şükür ki dün gece bizi uykusuz bıraktı: )))

ulen bi sürü cevap vereceğim mesaj vardı nere gitti hepsii :S

kızkardeşim gitti bugün çok zor ayrıldı topraktan.. valla annem nasıl ayrılcak acaba..

bizde uyku muyku hakgetire, anneme satarsam biraz uyuyorum işte o da kuş uykusu zaten. bakalım ne zaman düzelicez :S :S

Bu site ne hale gelmiş yaaHiç beğenmedim hiç ..
Benim minikler uyuyorken uğrayayım dedğim ama kimse yok...Hemen hemen herkes doğum yapmış sanıyorum..Bekleyenler varsa da hayırlı doğumlar kızlar..

kız dilemma beraber mi uyuyolar yaa yerim onları ben.. napıyosun aynı odada mı yatıyolar? hani birbirlerini uyandırma açısından.. altlarını falan aynı anda mı açıyosun merak ettim anlatsana biraz ikiz anneliğini :)

Canım valla belli olmuyor,kızım biraz cadı...Oğlumun da malesef gaz sorunu var..Dün gece hiç uyumadık eşimle mesela..Her gece aynı değil tabi ama dün zor bir geceydi.
Aynı anda besleyip,uyutmaya çalışıyorum ki belli bir düzenleri oluşsun ama şimdiden birbirlerinin seslerinden etkileniyorlar,birbirlerini uyandırıyorlar bazenn:)Gerçekten zor ve yorucu,ama öte yandan çok güzel...

evet dilemma anlat biz bir taneye bakamıyoruz. Ne yapıyorsun sütün yetiyor mu ikisine de?

Aynı yatakta yatıyorlar canım.Aynı anda besleyip uyutmaya çalışıyorum..Belli bir düzenleri oluşsun diyee ama birbirlerini uyandırmaya şimdiden başladılar :) Çok yorucu oluyor bazen,mesela dün gece eşimle hiç uyuamadık neredeyse,oğlumun gaz sorunu var
Zor,yorucu ama öte yandan çooooooook güzel

evet dilemma anlat biz bir taneye bakamıyoruz. Ne yapıyorsun sütün yetiyor mu ikisine de?
Yok be canım nerdeeeeee..Zaten sezeryandan sonra 4,5 gün sütüm gelmedi,geliyor şimdi ama yetmiyor.Mama ağırlıklı besleniyorlar,faydasını alsınlar diye mamadan önce emziriyorum gün içinde ..Zaten kızım doymuyor,tam mamacı oldu

benzer iki mesj göndermişim,çok gıcık olmuş KK ...
Siz napıyosunuz kızlar?Birisi sen nezaman doğum yaptın canım?Zeynep benden bir gün önce onu biliyorum.Normal doğum mu birisi?

merhaba kızlar nasılsınız? ben daraldım bunaldım ağlama krizleri geçirdim sakinledim tekrar daraldım:S galiba depresyondayım.inşallah herkes iidir,hiçbişey bulamadım geçmişi de okuyamamdım:S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…