2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
özgül selam bende kısmen depresyondayım ama nedeni emzirememem çok fena göğüslerim nasıl iileşecek bu uçlar bilmiyorum

özgül selam bende kısmen depresyondayım ama nedeni emzirememem çok fena göğüslerim nasıl iileşecek bu uçlar bilmiyorum
selam canım,senin hala geçmedi mi benim toplanıo ben arada sağıorum sütümü şu anne memsine en yakın biberon uçlaı varmış onunla veriorum arada sütümü o biraz dinlendirio beni,hem de bebiş biraz daha büyüyünce emmeyi öğreniyor,şu an kızın küçük olduğu için tam bilemio annesi,biraz toplansın o bulcak sütün nasıl daha çok geldiğini ve daha az acıtarak daha çok emecek

bende 2 gündür sol göğsümü sağıyorum sağ göğsümü emziriyorum ama ondada başladı yara valla yavrum acıkacak diye ödüm kopuyor

selam kizlar..

azicik okudumda geçmişi bi çok anniş meme ucu yarasindan muzdarip.bende de olmuştu en başta ama kalkan kullanmaya başlayinca hizla iyileşti ve geçti.Kesinlikle tavsiye ederim.avent in aldim ben.
kullanmaktan en çok memnun olduğum şey şu an o.
meme ucum kopmak üzereydi.şimdi hiç bişii yok.pembik pembik oldu kabuğu atica :))

kızlar netten şu meme ucu kalkanının resmini ekler misiniz hangisi kullandığınız ben birkaç tane model gördüm nette ona göre aklımda olsun ihtiyaç olursa eşime gösterip aldırırım...

Bugün ana kucağını aldı eşim, şu an kuzucuk onun içinde uyuyo ve çok rahat görünüyo, bakalım uyanınca da sevecek mi ana kucağını...))

Eşim bugün bana da göğüs koruyucu aldı, kauçuk olandan aldırdım ben chicco nun, kızıma yalancı emzik almıştık silikon onu ağzına alamıyo kusacak gibi oluyo onun için göğüs kalkanını kauçuk aldırdım birazdan denicem bakalım kızım emecek mi...

Yalancı emziği de kauçuk olandan aldı eşin onu emmeye başladı, ama uzun süre emmiyo 2-3 dk. emiyo sonra atıyo...

slm kızlaaaarr. sinemadan geldim şimdi film çok iyiydi, şimdiye kadarkilerın en ıyısıydı ıkıncı kısmı sabırsızlıkla beklıorum..
oğlumu dehşet ozledım ama resmen kokusu geldı durdu burnuma ıcım sızladı, neyse bu ılk ayrılıktı yavas yavas alısırım (
uyutup gıttım geldım hala uyuyo arada 2-3 kere uyanmış yemiş yatmış, babası benden iyi bakıyo valla canım kocam benım her eve lazım

Bizim arkadaşlar geldi bugün, daha doğrusu damat adayım geldi , oy yirim ben onu kocaman olmuş valla, anam bide yakışıklı ki sormayın gitsin, hayran hayran duruyu izledi sürekli maymun...

Özlemişim arkadaşlarımla sohbet etmeyi, allahtan duru da hiç uyanmadı hemde yanımızda yattığı halde, rahat rahat oturduk, keşke geceleride böle uslu olsa...

Hoş geldin prop, sigara keyfi yaptın mı kız, benim yerimede içseydin, ben en son şubat ayında içmiştim o zamandan beri içmedim, tekrar başlarmıyım bilmiyorum ama şu an için başlamam gibi gelio, belki keyif için arada bi tane içerim bilmiyorum...

Haftaya cumartesi kızımın aşısı var...Ondan sonraki hafta c.tesi de 40 ını uçurcaz kızımın, kayınvaldemlere gidecez...

Herkes duru aşığı oldu çıktı sülalede , babaanne ve dedesi haftada 2-3 kere bizdeler, her gün sabah akşam telefon ediyolar duru nasıl diye, ay bizi bu kadar aramadılar valla evlendiğimizden beri...

slm kızlar .nasılsınız.biz 1 haftalık olduk .göbeğimizde düştü.gelen giden bitmedi ama halen.buarada ben lahusa bunalımı denen olayın tam içine hızlı bi dalış yaptım.sürkli ağlayasım geliryo.ve kocama acayyip düşkün oldum.hiçbişey eskisi gibi olmıcakmış gibi geliyo.şu 40 gün bi geçseeee

bu arada burcu valla iyi bırakmışsın Demiri ben bugün bir E bebek e gidecektim duruyu yıkadığımız için annem çıkartmamı pek istemedi bende bırakamadım onun için yarına kaldı : ))

Bizim de göbüşümüş dün düştü bugünde yıkandık mis olduk ama malesef kakamızı yapamıyoruz dün geceden beri çocuğum sıkıntı çekiyor şimdi zeytinyağı verecem sütüyle karıştırıp(

oy bende öyleyim bende 1 haftadır kocam evde paartesi işe başlayacak ona bile ağlıyorum şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…