selam kızlar ya dogum yaptim ama hala siteye girmeye fırsatım olmadı..bi eylülle bir yagmurl(yeni doğan kızım):))ugraşmaktan anca şimdi yazıyorum
yagmurun sariligi var dün 1 gece foto terapigörü düşmüştü ama yine çıktı gibi yarın kontrolü var..beni hiç üzmüyor kızlar çok sessiz bir bebek eylülel nazaran:)))
ay şu sarılıkta bir geçseydi hayırlısıyla yaa başka bişi istemiyroum
çok çabuk toparlandim dogum hikayemi yazıcam bir ara..fırsatını bulunca yagmurunda fotosunu koyucam oda aynı eylül teyzeleri bu arada
nalan nasılsın canım
kızlar oğlum çok kusuyo.kendini sıkıyo sıkıyo kasıyo sonrada tüm emdiğini kusuyo.beslenemeyip gelişmeyecek diye korkuyorum
nalancim eylül çok seviyo kardesini öpüyor ellerini falan biz kıskanacak falan sandik ama öyle olmadi..şimdilik iyi gidiyor..bu arada senin duru gece gündüz ayrımını bilmiyor can,im bunun için biraz ugraşman lazim mesela gündüzleri uytmamaya çaliş alitini falan aç mesela canım biraz fırsat verme zilliye yoksa anani ağlatır nalancım:))
beni hiç sorma.hayatımda oturma çay içme rahat yemek yeme diye bi şey yok.biliyosun 16 aylık bi oğlum daha var ve ondan çok çektik hala çekiyoruz.hala uyku sorunu var gece 2-3 gibi uyuyor aşırı hareketli.üstüne bide ikinci oğlum.bi ona yemek yedir bi öbürünü emzir.bi onun altını değiştir bi diğerinin.onu bırakıp öbürüne koşuyorum.gece biri uyuyor diğeri kalkıyor.eşim ilgileniyo neysede ikimizde bittik.bide ev işleri yemek var.şimdilik evdeyim şubatta bide okulum var.ayakta kalmaktan sırtım feleket ağrıyo ayaklarım sızlıyo.büyük oğlum çok kıskanıyo.bebeği kucağıma alınca çok ağlıyo.vurmaya çalışıyo.bide doğuma iki hafta kalana kadar büyük oğlumu emzirdim.sanırım hala meme özlemi varBen yorgunluktan ölücem valla helin, bugün arkadaşlarımız geldi duruyu görmeye, tabi ortalığı topla, sil süpür derken baya yorulduk eşimle, arkadaşlar gittikten sonrada yemek yaptım, ortalığı topladım derken duru uyandı emzirdim demin yine uyudu maymunum, gece için enerji topluyo tabi, şimdide komposto kaynatıyorum hazır duru uyuyorken...
Birazdan yine uyanır yine bi posta emer sonrada kucağımda uyuma faslına geçer artık park yatakta yatmaz, nedense gece park yatağına yatırdıkmı kıyameti koparıyo ama gündüz saatlerce uyuyo yatağında...
Bende durumlar böle, sen neler yaptın, büyük oğluşun nasıl..
slm kızlar kuzum ilk banyosunu yaptıprop helal olsun valla sinemaya gitmişsin ben kuaföre bile gidemedim berbat bir haldeyim kırkın çıkmadan evden çıkılmaz diyorlar sigara olayıda tam bir işkence günde 1 tane ile sınırlı kalıyorum ama oda zor önce süt sağ sonra çocuğun uyumasını bekle içtikten sonra dişlerini fırcala kolonyalan offffff uzun iş valla
hayırlısı esin.aynı cinsiyette olmaları ilişkileri için daha iyiilk başta banada kız dedi doktor sonra erkek dedisaol helincim evet vaşlarda erkek dediler ama kız oldu sonra:))
iyikide böyle oldu diyorum gerçi hayırlsı en iyisi böyle..
seninde bebeginin kusması senin üşütmenden dolayı olabilir canim ayaklarini falan sıcak giy birde sırtını sıcak tut yeleğini falan giy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?