Kizlar suan hastanedeyim. Sancim var yine gece 4 te geldik oglen 4 e kadar olur dogumun dediler ebeler. Esimle bekliyoruz. Dua edin
benimki çoğunlukla alttan çıkarıyor hem de gürültüşü bir şekilde çoook komik.. ama rahatlıyo seviniyorum
cevap vereyim hayatım..
1. kola içtim içiyorum bir sorun olmadı..
2. korse giyiyorum.. ben daha sormadan dr um korse giyebilirsin ama şortlu ve göğüs altına kadar olanlardan dedi..
selam kizlar ben bugece sancilandim hastaneye gittim. bugun dogurursun dediler bakalim gelcekmikizim
( evet cok bagırsak gazı var ne yazık kı, masaj yapıorum devamlı karnına ama cok fayda etmıo.. buyk herıf gıbı zart zurt cıkartıo ehuehue
kız dilemma beraber mi uyuyolar yaa yerim onları ben.. napıyosun aynı odada mı yatıyolar? hani birbirlerini uyandırma açısından.. altlarını falan aynı anda mı açıyosun merak ettim anlatsana biraz ikiz anneliğini :)
kız dilemma beraber mi uyuyolar yaa yerim onları ben.. napıyosun aynı odada mı yatıyolar? hani birbirlerini uyandırma açısından.. altlarını falan aynı anda mı açıyosun merak ettim anlatsana biraz ikiz anneliğini :)
Yok be canım nerdeeeeee..Zaten sezeryandan sonra 4,5 gün sütüm gelmedi,geliyor şimdi ama yetmiyor.Mama ağırlıklı besleniyorlar,faydasını alsınlar diye mamadan önce emziriyorum gün içinde ..Zaten kızım doymuyor,tam mamacı olduevet dilemma anlat biz bir taneye bakamıyoruz. Ne yapıyorsun sütün yetiyor mu ikisine de?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?