2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
felakat bi durumdayım bende.sürekli yanımda olsun istiyoruyorum.bugün dışarı çıktık 1 saat sonra aradılar gel durmuyo dye.kocamı özledim

naber kızlar? uyuyorum uyuyorum bebek uyudukça ama dinlenemiyorum sanki her yerim ağrıyor. nedir çözemedim. emzirdiğim için mi yoruluyorum acaba? bir iş de yapmıyorum

selam kızlar ya dogum yaptim ama hala siteye girmeye fırsatım olmadı..bi eylülle bir yagmurl(yeni doğan kızım):))ugraşmaktan anca şimdi yazıyorum
yagmurun sariligi var dün 1 gece foto terapigörü düşmüştü ama yine çıktı gibi yarın kontrolü var..beni hiç üzmüyor kızlar çok sessiz bir bebek eylülel nazaran:)))

ay şu sarılıkta bir geçseydi hayırlısıyla yaa başka bişi istemiyroum

çok çabuk toparlandim dogum hikayemi yazıcam bir ara..fırsatını bulunca yagmurunda fotosunu koyucam oda aynı eylül teyzeleri bu arada

Hayırlı olsun cnm güle güle büyüt kızlarını, eylül naptı kardeşini görünce nasıl davranıyo ona, çok merak ettim...

bende doğum hikayemi yazacam fırsat bulursam.
ESİN
Bende çok çabuk toparlandım sezeryan sonrası.ertesi gün ayaktaydım oğlumu annemle beraber yıkadık iki üç ün sonra tamamen işlerimi ve iki çocuğuma baktım
ESİN
başlarda sana erkek demişlerdi diye hatırlıyorum.kızın oldu değilmi son dönemlerde çok fazla takip edemedim siteyi

Ah ah Fınfık bunların şimdiden böle bi hayran kitlesi varsa biz yandık ilerde valla...

Bu arada ben duruyu hastane kontrolleri dışında henüz dışarı çıkartmadım, 40 ı çıksın ondan sonra çıkartacam..

Oto koltuğuna oturuyo mu sizin veletler kızlar, bizimki oturmuyo ille kucakta gidecek...

nalan nasılsın canım

kızlar oğlum çok kusuyo.kendini sıkıyo sıkıyo kasıyo sonrada tüm emdiğini kusuyo.beslenemeyip gelişmeyecek diye korkuyorum

Hoş geldin helin, nasılsın?

Çok emiyo ondan mı kusuyo oğluşun acaba, sen endişelenme ama o kilo alıyordur muhtemelen, dr. a bi danışsaydın yinede belki bi öneride bulunur...

Bizim kızımızın da gaz sorunu var ya, neden böle oldu annamadım, bide gündüz mis gibi uyuyo ama gece hep uyanık, kıyameti koparıyo yatırdık mı, napcez bilmiyorum valla...

nalancim eylül çok seviyo kardesini öpüyor ellerini falan biz kıskanacak falan sandik ama öyle olmadi..şimdilik iyi gidiyor..bu arada senin duru gece gündüz ayrımını bilmiyor can,im bunun için biraz ugraşman lazim mesela gündüzleri uytmamaya çaliş alitini falan aç mesela canım biraz fırsat verme zilliye yoksa anani ağlatır nalancım:))

Ben yorgunluktan ölücem valla helin, bugün arkadaşlarımız geldi duruyu görmeye, tabi ortalığı topla, sil süpür derken baya yorulduk eşimle, arkadaşlar gittikten sonrada yemek yaptım, ortalığı topladım derken duru uyandı emzirdim demin yine uyudu maymunum, gece için enerji topluyo tabi, şimdide komposto kaynatıyorum hazır duru uyuyorken...

Birazdan yine uyanır yine bi posta emer sonrada kucağımda uyuma faslına geçer artık park yatakta yatmaz, nedense gece park yatağına yatırdıkmı kıyameti koparıyo ama gündüz saatlerce uyuyo yatağında...

