Prop naber?Sinemaya bile gitmişsin,bravo valla...Tek olsa ben de kaynanama bırakır giderim de,iki tane olunca olmuyorrr
Aynen gece çok zorluyorlar,şimdi uyuyorlar diye gelebildim,az sonra uyanırlar ve kızım mama için ellerini yemeye başlar..
Uyku halleri bir süre devam eder daha,ben günde 3,4 saat ancak uyuyorum o daq bölük pörçük..Bunca yıl geç yatıp geç kalktım,doya doya uydum,artık yeni bir dönem başlıyor tabii,uykusuzluğa alışmak lazım..
Dışarı çıktınız mı bebeklerle kızlar?biz de çıkalım diyorum eşime,bebek arabalarını aldık..Eşim zor olur araba boyunlarını tutamıyorlar diyor da,bunu da beklersek çok zaman dışarı çıkamayız...Çok bunaldım evdeonlar da hava alsın istiyorum
bijo bir ara hastalandığını yazmıştın nasıl oldun canım ya? bugün annem gitti yanlız kaldık.. çok sulu göz oldum o giderken de ağladım
Selam kizlr. Suan hastanedeyiz kizimla. Bebegim dogdu cok sukur. 3.784 kg 54 cm :) epiduralli suni sancili normal dogum yaptik. İkimizde iyiyiz suan yatoyoruz. Sali gunu hastanedem cikicam. Optum
Selam kizlr. Suan hastanedeyiz kizimla. Bebegim dogdu cok sukur. 3.784 kg 54 cm :) epiduralli suni sancili normal dogum yaptik. İkimizde iyiyiz suan yatoyoruz. Sali gunu hastanedem cikicam. Optum
herkesee selammm
18 kasım normal doğumla kızım dünyamıza geldi.. çok şükür.
3410 gram - 51 cm
ikimizde iyiyiz çok şükürr... bugun bende ayaklandım baya yan oturabılıyorum ancak . banyo yaptım. dikişlerim azcık acıyor.
sütüm gelmıyorama boş boş emiyor.
süt gelmesi için yaptığınız bişeyler olduysa söylermisiniz ...
herkes doğurmuştıuur heralde geçmişe bakamadım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?