2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim okuduğum 3-4.aylarda sona eriyormuş
ulennn faceye girdimde hanagi ara okey onuyorsun kız sen?
bravo walla değil okey faceye buraya zor bakıyorum

benim okuduğum 3-4.aylarda sona eriyormuş
ulennn faceye girdimde hanagi ara okey onuyorsun kız sen?
bravo walla değil okey faceye buraya zor bakıyorum

cnm ne okeyı delırme :)) kocam bı okey applıcatıon u yaptı, karsılastırıp test edıodur benım hesaptan :))

sezen hangı şurup?

aylık kontrolumuz haftaya olcak sorarım doktora sormadan almayım bişi.. valla nasıl basetcegımı sasırdım ya bı yanda uzuluoö bı yandan sınır oluom valla sasırdım
sor cnm ama zinco pek işe yaramıyo bunu çok duydum çevremden bide havluyu ütüyle ısıt sıcak sıcak karnına koy zart zurt çıkarıyolar bunu bi dene işe yarar demirdede inş..

sezen yapcam sıcak havluyu baxen ben elımı koyunca bıle sıcagıyla cıkartıo havlu ıse yarıodur kesın. zınco da bı ıse yaramıo katılıorum ben de yenı bısı bulmam lazım.

ay kırklanıosunuz darısı basımıza yaaaaaa... bız daha 23 gunluguz 17 gun daha var amanınnnn :S

slm kızlar..

doguranlar olmuş.. yaren, celenus hayırlı olsun...

bende tık yok daha.. dogmayacak galıba.. çatlamak üzereyim. ya...

bakalım 40 tan sonra değişimler nasıl olucak en çok onu merak ediyorumm inş.düzeliriz birazz havlu koymayıda çokk yapan var iyi geliyomuş hemen rahatlatıyomuş deneye deneye en doğruyu bulucaz

bugun doktor a gittik.. doktor bekle dedi.. ama dedim agrım bile yok.. yalancı sancı bile yok.. gülüyor doktor bana..

ne zaman dogacak kızım.. kucagıma almak istiyorum artık...

hala aynı burası :S yazmaktan keyif almim ha
nesse .. bebem 2 gündür çok zırlak oldu yaw
ağlasında ciğerleri gelişsin diyolar da ben geberiyom nan
şimdi uslu uslu uyuyo gece ayakta olucak kesin
herkes iyi inşallah
pırtlatan var mı

zeynepcimm tebrik ederim cnm sağlıkla büyüt oğlunu bayramın 2. günü yazdım ama silinmiş mesajım adını ne koydunuz?

canim sagolasin oglum 12.11.10 cuma saat 14 37de normal dogumla dünyaya geldi 51cm 3870gr dogdu oglumun adi ömer faruk sadece iki dikisim oldu simdilik hersey yolunda sadece gögüs yaramin disinda rabbim bekleyenleride en kisa zamanda kavustursun

amin inş.. maşallah kolay doğum olmuş kilosuda çok iyi maşallah resim bekliyoruz artık sendende zeynepcimm abla ne alemde bu arada

bugun doktor a gittik.. doktor bekle dedi.. ama dedim agrım bile yok.. yalancı sancı bile yok.. gülüyor doktor bana..

ne zaman dogacak kızım.. kucagıma almak istiyorum artık...

anaa daha gelmeye niyeti yok seninkinin desenee bu gidişe aralık annesi olcann cnmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…