2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
zeyn,celisuenis ve yaren maşallah kızlarrr sizden sonra ben kaldım yolumu açtınız :)) sağlıkla,sevgiyle büyütün bebişlerinizi

benımde aynıydı nehırcım 40 6 da sbah geldı sancım yok sa ertesı gun sezeryan olucaktım. bu kadar sabrettın hayırlısı ıle ebegını kucagna alıcaksın.
allah yardmcın olsun ır avazda ınsallah

Celisuenis maşallahhh 54 cm uzun olucak demekki prenses..

yarenım senıde tebrık ederım cnm allah agıslasın. sut ıcın sade helva dereotu ve bol sıvı alıyoum faydasını goruyorum cnm tavsıye ederım

biz hala ordu gibiyizç ama bugun iraz azaldı :)

inşallah canım teşekkür ederim,allah bekleyen herkesi sağlıkla kavuştursun bebeğine...

Yarenn hayırlı olsun..Allah analı babalı büyütsün.. Yavaş yavaş doğum yapacaklar azalıyor..Herhalde 3-4 kişi kaldık..Hayırlısı..

merhabalar annecikler ve bebişleri
yeni doğum yapan anneleri tebrik ederim sağlıkla büyürler inş.
benim oğlumda uyuyor şimdi
gaz sorunu bizde de oluyor dr un verdiği ilacı kullanıyorum ama çok etkili değil
ayrıca rezene çayı da içiyorum sütümden oğluma da geçsin diye
süt artırıcı soran olmuş;
kayısı kompostosu, yeşil soğan, kimyon, rezene çayı, humana still çayı, su şimdilik aklıma gelenler bunlar

sagol canim cok sükür yanimda oglum darisi sizlere insallah

selam kızlar! ben de dün sabah yani 19 kasım 08:47 itibariyle anne oldum. epiduralsiz tam normal olarak dünyaya geldi kızım. 3640 gr ve 51 cm uzunluğunda. darısı bekleyenlerin başına. inşallah siz de en kısa sürede ve en hayırlı yolla kavuşursunuz bebeklerinize. muhteşem bir duygu anne olmak! tüm acılarını unutturuyor insana. benden şimdilik bu kadar. vakit bulabilirsem tekrar girip doğum hikayemi sizlerle paylaşırım. kızım ve ben öpüyoruz sizleri!

bütün doğum yapanlara hayırlı ugurlu olsun dıorum..

ben tukenmıs vazıyetteyım kızlar gece de uyumadık bugun oglen 2ye kdr da uyumadık hıc 2de uyuduu 4 e kdr ben de yapıstım hemen yataga 2 saat uyku acayıp luks yanı sımdı yıne ayaktayız gaz cıkartmaya calısıoruz valla hıcbı ısımı yapamadım bugun evı bıle toplamadım cok yorgun ve uykusuzdum cunku hoş hala da uykumu almış sayılmam da en azındna bayılcak gıbı degılım :) allahım şu gaz problemlerı bıtsın artık valla cok bıktım cok.. yavruma yazık ıcım acıyo

aynen bizde sabaha kadar ayaktaydık ne kadar sürüyor acaba bu gaz problemi doktor bitkisel bir şurub yazmıştı onu aldık şimdi denicem inşallah işe yarar

tahmin edebiliyorum canım gaz sancısını
bize dr ilaç verdi onu kullanıyoruz baya etki ediyor
bide ben rezene çayı içiyorum sütüm den geçsin diye onun faydası var
ama bu demek olmuyor ki gaz problemi yok
yine de gazımız bitmiyor

doğum yapan arkadaşlara hayirli olsun.Allah anali babali büyütsün..

başimin ağrisindan bayilmak üzereyim.ağri kesici fayda etmedi.

ben de dogadan mını dıye bı karısım cayı ıcıorum bı de zinco damla kullanıoruz ama bı boka yaramıo ya mıde gazı degıl bagırsak gazı cok fazla öff

artık en az 3 ay gazla mücadele edecez
ama yavruma üzülüyorum nasıl ağlıyor anlatamam
uykusundan uyanıyor yine ağlıyor

walla napicaz bu gaz mewzusunu bilmiorum.
çok zorlanio kuzum.uykusundan uyanio.bende stresse giriorum onunla beraber

konu gazdan açılmış bizim gaz sorunumuz yok çook şükür haftada 1 olursa oluyo hemen doktorumuzun verdiği şuruptan veriyorum bitki karışımı rahatlıyo kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…