2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm kızlar .. tüm annelere kolay gelsin, benım gıbı dogurmayanlara da sabır versın Allah:)) yarın kontrolumuz catı muayenemız var bakalım nolcekk:S

selam kizlar nasilsiniz hic firsat bulamiyorum artik benimde gögüslerim yara oldu emzirirken dislerimi sikmaktan dislerim sizliyor ama olsun kurban olurum onu veren allaha bu kkda degissin eski haline dönsün aradigim hicbirseyi bulamiyorum

Kızımız ana kucağında uyuyo bende beyazı izliyorum, nöbet değişimine kadar bekleyeceğim, bi bardak kahve içtim uykum erken gelmesin diye, umarım en yakın zamanda uyku düzenini oturturuz da rahat ederiz, gündüz uyuduğu gibi gece uyusa yaşadık valla...

Hoş geldin zeyn kuzucuğun nasıl? Sen nasılsın? Güle güle büyüt yavrunu canım, Allah analı babalı büyütmeği nasip etsin...;D

uykusunu tam açamadan emzirdim geldim. iyice dalsın odasına beşiğine yatırıcam. salonda park yatakta çok güzel uyuyor orada uyutup alıyoruz beşiğine :) nalancım ben de dört gözle uyku düzenine kavuşmayı bekliyorum. bizimkine bir de 2 saatte bir zorla uyandırmalar ekleniyor, onlar olmasa 3-4 saat rahat uyur da...
zeyn, ben de bazen dişlerimi sıkıyorum ilk emmeye başladığında canım çok yanıyor sonra rahat oluyor.

Hoş geldin zeyn kuzucuğun nasıl? Sen nasılsın? Güle güle büyüt yavrunu canım, Allah analı babalı büyütmeği nasip etsin...;D

nalancim sagol tatlim kuzum iyi teyzesi geceleri cok uyaniyor o biraz yoruyor ama olsun yanimda ya herseye deger senin durucuk nasil büyümüstür öp benim icin

canim benimde ilk emmeye baslayinca aci cok oluyor sonra düzeliyor

iyi geceler

oh gece nöbeti, gaz sorunu muhabbeti sarmiş formu.. bız doguramyanlar öyle okuyoruz... sankı hiç dogmayacak gibime geliyor ya:))))

yarın kontrolumuz var.. bakalım ne diyecek doktor...

inşallah bır an önce dogar..

Son düzenleme:
Herkese iyi geceler, bende doğuramayanlardan ve uyuyamayanlardanım...
KK'nün bakımı bitmiş sonunda, çok saçma yani bu kadar uzun sürmesi, eski mesajlarda silinmiş zaten...
Ben de dün kontrole gittim nst çekildi kocaman bir sancım çıktı, bebekte taşikardik çıktı, alttan baktılar açılma yokmuş ama çok canım yandı üf ya ne zormuş bu işler
Bebeğin taşikardisi sıvı açığından olabilirmiş bu yüzden serum takmak istediler ama hemşire iki kolumuda berbat ettikten sonra serum takamadı bende ağladım tabi psikolojim bozuldu. Serum takamayınca bol su için o zaman dediler tekrar nst çekildim düzensiz sancılar çıkt. 3-4 saatin sonunda beni eve gönderdiler 2 gün sonra tekrar çağırdılar.
Haftaya kendi doktoruma gidicem inşallah bayramda nöbetçi dr vardı malesef...

bu arada yeni doğum yapan anneleride tebrik ederim, doğurmayanların sayısı günden güne azalıyor, Alllah bizede hayırlı doğumlar nasip etsin, taze annelerinde bebişlerine ve memişlerine acil şifalar diliyorum:))
herkese tatlı uykular...

Herkese hayırlı sabahlar.. Annelere ve anne adaylarına Allahtan kolaylık diliyorum..

zeyn beklemen bitmiş senin de bebeğin karnında değil artık yanında..Allah yardımcın olsun..

Biz hala beklemedeyiz..Uyku nasılsa yok.. :2: Bugünlerin, uyumanın tadını çıkaramıyoruz da..Hayırlısı..Pazartesini beklemeye devam..Kızım sabreder mi doktor kontrolüne kadar, yoksa gelirmi bi' bilsem..

Günaydın kızlar bana gunaydın degıl valla butun gece ayaktaydım 1 saat fln ya uyuduk ya uyumadık..dun cok uyudugu ıcın gece uyanık kaldı hep kucagımdan ındırdıgım an uyandı durdu sıpam. butun gece inleyerek ve ıkınarak gaz cıkarttı durdu ne bıtmez gazmış ama butunnnnn gece surdu 4 defa alt degıstırdım kı doktorlar gece sadece gereklıyse 1 sefer alt degıstırın uykusu acılmasın dıolar bızım uykumuz piç oldu bugun gunduz uyudugunda uyucam ben de yaprak gıbı sallanıyorum..

dun bu ayıcıgımın doymadıgına bı kez daha şahıt olduk. sınemadan geldıgımde o uyuyodu benım memeler şişmişti sagdım mecburen 5 saat de acayıp dolmuş 150 cc sut cıktı, benım bu ayıcık uyandı onun hepsını ıctı uyudu 1 saat snr kalkıp ıkı mememı de emdı tekrar :S ben napcamı bılmıorum valla guyya bu kucukluktekı bebeklere 90 cc sut 2-3 saat gıdıomuş nah gıdıo.. normalde 1 saatte o kdr sut nası uretecem ben dun uzun sure emzırmeduım de oyle oldu...pofffff... bız mama kullanmayalıım da kımler kullansın yahu (

sıgara sormussunuz dun ıctım 1 tane ama ben marlboro kullanıodum normalde dun nıkotını az olsun dıye kent lıght aldım marlboronun 10da bırı butun degerlerı cok hafıf geldı 2 aydır tek bır nefes almamıs olmama ragmen :) boyle haftada bır fln cnm ısterse ıcerım duzenlı baslayacak kdr ıstemıo cnm sukurler olsun kı..

ha bı de benım bu ayıcıgım emerken kendınden geco sutun yarısı ustune basına dokuluyo zaten bı gıdım sut var heder edıo .. sagıp verdıgımde hepsını dokmeden ıcmıs oluyo sagıp mı versem acaba genelde ama o da bana ıkı iş yarım saat sag yarım saat ıcır öff bılmıom

tünaydın prop sana da bana da,
gee 12 buçuktan beri mesaideyiz :S gündüz uyudu aynı demir gibi gece de durmadı tabii. anası da perperişan oldu haliyle..
napcaz ya nası öretcez ulen bunlara geceyi gündüzü (((((

gunduz uyutmzyın dıolar ıyı guzel de nasıl uyutmayım cocugu napabılırım kı uyumasın dye.. snr uyumayınca da huysuzlanıo mızmızlanıo yanı uykusuzluktan perısan oluo bu sefer de hıc uyumuo uykusuz oldugu halde

he ya biraz büyük olsa oyun oynat bişeler yap yine de durduramazsın uyumasını da belki biraz oyalarsın.. geçen gün babası toprağı havaya kaldırdı indirdiğinde uyumuştu anlık dalıyolar elden bişe gelmiyo ki :S

ay sayfayı yenılemeyınce cıkıs yapıo mal sey ne gıcık oldu bu kk ya
fınfık doktoru arayın cnm bızım doktor 24 saat yapmazsa haberım olsun demıstı ıkı gun yapamadıysa cnm kım bılır nasıl acı cekıodur :S

Prop naber?Sinemaya bile gitmişsin,bravo valla...Tek olsa ben de kaynanama bırakır giderim de,iki tane olunca olmuyorrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…