3 ay daha mı yoksa 2 ay mı kaldı :))
benim okuduğum 3-4.aylarda sona eriyormuş
ulennn faceye girdimde hanagi ara okey onuyorsun kız sen?
bravo walla değil okey faceye buraya zor bakıyorum
cnm ne okeyı delırme :)) kocam bı okey applıcatıon u yaptı, karsılastırıp test edıodur benım hesaptan :))
sezen hangı şurup?
neo baby cnmm bize iyi geldi al dene istersen bitki karışımı cnm
sor cnm ama zinco pek işe yaramıyo bunu çok duydum çevremden bide havluyu ütüyle ısıt sıcak sıcak karnına koy zart zurt çıkarıyolar bunu bi dene işe yarar demirdede inş..aylık kontrolumuz haftaya olcak sorarım doktora sormadan almayım bişi.. valla nasıl basetcegımı sasırdım ya bı yanda uzuluoö bı yandan sınır oluom valla sasırdım
zeyn,celisuenis ve yaren maşallah kızlarrr sizden sonra ben kaldım yolumu açtınız :)) sağlıkla,sevgiyle büyütün bebişlerinizi
sezen yapcam sıcak havluyu baxen ben elımı koyunca bıle sıcagıyla cıkartıo havlu ıse yarıodur kesın. zınco da bı ıse yaramıo katılıorum ben de yenı bısı bulmam lazım.
ay kırklanıosunuz darısı basımıza yaaaaaa... bız daha 23 gunluguz 17 gun daha var amanınnnn :S
sagol tatlim darisi basina
zeynepcimm tebrik ederim cnm sağlıkla büyüt oğlunu bayramın 2. günü yazdım ama silinmiş mesajım adını ne koydunuz?
canim sagolasin oglum 12.11.10 cuma saat 14 37de normal dogumla dünyaya geldi 51cm 3870gr dogdu oglumun adi ömer faruk sadece iki dikisim oldu simdilik hersey yolunda sadece gögüs yaramin disinda rabbim bekleyenleride en kisa zamanda kavustursun
bugun doktor a gittik.. doktor bekle dedi.. ama dedim agrım bile yok.. yalancı sancı bile yok.. gülüyor doktor bana..
ne zaman dogacak kızım.. kucagıma almak istiyorum artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?