2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Prop naber?Sinemaya bile gitmişsin,bravo valla...Tek olsa ben de kaynanama bırakır giderim de,iki tane olunca olmuyorrr

nolsun cnm ya uykusuzum cok fena gunduz ugrasmak hıc zor gelmıo da gece fecı koyuyo adama bılgısayardan dızı fln acıorum emzırırken uyuyakalmayım dıye dızı seyredıorum :)

gıttım valla sınemaya, benım ıcın onemlı bı fılm olmasa gıtmezdım de yıne boyle onemlı bı fılm olursa bırakıcam gıtcem babasına sefam olsun. senın ısın ıkı kat zor cnm allah yardım etsın ..

Aynen gece çok zorluyorlar,şimdi uyuyorlar diye gelebildim,az sonra uyanırlar ve kızım mama için ellerini yemeye başlar..
Uyku halleri bir süre devam eder daha,ben günde 3,4 saat ancak uyuyorum o daq bölük pörçük..Bunca yıl geç yatıp geç kalktım,doya doya uydum,artık yeni bir dönem başlıyor tabii,uykusuzluğa alışmak lazım..

Dışarı çıktınız mı bebeklerle kızlar?biz de çıkalım diyorum eşime,bebek arabalarını aldık..Eşim zor olur araba boyunlarını tutamıyorlar diyor da,bunu da beklersek çok zaman dışarı çıkamayız...Çok bunaldım evde onlar da hava alsın istiyorum

cnm bız cıkarttık bıkac kez ama boyun konusunda dogru soyluo eşin bence de bız maxı cosının oto koltuguna koyup cıkarttık o guzel destkelıo boynunu belını sızın de oto koltugunuz varsa ona koyun.. bbeklerın de hava alması lazım ya Barays a doktoru hergun yarın saat cıkar gunes gorsun cocuk demıs mesela, ev ortamı bence dısardan daha saglıksız bı sure sonra

üst katta tadilat başladı beynimiz deliniyo toprak uyuyodu uyandı çok fena huysuzlanıyo ne diim ne :S

bijo bir ara hastalandığını yazmıştın nasıl oldun canım ya? bugün annem gitti yanlız kaldık.. çok sulu göz oldum o giderken de ağladım

bijo bir ara hastalandığını yazmıştın nasıl oldun canım ya? bugün annem gitti yanlız kaldık.. çok sulu göz oldum o giderken de ağladım

allah kavuştursun hayatım, benimki de gidince ben de çok ağlicam eminim

o gece ateşim çıktıktan sonra bir daha bişey olmadı. bir meme ucum çok kızarmıştı o yapmış ateş. o gün onu vermedim ama patlicak gibi oldu bu sefer. ötekinin de ucu yok pek almadı baya sıkıntı yaşadım yani. aventin meme ucunu sipariş ettim gelir bugün belki biraz rahat ederim. bi de pompa kullanıcam artık..

Selam kizlr. Suan hastanedeyiz kizimla. Bebegim dogdu cok sukur. 3.784 kg 54 cm :) epiduralli suni sancili normal dogum yaptik. İkimizde iyiyiz suan yatoyoruz. Sali gunu hastanedem cikicam. Optum

Selam kizlr. Suan hastanedeyiz kizimla. Bebegim dogdu cok sukur. 3.784 kg 54 cm :) epiduralli suni sancili normal dogum yaptik. İkimizde iyiyiz suan yatoyoruz. Sali gunu hastanedem cikicam. Optum

Hayırlı olsun..Darısı başımıza inşaAllah.. Allah sana da, kızına da sağlık versin...

Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün bizimde pazartesi muayenemiz var bakalım ne diyecek dr artık doğsun istiyorum beklemek çok zor

slm kızlar nasılınız.nihayet ev boşalmaya başladı.ilkkez yanlız kaldık oğlumla.bişey sorurcam oğlumun doğduğunda burnunun üstü beyaz beyaz noktalar vardı ve halen var aynı durumda olan varmı.nezaman geçer acaba

:) İlk bakışta akne sanarsın..Onlar her bebekte olur..Cildi hala bizimkine göre çok hassas veince..İlerleyen günlerde geçer..Endişe edecek bir şey değil..

basak benim oğlumun burnunda da var. Henüz açılmamış gözenekler onlar yağ bezleri vesaire zamanla açılacakmış

hello canlarım
herkesi bi gaz sorunu almış =)
sabahları bizimkide canıma okuyo 5-6 gibi mesai başlıyo
bu sabah dayanamadım aldım kulak çubuğunu batırdım zeytin yağına poposunu kurcaladım bir sıçtı inanlmaz sanki 2 gündür kaka yapmıyomuş gibi
tavsiye ederim yani
meme uçları yara olanlar ilk hafta benimde oldu ne sürdüyse çare olmadı garmastan lansinoh bide başka bi göğüs kremi tek mucize BEPANTEN cebinizde taşıyın her emzirme sonrası sürün
ama emzirmeden önce temizleyin
2 günde 2 göğsümde geçti şimdi çok rahatız

herkesee selammm
18 kasım normal doğumla kızım dünyamıza geldi.. çok şükür.
3410 gram - 51 cm
ikimizde iyiyiz çok şükürr... bugun bende ayaklandım baya yan oturabılıyorum ancak . banyo yaptım. dikişlerim azcık acıyor.
sütüm gelmıyor ama boş boş emiyor.
süt gelmesi için yaptığınız bişeyler olduysa söylermisiniz ...
herkes doğurmuştıuur heralde geçmişe bakamadım .

Son düzenleme:

Tebrik ederim canım, sağlıkla büyütürsün inşallah :)
nasıl geçti doğumun kolay oldu mu? bayramda bayram şekerine kavuşmuşun ne güzel, darısı kavuşmayanların başına...

Senide tebrik ederim canım, hayırlı olsun... ne güzel herkes bebişlerini kucağına alıyor maşallah:)
senin de doğum hikayeni bekliyoruz...

merhaba kızlar 40+5'im bugün itibariyle,sabah kontrolüm vardı halaa kanala girmemiş,düzenli sancım yok,açılmam yok,rahimde yumuşama yok moralim bozuldu tabi böyle olunca suni sancıda veremiyor doktorum 41.hafta bitiyor,pazartesi sabahı randevum var hala hareket olmaz ise sezeryan olacam hayırlısı artık nasip kısmet yeterki oğlum sağlıklı olsun size haber vereyim dedim maşallah herkesler doğurmuş darısı hayırlısıyla başıma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…