slm kızlar nasılınız.nihayet ev boşalmaya başladı.ilkkez yanlız kaldık oğlumla.bişey sorurcam oğlumun doğduğunda burnunun üstü beyaz beyaz noktalar vardı ve halen var aynı durumda olan varmı.nezaman geçer acaba
benımde aynıydı nehırcım 40 6 da sbah geldı sancım yok sa ertesı gun sezeryan olucaktım. bu kadar sabrettın hayırlısı ıle ebegını kucagna alıcaksın.
allah yardmcın olsun ır avazda ınsallah
Herkese hayırlı sabahlar.. Annelere ve anne adaylarına Allahtan kolaylık diliyorum..
zeyn beklemen bitmiş senin de bebeğin karnında değil artık yanında..Allah yardımcın olsun..
Biz hala beklemedeyiz..Uyku nasılsa yok.. :2: Bugünlerin, uyumanın tadını çıkaramıyoruz da..Hayırlısı..Pazartesini beklemeye devam..Kızım sabreder mi doktor kontrolüne kadar, yoksa gelirmi bi' bilsem..
bütün doğum yapanlara hayırlı ugurlu olsun dıorum..
ben tukenmıs vazıyetteyım kızlar gece de uyumadık bugun oglen 2ye kdr da uyumadık hıc 2de uyuduu 4 e kdr ben de yapıstım hemen yataga 2 saat uyku acayıp luks yanı sımdı yıne ayaktayız gaz cıkartmaya calısıoruzvalla hıcbı ısımı yapamadım bugun evı bıle toplamadım cok yorgun ve uykusuzdum cunku hoş hala da uykumu almış sayılmam da en azındna bayılcak gıbı degılım :) allahım şu gaz problemlerı bıtsın artık valla cok bıktım cok.. yavruma yazık ıcım acıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?