Bende durumlar böle, sen neler yaptın, büyük oğluşun nasıl..

saol helincim evet vaşlarda erkek dediler ama kız oldu sonra:))
iyikide böyle oldu diyorum gerçi hayırlsı en iyisi böyle..
seninde bebeginin kusması senin üşütmenden dolayı olabilir canim ayaklarini falan sıcak giy birde sırtını sıcak tut yeleğini falan giy

slm kızlar kuzum ilk banyosunu yaptı prop helal olsun valla sinemaya gitmişsin ben kuaföre bile gidemedim berbat bir haldeyim kırkın çıkmadan evden çıkılmaz diyorlar sigara olayıda tam bir işkence günde 1 tane ile sınırlı kalıyorum ama oda zor önce süt sağ sonra çocuğun uyumasını bekle içtikten sonra dişlerini fırcala kolonyalan offffff uzun iş valla

Nasıl yapcam esin bilmiyorum ya, altını açıp oyalamaya çalışıyorum ama maalesef kıyameti koparıyo, oyuncaktan falanda anlamıyoki oyalayalım, şaşırdım kaldım, sabah9-10 dan sonra derin uykuya geçiyo ne yapsak uyanmıyo, anca altını açınca uyanıyo ordada fazla oyalanınca yaygarayı kopartıyo kerata, valla akıl ver esin sen benden tecrübelisin nede olsa...Bizim kız cazgır çıktı, benide geçecek bu maymun..

beni hiç sorma.hayatımda oturma çay içme rahat yemek yeme diye bi şey yok.biliyosun 16 aylık bi oğlum daha var ve ondan çok çektik hala çekiyoruz.hala uyku sorunu var gece 2-3 gibi uyuyor aşırı hareketli.üstüne bide ikinci oğlum.bi ona yemek yedir bi öbürünü emzir.bi onun altını değiştir bi diğerinin.onu bırakıp öbürüne koşuyorum.gece biri uyuyor diğeri kalkıyor.eşim ilgileniyo neysede ikimizde bittik.bide ev işleri yemek var.şimdilik evdeyim şubatta bide okulum var.ayakta kalmaktan sırtım feleket ağrıyo ayaklarım sızlıyo.büyük oğlum çok kıskanıyo.bebeği kucağıma alınca çok ağlıyo.vurmaya çalışıyo.bide doğuma iki hafta kalana kadar büyük oğlumu emzirdim.sanırım hala meme özlemi var

Selam krdln nasılsın..bende aynı senin gibiyim, orman kaçkınına döndüm acil kuaföre gitmem lazım ama nerde...

Valla ben sigaraya henüz başlamadım bakalım ne zaman ilk sigaramı içecem yada içecekmiyim...

hayırlısı esin.aynı cinsiyette olmaları ilişkileri için daha iyiilk başta banada kız dedi doktor sonra erkek dedi
aslında kendime hiç bakmıyorum.sanırım haklısın ayağımı sıcak sırtımı sıcak tutmuyorum sırtım hep açık.dikkat edeyim bundan sonra

selam kızlar, herkes 2 dk fırsat bulunca giriyor da pek denk gelemiyoruz (
melisim uyuyor şimdi ama sarılıktan dolayı en geç 2 saatte bir emzirmem gerekiyor. uykusuzluk çok zor birşey ama artık uyuyunca daha da uykum geliyor daha zor oluyor...
neyseki çok ağlamıyor çok da sabırlı bitanem. sadece emmek için hırs yapıyor ben göğsümü açarken bile sabırla sessiz bekliyor :)) tabi 3-5 sn geç kalırsam kızmayı ihmal etmiyor...
ara ara gaz problemimiz oluyordu dr bi damla verdi ama sanırım faydası da olmadı. gazını bir tek babası güzelce alıyor bakalım tatil bitip işe başlayınca ne olacak...
bir de göğüs uçlarımdan ateş çıkıyor resmen. yara falan olmadı krem de sürüyorum ama biber sürmüş gibi resmen...
ben bu kk.dan birşey anlamadım eskisi daha iyiydi mi ne? kendi yazdığım mesajları nereden görebilirim? yazdığım mesajlara tıklıyorum ama uygun sonuç bulunamadı diyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…